|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 10 تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۴۱ ق.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۱۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: حالا سوال اینجاست دانشجویی که تا حالا با پایتون کار می کرده و درگیر جزییات مدیریت حافظه و اشاره گر ها و ... نشده آیا میتونه به یه زبان سخت تر مثل سی که همه چیز دست برنامه نویسه مهاجرت کنه؟ آیا اونجا خواهد موند یا صرفا به خاطر سادگی (و نه دلیل فنی) بر میگرده به زبان های ساده تر؟
قبول دارم درسته احتمالا درصدی برگردند، تو دبیرستان ما زبان اولیه basic بود ولی الان به درد نمی خورن و پایتون میتونه جاشون رو پر کنه، اغلب پسرها اهل انگولک کامپیوتر هستن و سریع c رو یاد میگیرن ولی دخترا و اونایی که ترم اول تازه تصمیم گرفتن کامپیوتر یاد بگیرن براشون غول محسوب میشه، به خاطر همین فایده هاش به تنبل بار آوردن برخی دانشجویان رشته های low level و programming می ارزه.
از طرف دیگه پایتون مثل php دانشجو رو بد عادت نمی کنه که، همچنین واسه آموزش مباحث پیشرفته تر مثل مدیریت حافظه و علی الخصوص شی گرایی دیگه مانعی به اسم دید اولیه برنامه نویسی نخواهیم داشت.
ترم دوم برنامه نویسی پیشرفته C عالیه.(یا جاوا یا هرچی) اگر مدیر گروه درست حسابی باشه طوری برنامه میچینه که دانشجو تو پایتون نمونه و مجبور به حرکت شه. ولی در آینده کاری/تحصیلی اگه دانشجو خواست با پایتون رفع نیاز کنه حقشه خب. من خودم آخرین باری که پروژه بزرگ C کد زدم یادم نمیاد. نه embedded ام نه low level. وقتی پایتون رفع نیاز میکنه خوبه دیگه...
واسه شروع C هم اگه گفتن گفتن حداقل پاسکال نگن 
------------------------------
پ.ن: یه چیز دیگه یادم افتاد، پایتون انتخاب مناسبی واسه آموزش برنامه نویسی به رشته های غیر کامپیوتری/غیر دانشگاهی هم هست.(در مقایسه با C)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۴۸ ق.ظ
نمیدونم چرا وقتی برا خودم آبمیوه و شربت اینا میریزم نمیتونم عین فیلما بشینم کنار لپتاپ و هر ۱ دقیقه یه قولوپ بخورم. همون اولش همه رو میدم بالا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 10 تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۰۸ ق.ظ
به نظرتون میز مخصوص لپ تاپ برای اینکه هم مچ و هم گردن در حالت استاندارد قرار بگیرن، کفایت میکنه یا نه؟! ترکیب کی بورد بیسیم و میز لپ تاپ چطوره؟؟ پیچ و مهره های گردنم دیگه داره از جا در میاد :|
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samaneh@90 - 10 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۶ ق.ظ
من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید
قفسم برده به باغی و دلم شاد کنید
فصل گل می گذرد هم نفسان بهر خدا
بنشینید به باغی و مرا یاد کنید
عندلیبان گل سوری به چمن کرد ورود
بهر شاد باش قدومش همه فریاد کنید
یاد از این مرغ گرفتارکنید ای مرغان
چو تماشای گل و لاله و شمشاد کنید
هر که دارد ز شما مرغ اسیری به قفس
برده در باغ و یاد منش آزاد کنید
آشیان من بیچاره اگر سوخت چه باک
فکر ویران شدن خانه صیاد کنید
شمع اگر کشته شد از یاد مدارید عجب
یاد پروانه هستی شده بر باد کنید
بیستون بر سر راه است مبادا از شیرین
خبری گفته و غمگین دل فرهاد کنید
جور و بیداد کند عمر جوانان کوتاه
ای بزرگان وطن بهر خدا داد کنید
گر شد از جور شما خانه موری ویران
خانه خویش محال است که آباد کنید
کنج ویرانه زندان شد اگر سهم بهار
شکر آزادی و آن گنج خدا داد کنید
(۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۰۸ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: به نظرتون میز مخصوص لپ تاپ برای اینکه هم مچ و هم گردن در حالت استاندارد قرار بگیرن، کفایت میکنه یا نه؟! ترکیب کی بورد بیسیم و میز لپ تاپ چطوره؟؟ پیچ و مهره های گردنم دیگه داره از جا در میاد :|
دیلیجنت بخواب لپ تاپ بزار رو پات
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ele - 10 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۱۲ ق.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۴۸ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: نمیدونم چرا وقتی برا خودم آبمیوه و شربت اینا میریزم نمیتونم عین فیلما بشینم کنار لپتاپ و هر ۱ دقیقه یه قولوپ بخورم. همون اولش همه رو میدم بالا ![[تصویر: 412903_21.gif]](https://img.manesht.ir/412903_21.gif)
منم دقیقا همونجوریم حواسم پرت میشه اگه قولوپ قولوپ بخورم . زود تند سریع میخورم میرم سراغ کارم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 10 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۹ ق.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۶ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: نقل قول: به نظرتون میز مخصوص لپ تاپ برای اینکه هم مچ و هم گردن در حالت استاندارد قرار بگیرن، کفایت میکنه یا نه؟! ترکیب کی بورد بیسیم و میز لپ تاپ چطوره؟؟ پیچ و مهره های گردنم دیگه داره از جا در میاد :|
دیلیجنت بخواب لپ تاپ بزار رو پات ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)

این برا فیلم دیدن خوبه. برا تایپ سخته، فشار میاد.
پ ن: ینی هیشکی مشکل مچ و گردن نداره؟ O_O
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 10 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۰ ق.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۱۲ ق.ظ)ele نوشته شده توسط: (10 تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۴۸ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: نمیدونم چرا وقتی برا خودم آبمیوه و شربت اینا میریزم نمیتونم عین فیلما بشینم کنار لپتاپ و هر ۱ دقیقه یه قولوپ بخورم. همون اولش همه رو میدم بالا ![[تصویر: 412903_21.gif]](https://img.manesht.ir/412903_21.gif)
منم دقیقا همونجوریم حواسم پرت میشه اگه قولوپ قولوپ بخورم . زود تند سریع میخورم میرم سراغ کارم
من از اون ور بوم افتادم.
همون اول یه قلپ میخورم، بعدش یادم میره.به خودم میام میبینم هرچی بوده از دهن افتاده دیگه
(۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۹ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: پ ن: ینی هیشکی مشکل مچ و گردن نداره؟ O_O
من واسه خودم دقیق اندازه گرفتم، خودم یه طرح کشیدم بردم بیرون برام درست کردن.
ولی به هر حال اگه در روز زیادی پشت سیستم باشم بازم مشکله هست.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 10 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۵ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۹ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: (10 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۶ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: نقل قول: به نظرتون میز مخصوص لپ تاپ برای اینکه هم مچ و هم گردن در حالت استاندارد قرار بگیرن، کفایت میکنه یا نه؟! ترکیب کی بورد بیسیم و میز لپ تاپ چطوره؟؟ پیچ و مهره های گردنم دیگه داره از جا در میاد :|
دیلیجنت بخواب لپ تاپ بزار رو پات ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)

این برا فیلم دیدن خوبه. برا تایپ سخته، فشار میاد.
پ ن: ینی هیشکی مشکل مچ و گردن نداره؟ O_O
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ولی من چون تخت خوابم خیلی ارتفاعش خوبه لپ تاپ رو میزارم روی اون , ی دست روی تخت ی دست روی هوا و ساعتای زیادی بدون خستگی باهاش کار میکنم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 10 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۹ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۵ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
لینکش باز نمیشه. (۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۵ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: ولی من چون تخت خوابم خیلی ارتفاعش خوبه لپ تاپ رو میزارم روی اون , ی دست روی تخت ی دست روی هوا و ساعتای زیادی بدون خستگی باهاش کار میکنم ![[تصویر: tongue.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/tongue.gif)
نتونستم ارتباط برقرار کنم دقیقا چه شکلی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 10 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۴ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۰۸ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: به نظرتون میز مخصوص لپ تاپ برای اینکه هم مچ و هم گردن در حالت استاندارد قرار بگیرن، کفایت میکنه یا نه؟! ترکیب کی بورد بیسیم و میز لپ تاپ چطوره؟؟ پیچ و مهره های گردنم دیگه داره از جا در میاد :|
مهره های گردن منم داره لق میشه و هر روز اذیت میشم  
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 10 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۱۴ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۹ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: نتونستم ارتباط برقرار کنم دقیقا چه شکلی
نمیدونم چرا لینک کار نمیکنه ولی توی آپارات کلیپ هست خوبه .
اینجوری : 
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 10 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۱۹ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۱۴ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: (10 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۹ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: نتونستم ارتباط برقرار کنم دقیقا چه شکلی
نمیدونم چرا لینک کار نمیکنه ولی توی آپارات کلیپ هست خوبه .
اینجوری : 
![[تصویر: 412929_uver_capture.png]](https://img.manesht.ir/412929_uver_capture.png)
فک کنم به تعداد آدم ها، راه وجود داشته باشه
باید راه و روش خودتو پیدا کنی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 10 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۴۷ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۵ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: ولی من چون تخت خوابم خیلی ارتفاعش خوبه لپ تاپ رو میزارم روی اون , ی دست روی تخت ی دست روی هوا و ساعتای زیادی بدون خستگی باهاش کار میکنم 
اینکار رو نکنید!
اگر هم میکنید حتما پتو رو بردارید رو لب تاب رو روی خوش خواب بزارید چون پتو نرم هست و کمی پایین میره و باعث میشه تهویه هوا و فن به خوبی کار نکنه. اگر بجای خوش خواب، تشک دارید باز هم به همان علت لب تاب روی تخت نزارید...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 10 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۵۷ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۴۷ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: (10 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۵ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: ولی من چون تخت خوابم خیلی ارتفاعش خوبه لپ تاپ رو میزارم روی اون , ی دست روی تخت ی دست روی هوا و ساعتای زیادی بدون خستگی باهاش کار میکنم 
اینکار رو نکنید!
اگر هم میکنید حتما پتو رو بردارید رو لب تاب رو روی خوش خواب بزارید چون پتو نرم هست و کمی پایین میره و باعث میشه تهویه هوا و فن به خوبی کار نکنه. اگر بجای خوش خواب، تشک دارید باز هم به همان علت لب تاب روی تخت نزارید...
متاسفانه چون جای نرم خوابم نمیبره خوش خواب ندارم که هیچ , ی تشک دارم که خودمم توش فرو نمیرم چه برسه به لپتاپ
ولی توضیه ی خوبی بود نگاه کردم دیدم جلوی فن زیر لپ تاپ رو میگیره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milestone - 10 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۰۸ ب.ظ
کدوم نوع میز لپتاپ؟ از اینایی که روی فرشنشستنی هستن یا از این پایینیها؟
این گردندرد احتمالا به خاطر اونه که مونیتورتون یا زیادی پایینه یا زیادی بالا که چون مجبور میشید برای دیدنش گردنتون رو قوس بدید، خب اینطوری گردندرد میگیرید، یه جوری باید میز یا صندلی رو تنظیم کرد که مونیتور دقیقا تو زاویه مستقیم چشماتون باشه (فکر کنم با نهایتا ۱۵ درجه پایینتر یا بالاتر). این مشکل رو میشه با استفاده از یک صندلی قابل تنظیم و یا افزایش ارتفاع مونیتور از طریق قرار دادن یک شی در زیرش یا استفاده از یک استند مثل تصویر بالا کرد. یه معیار خوب هم برای تشخیص سازگاری ارتفاعی میز و صندلی اینه که بین ران پای شما و بخش زیر میز نباید فاصله زیادی قرار داشته باشه، صرفا فاصلهای برای عبور جریان هوا کافیه.
واسه حل مشکل کمردرد، گاهی وجود یک صندلی فوق پیشرفته و دیجیتال ( ) مدیریتی هم کافی نیست! البته خیلی خوبه که اون صندلی علاوه بر قابلیت تنظیم ارتفاعی، قابلیت کشش افقی هم داشته باشه ولی معمولا تو اکثر صندلیها (دیگه مبل باشه بدتر!) یه فاصلهای بین بخش پشتی و کمر شما میافته و این قوس که معمولا کمتر برنامهنویسی حداقل یک بار توی عمرش این شکلی دیده شده ( ) علت اصلی همون کمر درده، پس اگه اون صندلی قابلیت این رو نداره که کاملا بتونه قسمت کمر تا گردن بدن رو به عنوان تکیهگاه پوشش بده بهتره شما از یک پشتی نرم استفاده کنید، نه یک پشتی کوچیک که مثلا فقط بخشی از کمر رو پوشش میده، که یک پشتی بلند برای کل بخش کمر تا نقطه شروع گردن.
![[تصویر: 412939_5u76vo9uc6k5tnrxilec.jpg]](https://img.manesht.ir/412939_5u76vo9uc6k5tnrxilec.jpg)
اما برای مچدرد فکر میکنم همون کیبرد دوم + موس ارگونومیک + پد موس طبی راه حل خوبی باشه، چون خصوصا اگه شما زیر لپتاپتون یه استند یا پایه خنککننده هم داشته باشین و ارتفاع کیبرد بالاتر بره دیگه بدتر و حالت مچ به مرور زمان تغییر پیدا میکنه، دقیقا مثل اینکه توی باشگاههای ورزشی توصیه میکنن وزنه غلط نزدن بهتر از زدنه، چون به مرور زمان فرم طبیعی بدن رو تغییر میده و در واقع نابود میکنه! البته اگه همون دو قاعده بالا رعایت شه و خصوصا فاصله ران پا تا میز به اندازه کم باشه، این مشکل به صورت خودکار حل میشه.
(۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۶ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: دیلیجنت بخواب لپ تاپ بزار رو پات ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
شما احتمالا قصد جون ایشون رو دارید! 
ضمن اینکه گذاشتن لپ تاپ روی لحاف و پتو و اقلام مشابه فقط نابود شدن بدن رو در پی نداره! بلکه وقتی روی اینا قرار میگیره، طبیعتا مجاری دریافت جریان هوا بهش هم بسته میشه و جدا از داغ شدن قطعات، پرزهای پتو و... رو هم به خودش جذب میکنه! و البته تا زمانیکه لپتاپتون خراب و در پی اون ایجاد بدسکتورهای شدید سختافزاری و از دست رفتن اطلاعات هاردتون در اثر چنین واقعهای و پرداخت هزینههای کلان بازیابی سختافزاری توسط دستگاه PC3000 به قول خودشون اورجینال روسیه ( ) نشید، شاید درس عبرتی نشه براتون!
|