RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 05 شهریور ۱۳۹۵۱۱:۳۸ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۳۳ ب.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: من که چیزی نمی بینم.دوستان شما مشاهده بفرمایید ببینید شاید چیزی داشته باشند
خدا کنه ایرانی باشه ...
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
اینکه کلا دو سه تا کامیت داره تو این ریپو:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بعد این ریپو کلا هیچی استار نداره. )
(۰۵ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۳۳ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: فهمیدم برای پست من نبود. کلی پرسیدم.
regex از اون چیزایی هست که وقتی آدم بلد باشه یه وقتایی با یه مقدار خلاقیت میتونه تو وقتش صرفه جویی کنه. regex زمان هایی کاربرد داره که میخواید یه replace یا find یا delete انجام بدید اما کاری که میخواید انجام بدید یه replace یا find یا delete ساده نیست بلکه ساختار داره.
مثال: یه فایل html دارید. میخواید تمام تگ هایی که دارای فقط یک class هستند را انتخاب کنید. برای انتخاب اینها میتونید از این regex استفاده کنید:
کد:
class=\"[\w-]+\"
این regex این رو انتخاب می کنه:
کد:
class="html-attribute-value"
اما این رو انتخاب نمی کنه:
کد:
class="html-attribute-value html-resource-link"
میبینید که تو این مثال دنبال یه ساختار هستیم (قسمت بولد شده) نه صرفا یه find ساده (یه عبارت ثابت).
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 06 شهریور ۱۳۹۵۱۲:۴۹ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۳۳ ب.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: من که چیزی نمی بینم.دوستان شما مشاهده بفرمایید ببینید شاید چیزی داشته باشند
خدا کنه ایرانی باشه ...
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sara9009 - 06 شهریور ۱۳۹۵۰۱:۲۶ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۵۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: طبق این دو تا مقاله استفاده نکردن از DRY باعث code duplication میشه نه code redundancy:
ابتدا عذر میخوام که دیر پاسخ میدم (پاسخ که نه توضیح ) میدم ، نشد زودتر بیام.
مقاله هایی که لطف کردید قرار دادید فقط توضیحی برای افزونگی کدها (کامل نبود) و کدهای مشابه و تکراری بود. طبق سواد من :
redundant code is made of duplicated code and dead code
اصل DRY : تاکید این اصل بر روی حذف تکرار و افزونگی می باشد.
اولین برخوردم با اصل DRY : وقتی برنامه ام رو داشتم برای اصلاح نشون میدادم شخصی که داشت برنامه ام رو بازبینی میکرد وقتی مشاهده کرد که من تمام کدهای اصلی(کدهایی که میدونم میخوام چندین بار تکرار کنم) رو در یک فایل main کلاس بندی و... کردم تا کدهای تکراری به کار نبرم و هر جا نیاز شد فقط فراخوانی داشته باشم گفت اصل DRY رو رعایت کردی که من گفتم چی هست گفت برای رفع redundancy به کار میره و من بعدش پیگیری نکردم که این اصل چی میگه تا امروز .
و نکته ی دیگه شما فرمودید: " تا جایی که من دیدم «افزونگی» برای دیتا استفاده میشه اما DRY برای کده. "
طبق این تعریف از Dave Thomas (اصل DRY، برای اولین بار توسط اینشون و Andy Hunt ارائه شده است) اصل DRY فقط برای کد نیست.
Dave Thomas: Most people take DRY to mean you shouldn't duplicate code. That's not its intention. The idea behind DRY is far grander than that
DRY says that every piece of system knowledge should have one authoritative, unambiguous representation. Every piece of knowledge in the development of something should have a single representation. A system's knowledge is far broader than just its code. It refers to database schemas, test plans, the build system, even documentation
منبع :
سپاسگزارم برای معرفی این اصل ، علاقه مند شدم بیشتر درموردش یاد بگیرم.
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 06 شهریور ۱۳۹۵۰۲:۰۷ ق.ظ
این سایت نورس واقعاً حقیقت داره ؟
آخه مگه میشه همچین چیزی !!!
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 06 شهریور ۱۳۹۵۰۲:۵۶ ق.ظ
#امنیت
? #اطلاعات من کجاست؟ جایش مطمئن است؟
?آیا تا به حال به این فکر کردهاید که چقدر از اطلاعات شخصی شما روی سرورهای #فیسبوک هست؟
?یک روز مکس شرمس، فعال حقوق مدنی اتریشی به این فکر افتاد.
او از فیسبوک خواست هرچه اطلاعات شخصی از او روی سرورهای #فیسبوک هست برایش بفرستند. مسئولان فیسبوک هم یک سیدی برایش فرستادند، با ۱۲۲۲ صفحه اطلاعات؛ شماره تلفن و نشانی ایمیل دوستان و اقوامش، فهرست همه دستگاههایی که رویشان فیسبوک را باز کرده بود، برنامههایی که دعوتش کرده بودند، کسانی که "دوست" او شده بودند، و البته آرشیوی از همه پیامهای خصوصی، حتی آنها که پاک کرده بود/BBC
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 06 شهریور ۱۳۹۵۱۱:۳۱ ق.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۲۶ ق.ظ)sara9009 نوشته شده توسط: ابتدا عذر میخوام که دیر پاسخ میدم (پاسخ که نه توضیح ) میدم ، نشد زودتر بیام.
مقاله هایی که لطف کردید قرار دادید فقط توضیحی برای افزونگی کدها (کامل نبود) و کدهای مشابه و تکراری بود. طبق سواد من :
redundant code is made of duplicated code and dead code
اصل DRY : تاکید این اصل بر روی حذف تکرار و افزونگی می باشد.
اولین برخوردم با اصل DRY : وقتی برنامه ام رو داشتم برای اصلاح نشون میدادم شخصی که داشت برنامه ام رو بازبینی میکرد وقتی مشاهده کرد که من تمام کدهای اصلی(کدهایی که میدونم میخوام چندین بار تکرار کنم) رو در یک فایل main کلاس بندی و... کردم تا کدهای تکراری به کار نبرم و هر جا نیاز شد فقط فراخوانی داشته باشم گفت اصل DRY رو رعایت کردی که من گفتم چی هست گفت برای رفع redundancy به کار میره و من بعدش پیگیری نکردم که این اصل چی میگه تا امروز .
و نکته ی دیگه شما فرمودید: " تا جایی که من دیدم «افزونگی» برای دیتا استفاده میشه اما DRY برای کده. "
طبق این تعریف از Dave Thomas (اصل DRY، برای اولین بار توسط اینشون و Andy Hunt ارائه شده است) اصل DRY فقط برای کد نیست.
Dave Thomas: Most people take DRY to mean you shouldn't duplicate code. That's not its intention. The idea behind DRY is far grander than that
DRY says that every piece of system knowledge should have one authoritative, unambiguous representation. Every piece of knowledge in the development of something should have a single representation. A system's knowledge is far broader than just its code. It refers to database schemas, test plans, the build system, even documentation
منبع :
سپاسگزارم برای معرفی این اصل ، علاقه مند شدم بیشتر درموردش یاد بگیرم.
البته فکر نمی کنم این اصل انقدرا هم مهم باشه که وقت بذارید راجع بهش. چیزهای مهمتری هم هست مثل بحث تست یا الگوهای طراحی.
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 06 شهریور ۱۳۹۵۱۲:۳۰ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۲۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: regex یه پست دیگه بود. ربطی به پست شما نداشت.
فکر کنم مال پست من بود . چند وقت پیش همینجا بهم معرفی کردی. البته هنوز کامل یاد نگرفتم چطور ازش استفاده کنم.
تشکر بابت معرفیش
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۶ شهریور ۱۳۹۵۰۱:۱۰ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۴۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: regex از اون ابزارهایی هست که هر برنامه نویسی (و حتی غیربرنامه نویس ها) باید بدونن. یه وقتایی کار آدم رو خیلی سریع راه میندازه.
از لایبریش استفاده میکنی یا مستقیم با Perl کار میکنی؟
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 06 شهریور ۱۳۹۵۰۱:۳۰ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۱۰ ب.ظ)Behnam نوشته شده توسط:
(05 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۴۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: regex از اون ابزارهایی هست که هر برنامه نویسی (و حتی غیربرنامه نویس ها) باید بدونن. یه وقتایی کار آدم رو خیلی سریع راه میندازه.
از لایبریش استفاده میکنی یا مستقیم با Perl کار میکنی؟
بسته به موقعیت داره. اگه چیز روتینی باشه براش سرچ می کنم. اگه نباشه خودم درستش می کنم و با یه چیزی مثل
تستش می کنم. بعد بازم بسته به نیاز تو یه ادیتور یا تو کد ازش استفاده می کنم. فقط این وسط یه نکته هست که هر کتابخانه/زبان ی امکانات مختلفی رو پشتیبانی می کنه مثلا بعضی ها look ahead assertionها رو کامل ندارن.
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sara9009 - 06 شهریور ۱۳۹۵۰۴:۱۵ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۳۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: البته فکر نمی کنم این اصل انقدرا هم مهم باشه که وقت بذارید راجع بهش. چیزهای مهمتری هم هست مثل بحث تست یا الگوهای طراحی.
نهایت یکساعت وقت گذاشتم که به نظرم مفید بود ولی کافی نه. مهم که هست ، توی هر شاخه و رشته و کار حداقل باید با اصطلاحات (حتی غیر کاربردی) اشنا بود.
بله به مباحث design patterns و کلا طراحی و تحلیل و تست علاقه مند هستم .
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 06 شهریور ۱۳۹۵۰۴:۴۸ ب.ظ
پر رو بودن خودش نعمتیه
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 06 شهریور ۱۳۹۵۰۵:۲۸ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۴۸ ب.ظ)jazana نوشته شده توسط: پر رو بودن خودش نعمتیه
والا به خداامان امان از کم رویی
{ دلمان قدری قند میخواهد..
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samaneh@90 - 06 شهریور ۱۳۹۵۰۶:۲۵ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۲۸ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط:
(06 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۴۸ ب.ظ)jazana نوشته شده توسط: پر رو بودن خودش نعمتیه
والا به خداامان امان از کم رویی
{ دلمان قدری قند میخواهد..
پررویی تو وجود همه هست مگه داریم کسی رو پر رو نباشه؟
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 06 شهریور ۱۳۹۵۰۶:۴۷ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۲۸ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: والا به خداامان امان از کم رویی
والا آخه!
امروز پر رو بودم حسابی، خودمم زدم به بیخیالی، حال داد.
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samaneh@90 - 06 شهریور ۱۳۹۵۰۷:۲۹ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۴۷ ب.ظ)jazana نوشته شده توسط:
(06 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۲۸ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: والا به خداامان امان از کم رویی
والا آخه!
امروز پر رو بودم حسابی، خودمم زدم به بیخیالی، حال داد.