|
|
گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - SarahRad - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۸ ب.ظ)Shokoufe.S نوشته شده توسط: این ماه تقریبا تمومه و من اصلا از عملکرد خودم راضی نیستم فقط به این امید دارم که تو ماهای بعد بهتر بشه منطقیم تقریبا تمومه هم مانو هم پوران .آمارم ۲فصلم مونده. شکوفه جان واقعا خودت می دونی چقدر خوندی؟؟؟؟؟ از روی مرجع خوندن اصلا کار کمی نیست! من فکر می کنم برای ۱ ماه خیلی خوب خوندی! ما باهم منطقی رو شروع کردیم اما من اصلا نتونستم این ماه درست درس بخونم از اینی که خوندم هم اصلا راضی نیستم! چون خیلی بینش فاصله افتاد. استرس رو بذار کنار. مهم اینه که چیزی که توی این ماه خوندی کامل خوندی! (۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ق.ظ)zeinab نوشته شده توسط: این ماه هم تموم شد و من بخاطر مشکلاتم نتونستم بخونم ! هیچ عیبی نداره! اصلا جای نگرانی نیست. هنوز نسبت به اونایی که قراره مهر شروع کنن خیلی جلو تری اگر مرداد شروع کنی. بهم خوردن برنامه برای منم استرس زا هست اما اینقدر این اتفاق برام افتاد که یاد گرفتم مرتب جبرانش کنم حتی با اندازه نصف پیشبینی که می کردم. این باعث میشه از خودم عصبانی نشم.
|
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - Shokoufe.S - 30 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۳ ق.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ب.ظ)SarahRad نوشته شده توسط:مرسی سارا جان تا اینجایی که خوندم سعی کردم کامل باشه و تستها رو ضریب ۵ حل کردم . فقط آمار یکم فرمولاش اذیت میکنه باید همش دوره بشه که یادم بمونه.(29 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۸ ب.ظ)Shokoufe.S نوشته شده توسط: این ماه تقریبا تمومه و من اصلا از عملکرد خودم راضی نیستم فقط به این امید دارم که تو ماهای بعد بهتر بشه منطقیم تقریبا تمومه هم مانو هم پوران .آمارم ۲فصلم مونده.شکوفه جان واقعا خودت می دونی چقدر خوندی؟؟؟؟؟ از روی مرجع خوندن اصلا کار کمی نیست! من فکر می کنم برای ۱ ماه خیلی خوب خوندی! ما باهم منطقی رو شروع کردیم اما من اصلا نتونستم این ماه درست درس بخونم از اینی که خوندم هم اصلا راضی نیستم! چون خیلی بینش فاصله افتاد. استرس رو بذار کنار. مهم اینه که چیزی که توی این ماه خوندی کامل خوندی! راستی شما میدونی فردا گروه ساختمان چه ساعتیه من نتونستم پیدا کنم مرسی. |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - zeinab - 30 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۳۹ ق.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: Yahooooooooooooooooooooooo!!!! تشکر. در کنارش چیز دیگه ای نخوندین؟؟ ممنون SaraRad جان عزیزم
|
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - SarahRad - 30 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۲ ب.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۳ ق.ظ)Shokoufe.S نوشته شده توسط: مرسی سارا جان تا اینجایی که خوندم سعی کردم کامل باشه و تستها رو ضریب ۵ حل کردم . فقط آمار یکم فرمولاش اذیت میکنه باید همش دوره بشه که یادم بمونه.خوب خیلی هم خوب!!! بله می دونم. ساعت ۹ . نظریه هم ۱۰:۳۰ هست |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - Pegasus - 30 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ب.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۲ ب.ظ)SarahRad نوشته شده توسط:(30 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۳ ق.ظ)Shokoufe.S نوشته شده توسط: مرسی سارا جان تا اینجایی که خوندم سعی کردم کامل باشه و تستها رو ضریب ۵ حل کردم . فقط آمار یکم فرمولاش اذیت میکنه باید همش دوره بشه که یادم بمونه.خوب خیلی هم خوب!!! بله می دونم. ساعت ۹ . نظریه هم ۱۰:۳۰ هست میبخشین برای ساختمان داده منظورتون ساعت ۹ شبه دیگه؟ |
گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - SaMiRa.e - 30 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۸ ب.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ب.ظ)Pegasus نوشته شده توسط: میبخشین برای ساختمان داده منظورتون ساعت ۹ شبه دیگه؟ بله ساختمان داده امشب ساعت ۲۱ ، ولی کاش یکم دیرتر بود
|
|
گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - *farnaz* - 30 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۴ ب.ظ
بچه ها شما برنامه صعود مربوط به کارشناسی ارشد که ظاهرا چند روز ساعت ۲۰ از شبکه اموزش پخش شد رو دیدید میشه بگید مفید بود یا نه (۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: Yahooooooooooooooooooooooo!!!! کتاب پترسون چطور بود؟ واسه ارشد بهتر از مانوئه؟ با خوندنش دیگه اشکالی واسه ارشد نمیمونه؟ |
|
گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - shadiakbari - 30 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۰۴ ب.ظ
من این ماه افتضاح بودم. میخوام از مرداد شروع کنم. |
|
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - jameshenas - 30 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۳۳ ب.ظ
مگه این ماه تموم شد؟ ![]() من این ماه بیشتر داشتم منابع رو جمع و جور میکردم... ولی این اواخری یه فصل ساختمان خوندم و چن صفحه ای هم گسسته ![]() ایشالله زیاد ترم میشه... در کل از خودم راضیم با اینکه دیر شروع کردم ولی خب خدارو شکررررر مانشتی های ۹۱ می تونند
|
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - zeinab - 30 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۲ ب.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۰۴ ب.ظ)shadiakbari نوشته شده توسط: من این ماه افتضاح بودم. میخوام از مرداد شروع کنم.منم همین طور!! به امید خدا. گوش شیطون کر |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - Shokoufe.S - 30 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۰ ب.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۸ ب.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط:(30 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ب.ظ)Pegasus نوشته شده توسط: میبخشین برای ساختمان داده منظورتون ساعت ۹ شبه دیگه؟ آره منم نمیتونم بیام. تایمش خیلی بده کاش کنسل بشه و بزارنش یه وقت دیگه
|
|
گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - skygirl_00 - 30 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۱۸ ب.ظ
یکی بگه وضعیت من چطوره!! تو این ۱ماه و نیم ک شرو کردم البته ۱ ماه و نیم شرو کردم اما ۲۰ روزشو شاید نخوندم : سیستم عامل پوران ۲ دور، مدار منطقی پوران ۲ دور، پایگاه مقسمی ۲دور ، ساختمان مقسمی۲ دور، کامپایلر پوران ۲ دور دور اول یکم روون تر خوندم و بار دوم با دقت.اما نه اینکه خیلییییییی مسلط شم. انشالله نظریه و آمار و زبان هم میارم روش. در حین خوندن جدیدا قدیمیا هم مرور میشن به طور موازی چطوره؟ |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - fateme66 - 30 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ ب.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۱۸ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: یکی بگه وضعیت من چطوره!!یعنی شما تو ۲۵ روز این درسا رو دو دور خوندین تا آخر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ماشالا به سرعت ![]() ایشالا موفق باشید |
|
گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - SarahRad - 30 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۴ ب.ظ
پرونده ای تاپیک هم داره بسته میشه و فردا دوران جدیدی که من براش خیلی فکر کردم و تصمیم گرفتم شروع میشه! فردا آخرین روزی هست که من سر کار میرم. جایی که اولین تجربه کاریم رو شروع کردم و شدیدا به کارم و محیط کاریم وابسته شدم. حالا از همه دلبستگی ها و عادت های این مدت به خاطر یه تصمیم بزرگتر به دروان جدیدی قدم می ذارم. حال غریبی دارم دست به دعا هستم. .. خدایا من و همه کسایی که برای آرمان هاشون تلاش می کنند رو نا امید نکن! (۳۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۰ ب.ظ)Shokoufe.S نوشته شده توسط: آره منم نمیتونم بیام. تایمش خیلی بده کاش کنسل بشه و بزارنش یه وقت دیگه شکوفه جان میتونید سه شنبه هم بیاین بازم جلسه هست اینم تاپیکش مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - maryam.raz - 30 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ ق.ظ)SarahRad نوشته شده توسط:سارا این کی بوده واسه ما منفی زده!؟؟(28 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۳ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:اتفاقا ما گاز هستیم و فلکه معلم هم برام خیلی دوره, کتابخونه ملی فکر کنم برام خیلی بهتر باشه , اونجا هم کتابای خوب هست? کتابخونه ها که از خداشونه کسایی مثل شما تبلیغ کنن واسه ی این فرهنگ.(28 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۸ ق.ظ)SarahRad نوشته شده توسط:فلکه معلم هست عزیزم.(27 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۱ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: دانشجو هم میتونه ثبت نام کنه البته هزینش از بقیه جاها بیشتره! مگه چی گفتیم؟ چه آدمایی پیدا میشن! |