هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 24 مهر ۱۳۹۶۰۴:۰۴ ب.ظ
دوستان این مجله نخبگان علوم مهندسی که تاپیک زدن معرفی کردن معتبره؟ نمایه isc داره؟ تاپیکشو پیدا نمیکنم الان
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 24 مهر ۱۳۹۶۰۶:۰۴ ب.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۶ ۰۳:۴۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: تا جایی که من میدونم متن سخنرانی استیو جابز تو دانشگاه استنفورد رو یه کارگردان نوشته بود. دیگه انقدر قضیه رو دراماتیکش نکنید و از جابز اسطوره نسازید. نقدهایی به جابز هست.
چه نقدهایی؟
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 24 مهر ۱۳۹۶۰۶:۰۹ ب.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۶ ۰۶:۰۴ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط:
(24 مهر ۱۳۹۶ ۰۳:۴۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: تا جایی که من میدونم متن سخنرانی استیو جابز تو دانشگاه استنفورد رو یه کارگردان نوشته بود. دیگه انقدر قضیه رو دراماتیکش نکنید و از جابز اسطوره نسازید. نقدهایی به جابز هست.
چه نقدهایی؟
micromanagement
بداخلاقی با کارمندان
فکر کنم وسواس هم داشته
بحث های زندگی شخصیش هم به کنار
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 24 مهر ۱۳۹۶۰۶:۴۵ ب.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۶ ۰۳:۴۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: تا جایی که من میدونم متن سخنرانی استیو جابز تو دانشگاه استنفورد رو یه کارگردان نوشته بود. دیگه انقدر قضیه رو دراماتیکش نکنید و از جابز اسطوره نسازید. نقدهایی به جابز هست.
یه لحظه فکر کردم کسی در مورد استیو جابز قبل از شما پستی زده که گفتید دراماتیکش نکنید!!
متن سخنرانی رو حتی اگر یک کارگردان نوشته باشه* زندگی خودش بود.
اینکه مادرش به محض تولدش اون رو به خونواده دیگه ای واگذار کرده یا در رشته ای درس خونده که نتونسته ادامه بده و انصراف داده یا اخراج از شرکت خودش و یا اینکه سرطان داشته و در سال سخنرانی سرطانش کنترل شده بود کجاش دروغ بود که قضیه دراماتیک بشه یا نشه؟
* یادمه در کتاب زندگینامه جابز نوشته شده که متن سخنرانی رو خودش نوشته و هیچ جایی این رو نخوندم که کارگردانی این رو نوشته باشه.میگفتید فیلمنامه نویس نوشته بیشتر قابل قبول بود تا کارگردانی که کارش نوشتن متن نیست! هرچند اگر شخص دیگه ای هم نوشته باشه ایرادی نداره چون چیزی غیر از زندگی خود استیوجابز نبوده.
(۲۴ مهر ۱۳۹۶ ۰۶:۰۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: micromanagement
بداخلاقی با کارمندان
فکر کنم وسواس هم داشته
بحث های زندگی شخصیش هم به کنار
این نقدها چه ربطی به متن سخنرانیش داره؟
کسی از استیوجابز به خاطر اخلاق و زندگی شخصیش اسطوره نساخته. من خودم به استیوجابز واقعا علاقه دارم ولی دلیلش نه زندگی شخصیشه نه اخلاقش. حتی با انحصارطلبیش هم به شدت مخالفم. اما قبول داشته باشیم یا نداشته باشیم رقابت استیوجابز و بیل گیتس فناوری رو چند سالی سریع تر از حد معمولش جلوتر برد. علاوه بر این شما انتظار دارید مردم دنیا کسی رو تحسین نکنند که از شرکتی که خودش تاسیس کرده اخراج شده و بعد از سال ها تجربه در نکست و پیکسار با قدرت دوباره به اپل میگرده و این بار محصولات جدیدی رو معرفی میکنه و اپل رو از ورشکستی نجات میده؟ استیو جابز وقتی اپل رو تاسیس کرد یک جوان آس و پاس بود نه یک شاهزاده ای که با یک قاشق نقره تو دهنش به دنیا اومده. همه این ها باعث میشه استیوجابز یک شخصیت دوست داشتنی بین مردم دنیا باشه.
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 24 مهر ۱۳۹۶۰۶:۴۸ ب.ظ
الان من خستم تکلیف چیه؟ درسا چی میشه؟! :|
(۲۴ مهر ۱۳۹۶ ۰۲:۳۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:
Sometimes silence is same as lie but more elegant and with less responsibility
“Sometimes, to remain silent is to lie, since silence can be interpreted as assent.”
Miguel de Unamuno
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 24 مهر ۱۳۹۶۰۶:۵۹ ب.ظ
.........
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 24 مهر ۱۳۹۶۰۷:۰۲ ب.ظ
.....................
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 24 مهر ۱۳۹۶۰۷:۱۵ ب.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۶ ۰۶:۴۵ ب.ظ)RangiRangi نوشته شده توسط: این نقدها چه ربطی به متن سخنرانیش داره؟
کسی از استیوجابز به خاطر اخلاق و زندگی شخصیش اسطوره نساخته. من خودم به استیوجابز واقعا علاقه دارم ولی دلیلش نه زندگی شخصیشه نه اخلاقش. حتی با انحصارطلبیش هم به شدت مخالفم. اما قبول داشته باشیم یا نداشته باشیم رقابت استیوجابز و بیل گیتس فناوری رو چند سالی سریع تر از حد معمولش جلوتر برد. علاوه بر این شما انتظار دارید مردم دنیا کسی رو تحسین نکنند که از شرکتی که خودش تاسیس کرده اخراج شده و بعد از سال ها تجربه در نکست و پیکسار با قدرت دوباره به اپل میگرده و این بار محصولات جدیدی رو معرفی میکنه و اپل رو از ورشکستی نجات میده؟ استیو جابز وقتی اپل رو تاسیس کرد یک جوان آس و پاس بود نه یک شاهزاده ای که با یک قاشق نقره تو دهنش به دنیا اومده. همه این ها باعث میشه استیوجابز یک شخصیت دوست داشتنی بین مردم دنیا باشه.
جمله «نقدهایی به جابز هست» مربوط به جمله قبلش هست: «از جابز اسطوره نسازید»
اول اینکه به نظرم حرفای شما دراماتیکه. شما شما هم انگار دارید یه فیلم درام رو نقل می کنید، نه یه مطلب تحلیلی رو.
بعد این نقد هایی که به جابز هست بعضا از منظر علمیه. مثل مدیریت یا حتی روانشناسی.
نکته دیگه: نسبت توجهی که به جابز میشه با کارهاش متناسب نیست. بله جابز کارهای بزرگی کرده اما مگه تنها فردی بوده که کار بزرگ کرده؟!
نکته بعدی: نمیفهمم اینکه یه نفر داستان زندگیش اونطوری باشه چرا باید بین مردم دوست داشتنی بشه؟ خوب بابای دوست منم برشکست شد اما الان دوباره برگشته. این دلیل میشه بین مردم دوست داشتنی باشه؟! اینکه میتونه الهام بخش باشه با دوست داشتنی بودن فرق داره. این همه آدم الهام بخش داریم، چرا جابز یهو اینقدر معروف باید بشه؟! به نظرم یه دلیلیش iSheep ها هستن. اپل محصولات خوبی داره اما بعضی ادعاهاش و کاراش مسخره است.
در نظر دارم کمتر از قبل (یا خیلی کمتر از قبل) تو مانشت وارد بحث با کسی بشم. (اعلام عمومی کردم که برای خودم مسئولیت بیاره)
پ.ن: پیرو سوال شما بینندگان عزیز، به اطلاع میرساند دلیل این تصمیم بحث اخیر نبود.
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 24 مهر ۱۳۹۶۰۸:۲۰ ب.ظ
من هر روز احساس بی هدفی میکنم
چندباری هم اقدام به تعیین هدفی و حرکت به سمت هدفم کردم ولی وسط راه یا کاری پیش میاد که نتونم برنامه ام را نجام بدم و کار رها میشه یا باز حس میکنم کار بیهوده ای انجام میدم.
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 24 مهر ۱۳۹۶۰۸:۳۲ ب.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۶ ۰۸:۲۰ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: من هر روز احساس بی هدفی میکنم
چندباری هم اقدام به تعیین هدفی و حرکت به سمت هدفم کردم ولی وسط راه یا کاری پیش میاد که نتونم برنامه ام را نجام بدم و کار رها میشه یا باز حس میکنم کار بیهوده ای انجام میدم.
دو تا پیشنهاد دارم:
۱- کاری کنید که عامل خارجی شما رو مجبور به ادامه کنه. مثلا کلاسی که براش پول داده باشید.
۲- یه کوسه بندازید تو زندگیتون.
پ.ن: در مورد نکته دوم، کاری به درستی با نادرستی داستانش ندارم. در واقع مطمئن نیستم که داستانه درست/نادرست هست. صرفا چون مفهوم رو بهتر و فشرده منتقل می کرد ازش استفاده کردم.
پ.ن۲: اگه منظور از نکته دوم ایجاز بود، پی نوشت ۱ نقض غرض میشه.
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - moslem73421 - 24 مهر ۱۳۹۶۰۸:۴۵ ب.ظ
.....
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 24 مهر ۱۳۹۶۰۸:۴۸ ب.ظ
نکته دوم چیه؟
یعنی چی ؟
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 24 مهر ۱۳۹۶۰۸:۵۵ ب.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۶ ۰۸:۴۵ ب.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط: نکته دوم همون نکته ی اوله
خیر. نکته اول بر عامل خارجی تاکید دارد اما نکته دوم بر چالش که می تواند داخلی یا خارجی باشد.
(۲۴ مهر ۱۳۹۶ ۰۸:۴۸ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: نکته دوم چیه؟
یعنی چی ؟
یعنی یه چالش در زندگیتان ایجاد کنید. حالا دیگه اینکه چی باشه بستگی به خودتون داره.
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 24 مهر ۱۳۹۶۰۹:۰۴ ب.ظ
آمار نقطه چین ها توی این ترد رفته بالا. نگران شدم
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 24 مهر ۱۳۹۶۰۹:۰۵ ب.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۶ ۰۹:۰۴ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: آمار نقطه چین ها توی این ترد رفته بالا. نگران شدم