|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 24 مرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۵۲ ق.ظ
یعنی این کروس شوتاش تو فیفا هم خوبه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 24 مرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۳۶ ب.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۱۶ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اما از مرگ میرزاخانی ناراحت شدم چون جوون بود. ![[تصویر: sad.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/sad.gif)
به نظرتون مرگ مریم میرزاخانی مشکوک نبود؟
توی کشوری با این همه پیشرفت نمی تونستن یه نخبه را از مرگ نحات بدن؟
آمریکا عادتشه بعد یه مدت مهره های اصلی را از بین میبره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 24 مرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۰۸ ب.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۳۶ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: (24 مرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۱۶ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اما از مرگ میرزاخانی ناراحت شدم چون جوون بود. ![[تصویر: sad.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/sad.gif)
به نظرتون مرگ مریم میرزاخانی مشکوک نبود؟
توی کشوری با این همه پیشرفت نمی تونستن یه نخبه را از مرگ نحات بدن؟
آمریکا عادتشه بعد یه مدت مهره های اصلی را از بین میبره
من چیز مشکوکی ندیدم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 24 مرداد ۱۳۹۶ ۰۲:۴۲ ب.ظ
(۲۲ مرداد ۱۳۹۶ ۰۶:۳۰ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: برای تمرین تایپ ۱۰ انگشتی سایت خوبیه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - amirdeljuyi - 24 مرداد ۱۳۹۶ ۰۴:۰۶ ب.ظ
در ادامه بحثاتون یاده یه خاطره از خودم افتادم ، یادمه سر کلاس فارسی بودیم یه دختره موضوع ارائه اش نقد فمنیسم بود ، بعد داشتم سر کلاس باهش بحث میکردم که به حق پوشش کشیده شد ، بهش میگفتم زن ها به عنوان یک انسان خودشون باید پوشش خودشونو انتخاب کنند بعد به من میگفت که در یک جامعه اسلامی اون ها با انتخاب خودشون چادر و مقنعه رو انتخاب می کنند گفتم حالا اگه انتخاب نکردند گفت اون وقت قانون باهشون برخورد میکنه چون جامعه نباید به فساد کشیده بشه .
به هر حال بهش گفتم این تویی که باید برای حق پوشش مبارزه کنی نه من ، فک کنم جاهامون عوض شده 
یه بارم سر مهندسی نرم بحثا به اینجا کشید استاده پایه ای داشتیم 
واسم جالب بود که بعضی دخترا حتی حق انتخاب پوشش رو هم واسه خودشون نمی دونن ، به کسی که جور دیگه ای لباس میپوشه که از جنسیت خودشنند میگند فاسد و فمنیسم معتدل رو که حق انتخاباشونچ بیشتر میذاره رو نقد میکنن و محدودیت هایی که به نام دین ( مثل ارثیه ۱/۳ و دیه ۱/۲ و پوشش) بهشون اعمال میشه رو قبول میکنن.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 24 مرداد ۱۳۹۶ ۰۶:۴۵ ب.ظ
در مورد ارثیه یه مثال معروف هست، مثلا به یه مرد هزار تومن پول دادن ولی کلی مسئولیت م بهشون دادن، خرج زندگی و خانواده و حتی گاهی پدر و مادر و... به عهده مردا گذاشته شده، اما به زن ها پونصد تومن پول میرسه ولی عوضش هیچ مسئولیتی بهشون ندادن و میتونن هر جور که دلشون بخواد خرجش کنن
تو کشور ما الان خیلییی از زنها مسئولیت مالی دارن ولی ارث شون نصفه، این دیگه ظلمه. بارز ترین مثالش میشه زنان سرپرست خانواده
دین یه زمینه در نظر گرفته و قوانین و بر اساس اون چیده، امروز اون زمینه نیست ولی قوانین روش همچنان هست، اینجوری میشه که هیچی با هیچی نمیخونه
کلا این دینی که داره اجرا میشه یه شبحی از اصل دینه و به نظر من به نفع مردا بعضی جاهاش پررنگ و کمرنگ شده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 24 مرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۴۹ ب.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۶ ۰۴:۰۶ ب.ظ)amirdeljuyi نوشته شده توسط: در ادامه بحثاتون یاده یه خاطره از خودم افتادم ، یادمه سر کلاس فارسی بودیم یه دختره موضوع ارائه اش نقد فمنیسم بود ، بعد داشتم سر کلاس باهش بحث میکردم که به حق پوشش کشیده شد ، بهش میگفتم زن ها به عنوان یک انسان خودشون باید پوشش خودشونو انتخاب کنند بعد به من میگفت که در یک جامعه اسلامی اون ها با انتخاب خودشون چادر و مقنعه رو انتخاب می کنند گفتم حالا اگه انتخاب نکردند گفت اون وقت قانون باهشون برخورد میکنه چون جامعه نباید به فساد کشیده بشه .
به هر حال بهش گفتم این تویی که باید برای حق پوشش مبارزه کنی نه من ، فک کنم جاهامون عوض شده 
یه بارم سر مهندسی نرم بحثا به اینجا کشید استاده پایه ای داشتیم 
واسم جالب بود که بعضی دخترا حتی حق انتخاب پوشش رو هم واسه خودشون نمی دونن ، به کسی که جور دیگه ای لباس میپوشخه که از جنسیت خودشنند میگند فاسد و فمنیسم معتدل رو که حق انتخاباشونچ بیشتر میذاره رو نقد میکنن و محدودیت هایی که به نام دین ( مثل ارثیه ۱/۳ و دیه ۱/۲ و پوشش) بهشون اعمال میشه رو قبول میکنن.
بله متاسفانه از ماست که بر ماست.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 24 مرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۵۰ ب.ظ
کسی تابع معکوس آکرمن بلده ؟
این مرتبه زمانی الان خوبه یا بد ؟ O(m α(m,n))
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 24 مرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۲۶ ب.ظ
این حرفایی که دخترای اینجا میزنن خیلی خیلی خنده داره، نمیدونم دخترایی که اینجا هستن با اونایی که توی دنیای واقعی آدم میبینه فرق دارن یا نه، شمایی که میای دم از حقوق و قانون و ال و بل میگی، مطمئن باش تا حالا کسی پیدا نشده که دوستش داشته باشی، شما ها یا تاحالا کسی پیدا نشده تو زندگی که دوستش داشته باشید، یا از یه نفر ضربه خوردید که حالت دفاعی به خودتون گرفتید. توی همین فروم بود دختر خانمی که میخواست بره روستا زندگی کنه به خاطر یه پسری. خلاصه این حرفایی که میزنید توی حالت هشیاریتون هست، منتهی اگه از این حالت خارج بشید کلا از همهی این حرفاتون عقب نشینی میکنید.
خدا رو شکر به اسم عشق میشه همه چیز رو ماست مالی کرد.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hope_ - 24 مرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۲۹ ب.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۶ ۰۲:۴۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (22 مرداد ۱۳۹۶ ۰۶:۳۰ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: برای تمرین تایپ ۱۰ انگشتی سایت خوبیه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
![[تصویر: 441592_Capture.JPG]](https://img.manesht.ir/441592_Capture.JPG)
یعنی سرعت بیشتر از یک لغت در ثانیه .
رمز موفقیتتون چی هست؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 24 مرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۳۲ ب.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۲۹ ب.ظ)m.h.124 نوشته شده توسط: رمز موفقیتتون چی هست؟
چت بسیار زیاد، روزی ۱۲ ساعت حداقل
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 24 مرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۳۶ ب.ظ
شِت !
یه جاوا میخوا آپدیت کنیم !
واسه تحریم بستن اینو ؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 24 مرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۳۸ ب.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۳۶ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: شِت !
یه جاوا میخوا آپدیت کنیم !
واسه تحریم بستن اینو ؟
والا من از ترم سه کارشناسی یادمه که سایت اوراکل تحریم کرده بود مارو ....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hope_ - 24 مرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۴۰ ب.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۳۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (24 مرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۲۹ ب.ظ)m.h.124 نوشته شده توسط: رمز موفقیتتون چی هست؟
چت بسیار زیاد، روزی ۱۲ ساعت حداقل 
یعنی براش برنامه ریزی نکردید؟
مثلا روزی N دقیقه تمرین کنید؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 24 مرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۴۰ ب.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۳۸ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: والا من از ترم سه کارشناسی یادمه که سایت اوراکل تحریم کرده بود مارو ....
ترم سه کارشناسی فرق میکنه
الان عصر پسا برجامه !
|