|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - s90211006 - 20 شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۴۷ ب.ظ
ارشد هوش یا پزشکی ؟؟؟
موندم کدوم و انتخاب کنم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 20 شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۵۵ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۴۷ ب.ظ)s90211006 نوشته شده توسط: ارشد هوش یا پزشکی ؟؟؟
موندم کدوم و انتخاب کنم 
ارشد پزشکی 
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - s90211006 - 20 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۰۵ ب.ظ
[
ارشد پزشکی  
[/quote]
اقای بلک یادمه شما ارشد هوش بودید
تو یه دوراهی موندم اینکه ارشد هوش بدم یا پزشکی
شما تجربه بالای دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
ایا با هوش میشه به موقعیت اجتماعی خوب درامد خوب و زندگی راحت رسید ؟؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - stateless - 20 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۳۵ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۴۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: این چیزی بود که یه زمانی خیلی به من دید داد:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
خیلی مختصر و مفیده.
خیلی خوب بود. سرِ margin و padding هم کلی وقت گذاشته بودم!! تشکر.
ولی خوبیِ برنامهنویسی به اینه که وقتی بعدِ کلی زحمت نتیجهی کارت رو میبینی خیلی ذوق میکنی. من که اینجوریم. به خصوص در برنامهنویسی منطقی. بیشتر از زبونهای markup دوستشون دارم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 20 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۴۴ ب.ظ
کاش میشد پیش یکی بودم که فقط ذهن من را میخوند دیگه حال حرف زدن ندارم
خال تایپ هم ندارم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hope_ - 20 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۵۵ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۴۴ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: کاش میشد پیش یکی بودم که فقط ذهن من را میخوند دیگه حال حرف زدن ندارم
خال تایپ هم ندارم
یعنی تا این حد تنبلی.
شوخی کردم دوست جون.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 20 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۰۵ ب.ظ
این است پپ گواردیولا!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 20 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۱۱ ب.ظ
یه قمری هست، میخواد به زور توی گلدونای بالکنمون لونه بسازه. هر چی هم فراریش میدیم دوباره برمیگرده :| عجب!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hope_ - 20 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۱۴ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۱۱ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: یه قمری هست، میخواد به زور توی گلدونای بالکنمون لونه بسازه. هر چی هم فراریش میدیم دوباره برمیگرده :| عجب!!
می خواد خونه اش ویلایی باشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 20 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۲۲ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۲۸ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: پست فنی که میذارم تو ماشنت احساس می کنم دارم با خودم حرف میزنم، مخاطب نداره.
(۰۶ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۱۸ ب.ظ)Skyrim نوشته شده توسط: کاش اینجا امکان فالو کردن کاربرا وجود داشت.
کاربرای خوب زیاد شدن، آمارشون از دستم در رفته. البته زیاد بودن ... من تازه باهاشون آشنا شدم. 
البته خوشبختانه با جنابعالی خیلی وقته آشنا شدم تقریبا اولین مانشتی هستی که به صورت خاص دنبالش میکنم. گفتم تقریبا، چون کاربر codin دقیقا اولین نفر بود.
مانشت یه بستر و دید کلی خوب توو زمینه های مختلف ایجاد میکنه. شما هم همنیجوری ادامه بدی من مجبور میشم تو کروم یه پوشه بوکمارک به اسم blackhalo بسازم 
چند باری وقتی حس و حال خوبی نداشتم اومدم اینجا یه چیزی گفتم. الان خیلی رو به راهم. خدا رو شکر یه اتفاق خیلی مثبت تو شرایطی که اصلا انتظارش رو نداشتم افتاد. خدایا شکرت ... امیدوارم این حس و حال خوب و اتفاقای مثبت برای همه پیش بیاد و تداوم داشته باشه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 20 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۲۵ ب.ظ
.......
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 20 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۳۶ ب.ظ
چطوری میشه بی خیالی طی کرد؟
چرا من بلدش نیستم
دارم زندگی مو با یه سری نگرانی بیخودی هدر میدم
باید یادش بگیرم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 20 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۵۶ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۲۲ ب.ظ)Skyrim نوشته شده توسط: شما هم همنیجوری ادامه بدی من مجبور میشم تو کروم یه پوشه بوکمارک به اسم blackhalo بسازم
من دارم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 20 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۰۰ ب.ظ
ظاهراً امروز تو تبریز تماشاگرای تبریزی با پرتاب سنگ، رادوشوویچ (اسمشو درست گفتم؟؟؟) دروازبان دوم پرسپولیس رو بیهوش و راهی بیمارستان کردن.
اصلاً کار به فوتبال و تیم x و y ندارم.
آخه طرف هنوز یکماه نیست اومده ایران، این کارای دور از عقل و وحشیگرانه رو که میبینه در مورد ایران و ایرانیها چی فکر میکنه؟ به کشورش که برگشت چی تعریف میکنه؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 20 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۱۵ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۰۰ ب.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: ظاهراً امروز تو تبریز تماشاگرای تبریزی با پرتاب سنگ، رادوشوویچ (اسمشو درست گفتم؟؟؟) دروازبان دوم پرسپولیس رو بیهوش و راهی بیمارستان کردن.
اصلاً کار به فوتبال و تیم x و y ندارم.
آخه طرف هنوز یکماه نیست اومده ایران، این کارای دور از عقل و وحشیگرانه رو که میبینه در مورد ایران و ایرانیها چی فکر میکنه؟ به کشورش که برگشت چی تعریف میکنه؟
اره متاسفانه جو ورزشگاهها جالب نیست نیاز به کارهای فرهنگی طولانی مدت هست باید باشگاهها از هواداراشون بخوان این کار رو نکنن یا فدارسیون جدی تر برخورد کنه
یه خورده هم رواخلاق خود ورزشکارا کار بشه مثلا عبدولی تو المپیک اونطور حرف زد و حرکاتش بعد باخت جالب نبود! ما کسایی مثل تختی رو داشتیم نباید اینطور رفتار کنیم این رفتارا به تماشاچی ها هم منتقل میشه یا داستان پرتاب گر دیسک معروف رو که خوندم واقعن جای تاسف داره
|