|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ۸_۸ - ۲۹ آبان ۱۳۹۵ ۰۳:۳۰ ق.ظ
کارهام ۱۸۰ درجه با هم تضاد دارن، خیلی وقته که تو این تضاد گیر کردم. گاهی فکر می کنم تا آخر عمرم تو این تضاد می مونم. چون خیلی سعی کردم خودمو به یه سمتی متمایل کنم ولی هیچ وقت نتونستم. همیشه با یه مساله ی تازه ای رو برو شدم که تا اون زمان هیچ وقت تجربش نکرده بودم. و از همه جالبتر اینکه فاصله ی بین تضاد ها به ساعت و دقیقه هم نمیکشه. مثلا تا یه دقیقه پیش خیلی اصرار داشتید که سردمه، حال اصرار دارید که گرممه. تو یک دقیقه خواسته هاتون عوض میشه، نه اینکه شدتش کم بشه، کلا از این رو به اون رو میشه. اهدافتون عوض میشه. مسیری که دارید میرید عوض میشه. گاهی وقتا هم پیش میاد که پاهاتون یه راهی رو میرن، ولی دستاتون یه راه دیگه رو، چشمتون با پاهاتونه، گوشتون با دستاتون. قلبتون یه سمتیه، عقلتون یه سمت دیگه. حال فکر کنید روزی چند بار این اتفاق میوفته. همش تو این دوگانگی گیر می کنید و درونتون همیشه جنگ و دعواست. هر سپاهی هم لشکر خودشو میاره. شمشیرهاشون هم خیلی تیزه. شاید شرح حدیث جنود عقل و جهل راهگشا باشد! ان شاء الله.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - stateless - 29 آبان ۱۳۹۵ ۰۶:۵۱ ق.ظ
تشکر از همه ی دوستان. حرفهاتون قطعا درسته. ولی یه شرایطی نه قابلِ توضیحه نه قابلِ درک. به نظرم زندگیِ هر انسانی در طول تاریخ یه استثناست، نمیشه راحت به روشهای مرسوم مدلش کرد و مثلِ پازل حلش کرد و راحت گفت خوب... این مشکل، اینم راه حلش و تمام. به این سادگیها نیست واقعا.
اگه گهگداری اینجا حرفی میزنم که کسی رو ناامید و ناراحت میکنه، شرمنده ام. واقعا ببخشید. یه نکته ای هم خیلی وقتها یادم میره: اینکه اگه مطمئن باشیم خدایی هست که هرچی برامون رقم زده خیر و صلاحه، همه چی رو یادمون میره و به آرامش میرسیم. بعضی اوقات قدر داشته هامو نمیدونم و یادم میره شکرگزار باشم. همین.
پی نوشت: همش که نباید از غم و غصه حرف زد...
این تاپیکِ "سحرخیزان..." رو قدر ندونستیم ها... من این وقتِ صبح میام اینجا پرنده پر نمیزنه... منم و گوگل و یاهو و چند تا مهمان که خدا میدونه کی اند!! البته حتما همه زود بیدار میشن ولی اینجا نمیان! ما که به اونایی که ساعت خوابشون کمه و مانشت هم نمیان غبطه میخوریم واقعا! 
به قولِ دوستان: صبح شنبه تون بخیر و شادی!
التماسِ دعای زیاد.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 29 آبان ۱۳۹۵ ۰۲:۳۳ ب.ظ
تشکر ویژه از AFC برای فراهم کردم موجبات خنده ملت ایران.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - moslem73421 - 29 آبان ۱۳۹۵ ۰۲:۴۶ ب.ظ
.....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۹ آبان ۱۳۹۵ ۰۳:۳۵ ب.ظ
۱/ وقتی «تیم برنز لی» ایده راهاندازی اینترنت را در ۱۹۹۰ مطرح کرد، دوستانش به او گفتند: «این ایده هیچوقت نمیگیرد»
۲/ وقتی استیو جابز در سال ۱۹۸۵ از شرکت اپل اخراج شد، چه کسی گمان میکرد ده سال بعد مدیرعامل همین شرکت شود؟
۳/ وقتی اسپنسر مایکروویو را اختراع کرد متخصصان گفتند: «این دستگاه هیچوقت پرفروش نمیشود» او تا کلاس سوم دبیرستان بیشتر درس نخوانده بود.
۴/ آیا میدانید مادری که از همسر بدخلق و خشنش جدا شد و ۴ فرزندش را با کار شبانهروزی در فقر بزرگ کرد، مادر یکی از سرشناسترین مردان هالیوود، تام کروز بود؟
۵/ وقتی نویسنده مشهور فرانسوی، بالزاک، رمانش را به ۷ نفر از استادان دانشگاه داد همگی گفتند: «بهتر است کاری را انتخاب کند که در آن استعداد دارد»
۶/ وقتی ادیسون به خاطر کندذهنی از مدرسه اخراج شد مادرش خطاب به مسئولان مدرسه گفت: «من به شما ثابت میکنم که این پسر نابغه است» ادیسون بعدها گفت مادرم به خاطر من جلوی همه آنها ایستاد؛ نخواستم او را را شرمنده کنم.
۷/ هیگینز فقط یک قایقساز بود. در جنگ جهانی دوم خطاب به ارتش آمریکا گفت: «نیروی دریایی شما اندازه یک گاو از قایقهای کوچک سرش نمیشود ولی به خدا قسم من سرم میشود!» او یک تنه بر موضعش ایستاد و در نهایت ایدهاش در سنای آمریکا با قاطعیت برنده شد.
۸/ کلاید تامباو با مدرک دیپلم، کاشف پلوتون است. وقتی به دنبال کشف پلوتون بود، بعضی از منجمان میگفتند: «اگر چیز دیگری آن بالا بود حتما تا به حال پیدا شده بود»
۹/ وقتی در کافهها مینشست و روی کاغذباطلهها مینوشت، پول غذا هم نداشت. پولی هم اگر گیرش میآمد برای فرزندش غذا میخرید. این زن حالا یکی از ثروتمندترین زنان جهان است؛ جی کی رولینگ، خالق «هری پاتر».
۱۰/ وقتی لینا رادکه آلمانی در المپیک سال ۱۹۲۸ مدال طلا را برد خیلیها هنوز اعتقادی به ورزش زنان نداشتند. رئیس کمیته بینالمللی المپیک در آن زمان رسما گفت: «باید تمام ورزشهای زنان حذف شود و به سنت یونان بوستان فقط مردها حق مشارکت در این رویداد بزرگ را داشته باشند!»
۱۱/ مادرش به خاطر فقر قصد داشت جنینش را سقط کند. از این کار پشیمان شد. پسرش کریستیانو رونالدو شد.
۱۲/ وقتی از مایکل جوردن، قهرمان سیاهپوست بسکتبال جهان پرسیدند: «چرا همهی توپها را پشت هم داخل تور میاندازند؟» گفت: «هر کدام از این گلها، حاصل هزار بار گل نکردن است» (در واقع اشاره به تمرینات طاقتفرسای خود برای موفقیت داشت)
۱۳/ وقتی ظروف ارنست حموی، بستنیفروش مهاجر سوری در شهر سنلویی تمام شد، خودش را نباخت. مقداری بستنی برداشت، یکی از نانهای بستنی را لوله کرد و بستنی را داخل آن ریخت. این ایده به سرعت در تمام جهان طرفدار پیدا کرد. امروز یک سوم بستنیهای جهان، قیفی هستند.
۱۴/ دستگاه مورس که شروعی بر تکنولوژی ارتباطات مدرن است توسط مورس اختراع شد. مردی که دوازده سال او را مسخره کردند و کارش حتا به فقر و بدبختی کشید. آنقدر که برای نشان دادن قابلیت خودش یک روز از واشگنتن تا بالتیمور سیم کشید و با داستگاهش از لحظه به لحظه کنواسیون دموکرات بین واشنگتن تا بالتیمور خبر ارسال کرد و آنجا بود که دیگر از تسمخرش دست برداشتند و او و اختراعش را به رسمیت شناختند.
۱۵/ میدانید خانواده کمدین معروف به خاطر اوضاع مالی نابسامان مدتی را در ماشین زندگی میکردند و حتا خانه نداشتند؟ جیم کری آن زمان ۱۳ ساله بود.
بله! گذشته شما هر چیزی که باشد، رفته است. آینده هنوز نیامده است. اگر امروز مأیوس هستی، اگر افسردهای، اگر بیکاری، اگر پول نداری، اگر قدر تو را نمیدانند، اگر مسخرهات میکنند، اگر انگیزه نداری، اگر شرایط مهیا نیست، اگر چوب لای چرخت میگذارند، چه اهمیتی دارد؟ چه کسی از فردا آگاه است؟ هیچکسی در این جهان به خاطر زمین خوردن مؤاخذه نخواهد شد اما به خاطر بلند نشدن چرا. پس همین حالا، دستت را روی زانویت بگذار. موفقیت دقیقا از همین لحظه شروع میشود. همین تصمیم. تو دقیقا همان چیزی هستی که به آن فکر میکنی. همین تصمیمی هستی که همین حالا گرفتهای. فقط حرکت کن. به پشت سر نگاه نکن. برو.
(دکتر زیبا مجلل)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 29 آبان ۱۳۹۵ ۰۸:۰۴ ب.ظ
خیلی خوب بود : )))))
مرسی مدیـــــــــــــــــــــــر
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 29 آبان ۱۳۹۵ ۰۹:۴۳ ب.ظ
ایول مالاگا.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 29 آبان ۱۳۹۵ ۰۹:۵۰ ب.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۹۵ ۰۸:۲۶ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: یکی از دوستام موضوعی که میخواد کار کنه نسبتا تو ایران جدیده و کسی خیلی کار نکرده بعد از کلی تلاش کردن یه استاد پیدا کرد که تو این زمینه کار کردن اما دانشجوهاش حتی حاضر نیستن بگن که فیلدی که کار کردن چیه؟ چه برسه بخوان بهش کمک کنن!
دوست عزیر فردا دفاع میکنی تموم میشه میره اون پایان نامه هم میشه یه کاغذ بی ارزش مث هزاران هزار دیگه به یه نفر که به کمکت الان نیاز داره کمک کن نمیگم به عنوان یه هموطن میگم به عنوان یه انسان!
آدم از کسی توقع نداشته باشه خودشم راحت تر زندگی میکنه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - tiran22 - 29 آبان ۱۳۹۵ ۱۰:۵۷ ب.ظ
نقل قول: مادرش به خاطر فقر قصد داشت جنینش را سقط کند. از این کار پشیمان شد. پسرش کریستیانو رونالدو شد.
.
۸/ کلاید تامباو با مدرک دیپلم، کاشف پلوتون است. وقتی به دنبال کشف پلوتون بود، بعضی از منجمان میگفتند: «اگر چیز دیگری آن بالا بود حتما تا به حال پیدا شده بود»

|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 29 آبان ۱۳۹۵ ۱۱:۰۹ ب.ظ
خیلی بده تا میای با مامان بابات در مورد یه موضوعی حرف بزنی، یه موضوع قدیمی دیگه ای رو پیش میکشن !
البته تقصیر خودمه، میدونم -_-
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 29 آبان ۱۳۹۵ ۱۱:۴۵ ب.ظ
(۲۹ آبان ۱۳۹۵ ۱۱:۰۹ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: خیلی بده تا میای با مامان بابات در مورد یه موضوعی حرف بزنی، یه موضوع قدیمی دیگه ای رو پیش میکشن !
البته تقصیر خودمه، میدونم -_-
اشکال نداره.امری عادی هست
من با مامانم که حرف میزنم. تو جواب یه چیزی بهم میگه که بهش میگم : مامان الان اینکه گفتی دقیقا چه ربطی داشت ؟!
بعد جوابی میده که مجدد اصلا ربطی نداره 
اشکالی نداره. مامان هستن دیگه.گاهی حس میکنم خسته هستن میخوان یه چیزی بگن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 29 آبان ۱۳۹۵ ۱۱:۴۶ ب.ظ
من که هرکاری کنم یا نکنم مامانم بهم میگه خجالت بکش اندازه تو بودم داشتم بچه داری میکردم : )))))
عاشق این جمله شم
همیشه منتظر میشم اینو بگه...نمشه نگه ها...عمرا اینو نگه : ))))
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 30 آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۰۵ ق.ظ
ﻣﯿﺪﺍﻧﻢ ﺍﮔﺮ :
ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻧﺎﺩﺭﺳﺘﯽ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﮐﺴﯽ ﺑﮑﻨﻢ ...
ﺩﻧﯿﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﺗﻼﺷﺶ ﺭﺍ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺗﺎ ﻣﺮﺍ ﺩﺭ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺍﻭ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﺪ ...
ﺗﺎ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﻨﺪ ...
ﺩﺭ ﺗﺎﺭﯾﮑﯽ ﻫﻤﻪ ﯼ ﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﯾﻢ ...
"ﭘﻨﺎﻩ " ؛
ﻣﯿﺒﺮﻡ ﺑﻪ " ﺧﺪﺍ " ،
ﺍﺯ ﻋﯿﺒﯽ ﮐﻪ؛
" ﺍﻣﺮﻭﺯ " ﺩﺭﺧﻮﺩ ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ
ﻭ؛
"ﺩﯾﺮﻭﺯ "
" ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺭﺍ " ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ،
" ﻫﻤﺎﻥ ﻋﯿﺐ " ﻣﻼﻣﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ ...
ﻣﺤﺘﺎﻁ ﺑﺎﺷﯿﻢ، ﺩﺭ " ﺳﺮﺯﻧﺶ "
ﻭ " ﻗﻀﺎﻭﺕ ﮐﺮﺩﻥ " ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ
ﻭﻗﺘﯽ ؛
ﻧﻪ ﺍﺯ " ﺩﯾﺮﻭﺯﺍﻭ "ﺧﺒﺮ ﺩﺍﺭﯾﻢ،
ﻧﻪ ﺍﺯ " ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ."...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Pure Liveliness - 30 آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۳۱ ق.ظ
(۳۰ آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۰۵ ق.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: ….
ﻣﺤﺘﺎﻁ ﺑﺎﺷﯿﻢ، ﺩﺭ " ﺳﺮﺯﻧﺶ "
ﻭ " ﻗﻀﺎﻭﺕ ﮐﺮﺩﻥ " ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ
ﻭﻗﺘﯽ ؛
ﻧﻪ ﺍﺯ " ﺩﯾﺮﻭﺯﺍﻭ "ﺧﺒﺮ ﺩﺍﺭﯾﻢ،
ﻧﻪ ﺍﺯ " ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ."...[/color]
امام صادق علیه السلام : هر کس مؤمنى را به گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود.
دقیقاََ من حتی وقتی یه فکری از ذهنمم میگذره واسم پیش میاد اون موقعیت.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 30 آبان ۱۳۹۵ ۰۲:۱۲ ق.ظ
هالا مادرید   
بارساییا کجان امشب؟
|