|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 08 مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۶ ق.ظ
(۰۷ مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۰۴ ب.ظ)phd-stu نوشته شده توسط: جای همتون خالی من و دو تا از همکارها دیشب رفتیم یکی از شعبه های عطاویچ و یکی یه دونه غول عطاویچ خوردیم. خیلی خوشمزه بود. یکی از دوستام که یه کم بیشتر جا داشت یه غول دو نفره خورد با کلی سیب زمینی و قارچ سوخاری. مهمترین قسمتش اینجا بود که مهمون یکی از همکارها بودیم که خودش نیومده بود. آقا خلاصه کنم، ترکیدیم ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif) ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif) ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif) ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
چ باحال ...
اسمش غول هست؟ خوشمزس غذاهاش؟
یه شعبشم توی شهرمازدن میخواستم برم اما فکرکردم خوب نیست غذاش نرفتم...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - phd-stu - 08 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۴ ق.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۶ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: چ باحال ...
والا بنده که اولین بار بود میرفتم ولی دوستم میگفت سه چهار بار شعبه های دیگه رفته همشون تنوع و مزه غذاهاش یه جوره. ما یه همچین چیزی خوردیم. اسمشون هم واقعا غول هست. یه نفره اش هم واقعا بزرگه. قطر دو نفره هاش اندازه یه بشقابه. چهار نفره هم داره . یه سرچی تو گوگل بزنید میبینید که برند معروفی هست.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 08 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۴ ق.ظ
سلام دوستان
ظهر آدینه همگی بخیر
ببخشید کسی آموزشی از شبکه عصبی svm نداره بهم بده تا بتونم درست و حسابی متوجه اش بشم.
البته غیر از فرادرس
با تشکر
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 08 مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۶ ب.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۴ ق.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: سلام دوستان
ظهر آدینه همگی بخیر
ببخشید کسی آموزشی از شبکه عصبی svm نداره بهم بده تا بتونم درست و حسابی متوجه اش بشم.
البته غیر از فرادرس
با تشکر
svm شبکه عصبی نیست. آموزش فارسی میخواید؟!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 08 مرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۴ ب.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۶ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: یه شعبشم توی شهرمازدن میخواستم برم اما فکرکردم خوب نیست غذاش نرفتم...
خب کابر منروا خودتون سوال ایجاد کردید
زودترشهرتون را اعلام کنید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Pure Liveliness - 08 مرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۳۲ ب.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۴ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: (08 مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۶ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: یه شعبشم توی شهرمازدن میخواستم برم اما فکرکردم خوب نیست غذاش نرفتم...
خب کابر منروا خودتون سوال ایجاد کردید
زودترشهرتون را اعلام کنید
۱۰ تا چیپس کتل بزرگ میگیرم میگم شهرشون رو.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۸ مرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۵۲ ب.ظ
اسمش ابَر عطافیلوس هست. یک، دو و چهار نفره داره.
یکی دو سال هست کیفیت غذاهاشون بد و قیمتشون زیاد شده.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 08 مرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۳ ب.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۴ ق.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: سلام دوستان
ظهر آدینه همگی بخیر
البته غیر از فرادرس
با تشکر
همون لینکی که بهتون دادم هم SVM رو توضیح میده و هم NN. در کل شما باید کل اون دوره آموزشی دانشگاه استنفورد رو طی کنید چون همه مباحث اولیه مورد نیاز شما رو پوشش میده.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 08 مرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۱۳ ب.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (08 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۴ ق.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: سلام دوستان
ظهر آدینه همگی بخیر
البته غیر از فرادرس
با تشکر
svm شبکه عصبی نیست. آموزش فارسی میخواید؟!
بله درسته. من توجه نکردم. فکر می کردم کل پکیج فرادرس همگی شبکه عصبی محسوب میشه ولی الان متوجه شدم.
ببخشید یک سوال . خب من اگر بخواییم از svm استفاده کنیم، باید روی کدوم شبکه عصبی کار کنیم ...
بله فارسی لازم دارم. چیزی که خوب مفاهیم رو متوجه شم. (انگلیسی هم باشه بگذارید ممنون.)
با تشکر
(۰۸ مرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۳ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: (08 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۴ ق.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: سلام دوستان
ظهر آدینه همگی بخیر
البته غیر از فرادرس
با تشکر
همون لینکی که بهتون دادم هم SVM رو توضیح میده و هم NN. در کل شما باید کل اون دوره آموزشی دانشگاه استنفورد رو طی کنید چون همه مباحث اولیه مورد نیاز شما رو پوشش میده.
متاسفانه هر کاری کردم لینک هاش برام فعال نشد ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 08 مرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۸ ب.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۱۳ ب.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: بله درسته. من توجه نکردم. فکر می کردم کل پکیج فرادرس همگی شبکه عصبی محسوب میشه ولی الان متوجه شدم.
ببخشید یک سوال . خب من اگر بخواییم از svm استفاده کنیم، باید روی کدوم شبکه عصبی کار کنیم ...
بله فارسی لازم دارم. چیزی که خوب مفاهیم رو متوجه شم. (انگلیسی هم باشه بگذارید ممنون.)
با تشکر
svm اصلا یه الگوریتم دیگه است. ربطی به شبکه عصبی نداره.
ما تو ارشد به ندرت منابع فارسی داشتیم.
بهتره مسعود کمک کنه چون من نمیدونم پیش زمینه و شرایط شما چیه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 08 مرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۵۶ ب.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۱۳ ب.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: (08 مرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۳ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: همون لینکی که بهتون دادم هم SVM رو توضیح میده و هم NN. در کل شما باید کل اون دوره آموزشی دانشگاه استنفورد رو طی کنید چون همه مباحث اولیه مورد نیاز شما رو پوشش میده.
متاسفانه هر کاری کردم لینک هاش برام فعال نشد ...
دانلود میشه، مشکلی ندارن. اول عضو سایت بشید، بعد برای اون درس دکمه Enroll Now بزنید و از پنجره جدیدی که باز میشه حالت بدون Certificate رو انتخاب کنید. بعدش وارد درس بشید و از بخش course content فیلم و زیرنویس زبان اصلی رو دانلود کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بنظرم بهترین گزینه برای شما این هست که ۸ هفته اول این درس رو ببینید و خوب متوجه بشید. بعدش برید سراغ مقالات جدید و معتبر و اونا رو خوب بخونید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - phd-stu - 08 مرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۰۲ ب.ظ
قدیما مردانِ بزرگ ادعایی نداشتن، یعنی مَنَم مَنَم نمی کردن، کلا ابراز وجود نمی کردن. سرشون تو لاک خودشون بود. تا یکی ازشون چیزی نمی پرسید حرف نمیزدن، از بس که بارشون زیاد بود سرشون پایین بود، خیره نگاه نمی کردن. حالا رسیدیم به اینجایی که من به دو تا کتابی که از رشته های دیگه خوندم می نازم. به دو جلد کتاب تاریخ فلسفه ی غرب برتراند راسل فیزیک هالیدی و زیست شناسی کمپ بل می نازم. خلاصه کنم به چیزایی می نازم که واقعا واقعا ارزش خیلی کمی دارن. کاش واقعا یه چیز با ارزش داشتم و به اون می نازیدم. جنبه هاش خیلی زیاده ها فکر نکنید حالا شما مستثنی هستید، همین که یه لحظه فکر کنیم که مثلا من اندروید خیلی بلدم، یا مثلا خیلی از جاوا سَرَم میشه، یا خدای دیتابیس هستم کار رو خراب کردیم. همینکه اگه یکی که چیزی بلد نیست و بیاد یه حرف اشتباه بزنه و ما داغ کنیم ینی چیزی بلد نیستیم. داغ کردن هم حتما این نیست که به روی خودمون بیاریم. همینکه درونی هم داغ کنیم و پیش خودمون بگید ببین چه چرت و پرت هایی میگه، کار رو خراب کردیم.
وقتی میبینم یکی داره همون کاری رو انجام میده که من دارم انجام میدم خیلی حالم گرفته میشه. یه جورایی احساس پوچی بهم دست میده. میگم ینی نباید یه فرقی بین منو این باشه؟ نمیگم میخوام خفن ترین باشم، فقط میخوام حداقل تو یه زمینه متفاوت باشم. یه چی بلد باشم که فقط من بلد هستم، یه چی بدونم که فقط و فقط من میدونم، یه کاری کنم که فقط و فقط از عهده ی من بر میاد که انجام بدم و هیچ احدی نتونه اون کار رو انجام بده یا انجام نداده باشه.
فکر کنم جزء خصایص ما آدم هاست (البته به جز بعضی ها که ضعیف النفس نیستن ) که جلوی بالاتر از خودمون یا همون کارفرمامون دولا راست بشیم ولی جواب سلام زیر دستمون رو هم با اکراه بدیم. پیش خودمون هم فکر می کنیم که ما نماز میخونیم، ما روزه میگیریم، دیگه فکر نمیکنیم که کافِر تر از کُفار خودِ ما هستیم. اونا ندانسته مرتکب خطا میشن و ما دانسته. "هَلْ یَسْتَوِی الَّذِینَ یَعْلَمُونَ وَالَّذِینَ لَا یَعْلَمُونَ" (زمر/۹). خدای ما خدا نیست. خدای ما کارفرماها و آدمایی هستم که کارمون پیششون گیره. خدای ما پلیسه. خدای ما قاضی و دادگستریه. کی گفته ما خدا رو می پرستیم. دیگه وقتشه که یه فکری به حال خودمون کنیم. زمان به شدت داره میگذره و ما هر روز داریم این کار رو عقب میندازیم. میگیم حالا زوده. حالا بذار این کارم تموم شه بعد یه فکری به حال خودم میکنیم. به قول اکبر عبدی تو فیلم رسوایی ۲، یه مقدار خودمان را تکان بدیم، قبل از اینکه خدا تکونمون بده.
لطفا کسی حرف ها را به خودش نگیره. چون واقعا مخاطب نداشتم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۸ مرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۲۵ ب.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۰۲ ب.ظ)phd-stu نوشته شده توسط: فکر کنم جزء خصایص ما آدم هاست (البته به جز بعضی ها که ضعیف النفس نیستن )
خوشحالم که این پست من کار خودش رو به نحو احسنت انجام داده و شما هر جا میرید این پرانتز ضعیفالنفسی رو باز میکنید ![[تصویر: 416501_3.gif]](https://img.manesht.ir/416501_3.gif)
توفیق اخلاص.
(۲۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۳۸ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: اتفاقاً طرز تفکر ایشون و رفقا هست که الان سوار ما شده، فکر میکنند همه مثل خودشون ضعیفالنفس هستند پس باید داخل خونه هم دیوار بکشند. سؤالتون رو با سؤال جواب میدم. یعنی هستند آدمهایی که اینقدر ضعیفالنفس هستند؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sara9009 - 08 مرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۱۸ ب.ظ
تو بیا پیش من ، خودم یه رستورانا و فروشگاها و کلاسا و جاهایی میبرمت بی نظیر و ارزون و با کیفیت 
نمیای که همش در حال خواستگار پروندن هستی ، نمیبخشم اون خواستگار ی که باعث جدایی تو از من بشه
+ تو اوج ناراحتی و بهم خوردگی سیستم عصبی هستم الان یعنی بابام با این پیشنهاداش انگار مویرگ های عصبی منو هدف میگیره  
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 08 مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۱۴ ب.ظ
route model binding تو فریمورک لاوالا را دوست میدارم.
|