|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 17 مرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۴۸ ب.ظ
نمی دونم این روزا چرا اینقد احساس خستگی می کنم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 مرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۴۸ ب.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۱۹ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: چقدر numpy خفنه !
یعنی میشه ما هم یه مقاله خفن بدیم؟؟
نه امکان نداره.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 17 مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۳۶ ب.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۱۹ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: چقدر numpy خفنه !
یعنی میشه ما هم یه مقاله خفن بدیم؟؟
یعنی از R هم خفن تره؟!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۴۴ ب.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۳۶ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: یعنی از R هم خفن تره؟!
پرفورمنس R چطوره؟ چون پایتون رو با سی نوشتن و سرعتش به نسبت خوبه (البته منظورم CPython هست).
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 17 مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۵۱ ب.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۴۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (17 مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۳۶ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: یعنی از R هم خفن تره؟!
پرفورمنس R چطوره؟ چون پایتون رو با سی نوشتن و سرعتش به نسبت خوبه (البته منظورم CPython هست).
از افتضاح چند لول هم بدتره! خیلی خیلی بده. چند نسخه که سیستم تخصیص حافظه ش و سرعت اجرای الگوریتمهاش بهتر شده هم پابلیش شده مثل fast Rو Quick R ولی من تا حالا اونا رو تست نکردم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۳۱ ب.ظ
یاد دورانی که در vim و gnome3 و با c++ فغانی داشتیم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 17 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۳ ب.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۳۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: vim
من توی دوران جهالت با emacs کار میکردم و یه زمانی هم خل شده بودیم میخواستیم lisp یاد بگیریم ... واقعن یاد باد آن روزگاران ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۹ ب.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۳ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (17 مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۳۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: vim
من توی دوران جهالت با emacs کار میکردم و یه زمانی هم خل شده بودیم میخواستیم lisp یاد بگیریم ... واقعن یاد باد آن روزگاران ...
من با vim کار می کردم و هنوز هم میتونم باهاش آدما رو هیجان زده کنم.
vim هنوز هم به مقدار خوبی رو بورسه مثلا سایت laracasts که آموزش های لاراول رو داره یه سری داره برای آموزش vim. البته من این روزا از سابلایم استفاده می کنم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 17 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۷ ب.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۵ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: (17 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۹ ق.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: دو هفته دیگه درسای ترم جدید میاد و یه هفته دیگه هم انتخاب واحد شروع میشه اما من هنوز بعد از حدود دو ماه، نمره های ترم پیشم رو (به غیر از یکیش) نمیدونم.
استاد صحیح هم کنه نمره ها رو دیر می گه.
یعنی می خوان بگن سرمون خیلی شلوغه؟
به قول حشمت فردوس:
شهرته؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۱ ب.ظ
فکر کنم «باشه هرجور راحتی» یه جور فحش محترمانه است.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 18 مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۰۰ ق.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: فکر کنم «باشه هرجور راحتی» یه جور فحش محترمانه است.
هرجور که راحتی برادر ..
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 18 مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۱۲ ق.ظ
امروز عروسی دوستم بود .نتونستم برم.آخه اون شمال شرق کشور! من جنوب غرب کشور! برام سخت بود. ولی ساعت ۱۰ زنگ زدم بهش.تو مراسم بود.زیاد نمیشد حرف بزنیم. بهش تبریک گفتم و آرزوی خوشبختی براش کردم. دیگه بغضم داشت میترکید . کاش میتونستم بودم.
چقدر ایام زود میگذرد. یه شبهایی تو خوابگاه فارغ از سختیهای زندگی میخندیدیم. فصل انجیرهای دانشگاه و توت های دانشگاه میشد یه ظرف برمیداشتیم میرفتیم جمعه ها پشت دانشکده پزشکی ، انجیر و توت میچیدیم. خوش بودیم.
امیدوارم انشالله خوشبخت بشه و آرزوی بهترینها براش دارم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Aurora - 18 مرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۲۹ ق.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۴۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: سعی کنید self motivated باشید.
دیروز داشتم به یکی می گفتم موقع پایان نامه نوشتن ما سه دسته بودیم. یکی دسته ای که حتی در فرصت های نزدیک دفاع و ترم چهارم هم به فکر دفاع نبودند و حتی در ترم ۵ هم خیلی نگران نبودند آخر یکجور جمع کردند و رفت. یکی هم اونایی که براشون مهم بود که انجام بدن وظیفه رو. یکی هم براشون مهم بود انجام بدن و هم اینکه بعد از دفاع هم این وضعیت ادامه پیدا کرد و مقاله خوندن و دنبال موضوع خودشون بودن دوباره.
یادم هست موقع کنکور تعریف می کردند یکی بعد از کنکور دوباره رفته سراغ کتاباش. اینو برای این می گفتن که این ادم واقعا علاقه منده و برای کنکور نبوده که درس می خونده.
دسته ی اول که self motivate نداشتن برای این قضیه. دسته دوم بخاطر اینکه کاری بهشون محول شده بود و بایدی در کار بود کارشون رو انجام دادن. دسته ی سوم self motivate شدند. به نظرم این طوری بود. داشتم فکر می کردم میشه بین این سه تا حرکت کرد یا ثابت هستند یا اصلا اون هایی که self motivate بودند راهشون رو پیدا کرده بودند.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - s90211006 - 18 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۶ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
گروه برنامه نویسی اندروید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Avril89 - 18 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۰ ق.ظ
سعی نکن کسی رو بخوای عوض کنی
هرگز هرگز هرگز هیچ مردی، هیچ زنی را و هیچ زنی، هیچ مردی را نه عوض کرده و نه درست کرده است .این تحفه ای که شما می بینید ده بیست درصد بدتر می شود که بهتر نمی شود . بنابراین اگر با ده بیست درصد خرابتر شدن، می توانید او را بپذیرید، مبارکتان باشد . اگه نه بروید دنبال کارتان و رهایش کنید.
دکتر هلاکویی
تحفه ، ده بیست سی ... درصد ، بروید دنبال کارتان راضی باشید ازشون
|