مشکلات مانشت در تاریخ ۲۴ بهمن ۱۳۸۹ - نسخهی قابل چاپ |
RE: مشکلات دیروز مانشت - **sara** - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۲۶ ب.ظ
حالا ما کمک های ناچیزمونو برای مانشت ترتیب اثر بدیم یا صبر کنیم تا نرخ کاربر ویژه شدن اعلام بشه؟ می تونین محدودیت تعداد پیام در روز یا ماه رو بهش اضافه کنید. این الصاقات شامل لینکها هم می شه؟ این مبلغ حدودا چقدره؟ ماهیانه یا سالانه هستش؟ |
مشکلات دیروز مانشت - admin - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۰۱ ب.ظ
خوب قراره پیشنهاد بدین. اصلاً نمیدونم طرح دسته بندی خوبه یا نه. لینکها رو که میتونید ببینید. تنها برای الصاقات محدودیت میگذاریم. |
مشکلات دیروز مانشت - saba_1984 - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۰۷ ب.ظ
من یه تالار دیگه عضوم اونجا هم همینطوره. هر کی میخواد از کلیه امکانات استفاده کنه باید هزینه بده. ولی اولش خیلی کم استقبال شد . الان تقریبا رو دور افتاده |
RE: مشکلات دیروز مانشت - **sara** - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۰۹ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۰۷ ب.ظ)saba_1984 نوشته شده توسط: من یه تالار دیگه عضوم اونجا هم همینطوره.آدرس سایتش چیه؟ |
مشکلات دیروز مانشت - mosaferkuchulu - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۱۲ ب.ظ
دکتر من فکر می کنم اگر یه حق عضویت ماهانه بذاریم واسه مانشت خوبه .مثلا اگر ماهی ۱۰۰۰ تومن در نظر بگیرین می شه ۳۶۰۰۰۰۰ تومن!فکر کنم ۱۰۰۰ تومن واسه هیچ کس هزینهی زیادی نیست و ماهی نزدیک به ۴ میلیون بتونه همهی مشکلات مانشت و حل کنه!اینطور نیست؟ |
RE: مشکلات دیروز مانشت - saba_1984 - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۱۷ ب.ظ
نقل قول: آدرس سایتش چیه؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
مشکلات دیروز مانشت - admin - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۲۸ ب.ظ
با ۴ میلیون تومن که باید هیئت علمی جذب کنیم!! ماهی ۲۵ هزار تومان هم کار ما رو راه میاندازه!! |
RE: مشکلات دیروز مانشت - **sara** - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۴۷ ب.ظ
هر ۳ ماه هزار تومن چطوره؟ مثلاً اگر حداقل ۳۶۰ کاربر ویژه باشه می شه ماهی ۱۲۰۰۰۰ تومن یا اگر بخواهیم خیلی مهربون باشیم هر ۶ ماه ۱۰۰۰ تومن، می شه ماهی ۶۰۰۰۰ تومن اگر کاربرها خسیس بازی کردن مبلغ رو می برین بالا خلاصه یه کاری کنین مانشت رو از دست ندیم |
RE: مشکلات دیروز مانشت - danialfx - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۵۷ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۲۸ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: با ۴ میلیون تومن که باید هیئت علمی جذب کنیم!! ماهی ۲۵ هزار تومان هم کار ما رو راه میاندازه!! دکتر جان. اطلاع دارین هیئت علمی های دانشگاه شریف چقدر حقوق میگیرن؟؟؟ (۲۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۴۷ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط: هر ۳ ماه هزار تومن چطوره؟ رو ۳۶۰ نفر که نمیشه حساب کرد برای کاربرای ویژه . فکر نمیکنم ۳۶۰ نفر به خاطر دانلود و پیام خصوصی و کمک به مانشت بخوان کاربر ویژه بشن. شاید بشه رو ۵۰ نفر حساب کرد. که اگه ماهی ۲۵ هزار تومان که دکتر گفتن کافی باشه. فعلا سالی ۶۰۰۰ تومان برای هر نفر کافیه. هزینه زیادی هم نیست |
مشکلات دیروز مانشت - arshad91 - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۳۲ ب.ظ
منم هستم واسه هر جور کمکی که بتونم |
RE: مشکلات دیروز مانشت - mosaferkuchulu - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۵۹ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۲۸ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: با ۴ میلیون تومن که باید هیئت علمی جذب کنیم!! ماهی ۲۵ هزار تومان هم کار ما رو راه میاندازه!! خوب آره حق با شماست.بیشتر منظورم این بود که ماهانه هم می شه پول گرفت! این که بچهها پیشنهاد دادن سه ماه یه بار هم به نظرم خیلی خوبه! |
RE: مشکلات دیروز مانشت - Maryam-X - 26 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۲۴ ق.ظ
سلام بر دکتر عزیز و هموطنان مانشتی. دکتر جان ما فکر مانشت هستیم فکر هزینه هاش و مشکلاتش هم هستیم فقط مشکل اینجاست که در این موقعیت(دو روز مونده به کنکور)واقعا نمی تونیم رو چیز دیگه ای جز درس تمر کز کنیم.من خودم از خیلی وقت پیش برنامهی هدیه به مانشت رو به نیت قبولیم بر نامه ریزی کرده بودم ولی برای بعد از کنکور! در حال حاضر من اکیدا پیشنهاد می کنم که دسترسی رو برای کاربران مهمان و کاربرانی که تا به حال در هیچ کدام از تاپیک های مانشت شرکت نکردند و تو تمام این چند ماه نقش مصرف کننده رو به خوبی ایفا کردند ببندید تا ببینیم چی میشه ( بهشون بگید اگه می خوان همینجوری از اطلاعات من و بقیهی بچهها استفاده کنند علاوه بر حق عضویت باید به ما هم پول بدند) |
مشکلات دیروز مانشت - admin - 26 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۲۲ ق.ظ
چند روزه دارم فکر میکنم میبینم هیچ راه حلی ندارم!!! دو قسمت کردن کاربرها یه جوریه. بی خیال! بگذاریم هر کی هرچی خواست کمک کنه. به نشانه احترام به دوستانی که کمک کردن یه مدال به اکانتشون اضافه کنیم و نه هیچ چیز دیگهای! |
مشکلات دیروز مانشت - arshad91 - 26 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۲۶ ق.ظ
به نظرم سه ماه یکبار خیلی خوبه مبلغ کمی هست...اینجوری بهتره..من مشکل کارت دارم هر دفعه باید از یکی قرض بگیرم..اخه خودم کارت ملی ندارم بهم کارت نمی دهن..دیگه چه جوری میشه پول واریز کرد؟!!!!!! |
مشکلات دیروز مانشت - admin - 26 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۴۳ ق.ظ
شاید به شماره کارت من! |