|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۸ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۱۱ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۵۶ ب.ظ)artmiss نوشته شده توسط: معلومه نه نمیگفتند چون معلوم نبود چه بلایی سرشون میومد![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
میشه منبع برای اینکه بیشتر زنان پیامبر بیوه و مسن بودن بیارین چون من برعکشسو شنیدم بیشترشون زنان جوانی بودن که از جنگها به غنیمت بده میشدن!
شما اول منبعتون رو در مورد اینکه اگر کسی به درخواست پیامبر نه میگفت کشته میشد رو ارائه کنید، من بعدش منبعی که تمام زنهای پیامبر (به جز عایشه) بیوه و بیکس بودند رو ارائه میکنم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - moslem73421 - 08 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۰ ب.ظ
.....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - artmiss - 08 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۸ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۱۱ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (08 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۵۶ ب.ظ)artmiss نوشته شده توسط: معلومه نه نمیگفتند چون معلوم نبود چه بلایی سرشون میومد![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
میشه منبع برای اینکه بیشتر زنان پیامبر بیوه و مسن بودن بیارین چون من برعکشسو شنیدم بیشترشون زنان جوانی بودن که از جنگها به غنیمت بده میشدن!
شما اول منبعتون رو در مورد اینکه اگر کسی به درخواست پیامبر نه میگفت کشته میشد رو ارائه کنید، من بعدش منبعی که تمام زنهای پیامبر (به جز عایشه) بیوه و بیکس بودند رو ارائه میکنم.
من کی گفتم کشته میشد یه چیزایی هست که گ فتن نداره میشه از منابع استنتاج کرد.
یکی از دلایلی که سعی کردن با اون کار پیامبر رو توجیه کنن این بود که پیامبر معمولا با زن یکی از اشراف زاده های قبایلی که باهاشون جنگ میکرد و پیروز میشد ازدواج میکرد تا دیگه بینشون جنگو درگیری نباشه...
نوبت شماس
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 09 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۰ ق.ظ
من امشب احیا نمیرم و تصمیم گرفتم خونه تنها بمونم و ب کارای خوب و بدی که کردم توی این یکسال فکر کنم (:
از بچه هایی ک میرن میخام ک بقیه بچه های فروم و منو هم دعا کنن (:
Sent from my galaxy note 4 using Tapatalk
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 09 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۱ ق.ظ
massive data algorithms ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 09 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۰۱ ق.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۱ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: massive data algorithms ...
با آبام؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 09 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۰۶ ق.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۰ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: من امشب احیا نمیرم و تصمیم گرفتم خونه تنها بمونم و ب کارای خوب و بدی که کردم توی این یکسال فکر کنم (:
از بچه هایی ک میرن میخام ک بقیه بچه های فروم و منو هم دعا کنن
برترین عبادت در این شب ها تفکر هست، تفکری که ما رو به سمت خودشناسی (که مقدمه خدا شناسی هست) سوق بده. بنظرم بهترین کار ممکنه رو کردید.
منم از دوستانی که میرن مراسم یا در خانه این شب رو به دعا میپردازن میخوام برای من و سایر بچه های مانشت هم دعا کنند
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hope_ - 09 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۰۹ ق.ظ
...................
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 09 تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۱۱ ق.ظ
کلن امشب نخوابیدم الانم که اذون صبحه برم یه کم بخوابم تا فردا ببنیم خدا چی می خواد...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۹ تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۳۸ ق.ظ
تاپیک ممرایز رو الان دیدم و امتیازهای کاربران رو چک کردم. ماکزیمم ارادهی بر و بکس یک هفته بوده.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 09 تیر ۱۳۹۵ ۰۸:۳۵ ق.ظ
........
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - virtual girl - 09 تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۳۱ ق.ظ
دیشب به خدا گفتم امسال پرونده این درس و دانشگاه ما رو هم ببند لطفا دیگه حسش نیس خسته ام میخام یه کم زندگی کنم 
البته درسته که بمب اتم نمیترکونم ولی فکرم که همش درگیرش هست !
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - saeidkhan - 09 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۲۹ ق.ظ
... بیخدایی، از پرستش خدایان دروغین، همانا به مراتب به حقیقت نزدیکتر است، زیرا بیخدایی، مصداق «لا الهیّت» است که نیمهای از راه حقیقتِ الوهی است. اگر کافر، در مقامِ لا الهیّت، جدّ و جهدی کرده و خلوصی ورزیده باشد، انشاءاللّه معذور و مأجور است عند اللّه. جان کلام اینکه (شیخ دستی به ریشاش کشید، لحظهای درنگ کرد و ادامه داد) اگر دین ندارید، لا اقل کافر باشید».شیخ دست به دعا برداشت: «خدایا نکند که «نه کافر-نه مؤمن» از دنیا رویم که خسران مبین است، ایمانمان نمیدهی، مقام کافری عطا کن! خدایا چنان کن سرانجام کار، که گر مؤمن از دنیا نمیرویم، کافر از دنیا برویم.» نقل شده از وبلاگ حباب آقای میردامادی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 09 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۳۱ ق.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۰۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (09 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۱ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: massive data algorithms ...
با آبام؟
با آبام ... فردا پایان ترمشه ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - aamitis - 09 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۰ ب.ظ
دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من...
|