|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 20 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۹ ب.ظ
(۲۰ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۳۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: سرگرمی ما حرص خوردن شماست. 

|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 20 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۱ ب.ظ
(۲۰ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۰ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: من نمی تونم غذا بخورم باز افطار تا حدی ولی سحر خیلی سخت بعد هم یه چای کمرنگ و ۲ لیوان آب حالم را بد میکنه با این وجود من همیشه آرام ترین روزای سال را ماه رمضون تجربه می کنم واقعا آرامش دارم. هر چند این روزا خیلی حرص میخورم ولی باز خنثی میشه.
من سحری رو تنها میخورم
این چ وضعشه!! چقد سنگین شدم :|
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 21 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۰ ق.ظ
(۲۰ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۱ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: من سحری رو تنها میخورم
یعنی افطار نمیخورید؟
یه روایت هست از امام علی (علیه السلام) با این مفهوم که خوردن شام ضروری هست و اگر مدتی عمدا شام خورده نشه باعث ایجاد یک ضعف در بدن میشه.
البته میتونید چیزای مقوی و کم حجم بخورید مقلا خرما + گردو. اخر شب هم ۱-۲ تا میوه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 21 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۲ ق.ظ
چرا آواتار عوض نمیشه؟
تو کنترل پنل درسته ولی تو پستا نشون داده نمیشه ...
به هر حال من میخاستم برم تو فاز یورو ... FORZA AZZURRI
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 21 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۶ ق.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۰ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: (20 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۱ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: من سحری رو تنها میخورم
یعنی افطار نمیخورید؟
یه روایت هست از امام علی (علیه السلام) با این مفهوم که خوردن شام ضروری هست و اگر مدتی عمدا شام خورده نشه باعث ایجاد یک ضعف در بدن میشه.
البته میتونید چیزای مقوی و کم حجم بخورید مقلا خرما + گردو. اخر شب هم ۱-۲ تا میوه.
چرا دیگه. از خوردنه که اینقد سنگین شدم البته فک کنم خیلی حجیم بودن؛ یه بشقاب بزرگ ذرت بوداده+یه لیوان آب جوشیده+دو عدد خرما+دو عدد شکلات تلخ+چند عدد زرد آلو+مقداری لواشک -----> افطار
ماکارونی+یه بشقاب دیگه ذرت+لواشک ----> شام
الان از سنگینی خوابم گرفته
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 21 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۷ ق.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۶ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: (21 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۰ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: (20 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۱ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: من سحری رو تنها میخورم
یعنی افطار نمیخورید؟
چرا دیگه. از خوردنه که اینقد سنگین شدم البته فک کنم خیلی حجیم بودن؛ یه بشقاب بزرگ ذرت بوداده+یه لیوان آب جوشیده+دو عدد خرما+دو عدد شکلات تلخ+چند عدد زرد آلو+مقداری لواشک -----> افطار
اشتهاتونم کمه  
بعد اسم کاربر بلک بد دررفته!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 21 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۳ ق.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۷ ق.ظ)reza.kh نوشته شده توسط: (21 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۶ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: (21 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۰ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: (20 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۱ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: من سحری رو تنها میخورم
یعنی افطار نمیخورید؟
اشتهاتونم کمه  
اینجا همه میخورن. بعد به من میگن شکم داری. 
تازه به لواشک ها دقت نکردی!!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 21 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۳ ق.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۷ ق.ظ)reza.kh نوشته شده توسط: اشتهاتونم کمه ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif) ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
اقا من کی گفتم اشتهام کمه؟! گفتم سحری رو تنها میخورم، منظورم این بود که به تنهایی میخورم، کسی همراهم نیست. نه اینکه فقط سحری میخورم 
(۲۱ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۳ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: تازه به لواشک ها دقت نکردی!!!
لواشک من به هات چاکلت های شما در!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۱ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۵ ق.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۰ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: یعنی افطار نمیخورید؟
Tanha means alone
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 21 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۷ ق.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۳ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: (21 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۳ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: تازه به لواشک ها دقت نکردی!!!
لواشک من به هات چاکلت های شما در! 
آخرین باری که من هات چاکلت خوردم چند ماه پیش بود. آخرین باری که شما لواشک خوردید کی بود؟ 
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 21 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۸ ق.ظ
خدایی این صداقت من در گفتن مقدار تغذیه ام قابل تقدیره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 21 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۶ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: چرا دیگه. از خوردنه که اینقد سنگین شدم البته فک کنم خیلی حجیم بودن؛ یه بشقاب بزرگ ذرت بوداده+یه لیوان آب جوشیده+دو عدد خرما+دو عدد شکلات تلخ+چند عدد زرد آلو+مقداری لواشک -----> افطار
چون گفتید "من سحری رو تنها میخورم" این برداشت رو کردم.
به خودتون رحم کنید!! ذرت اونم ۲ بشقاب. همین به تنهایی برا احساس سنگینی بس هست!! بعد ماکارانی که همش نشاسته هست!!
نکنید اینکارا رو 
جا داره یادی از خانم "انرژی مثبت" کنم که در بحث غذا اصلا کم نمیاورد...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 21 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۶ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: چرا دیگه. از خوردنه که اینقد سنگین شدم البته فک کنم خیلی حجیم بودن؛ یه بشقاب بزرگ ذرت بوداده+یه لیوان آب جوشیده+دو عدد خرما+دو عدد شکلات تلخ+چند عدد زرد آلو+مقداری لواشک -----> افطار
الان که دقت می کنم میبینم خوردن این همه غذا هم کار هر کسی نیست.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 21 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۰ ق.ظ
با چراغی همه جا گشتم وگشتم در شهر
هیچ کس هیچ کس اینجا به تو مانند نشد
هر کسی در دل من جای خودش را دارد
جانشین تو در این سینه خداوند نشد
خواستند از تو بگویند شبی شاعرها
عاقبت با قلم شرم نوشتند:نشد!
فاضل نظری
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 21 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۰ ق.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۵ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (21 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۰ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: یعنی افطار نمیخورید؟
Tanha means alone 
به به!!
|