|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 01 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۴۳ ب.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۴۰ ب.ظ)collage نوشته شده توسط: دانشگاه خوب تو رشته مهندسی نرم افزار کجاهاست؟
شریف و تهران
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sara9009 - 01 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۴۴ ب.ظ
.........................
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - **sara** - 01 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۴۹ ب.ظ
همونطور که آقایون حق انتخاب دارند خواستگاری هر دختری که مورد نظرشونه برن، خانومها هم این حقو دارند به اون خواستگاری جواب مثبت بدن که باب میلشونه
الان دقیقا بحث سر چیه؟
در مقابل اینکه شانس یه پسر پولدار برای بله گرفتن بیشتره، شانس دختر با چهره خیلی خیلی زیباتر هم بیشتره
اگر فکر می کنید که مسئله پول برای طرف مقابلتون مهمه پس بیشتر تلاش کنید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 01 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۰۶ ب.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۴۹ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط: همونطور که آقایون حق انتخاب دارند خواستگاری هر دختری که مورد نظرشونه برن، خانومها هم این حقو دارند به اون خواستگاری جواب مثبت بدن که باب میلشونه
الان دقیقا بحث سر چیه؟
در مقابل اینکه شانس یه پسر پولدار برای بله گرفتن بیشتره، شانس دختر با چهره خیلی خیلی زیباتر هم بیشتره
اگر فکر می کنید که مسئله پول برای طرف مقابلتون مهمه پس بیشتر تلاش کنید
بحثی نبود که. من گفتم من در جواب یکی از دوستان گفتم همچین چیزی هست خانما همه اعتراض کردن که نیست. باز دست شما درد نکنه که حداقل این مساله رو تایید کردید![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
دوستان من هدفم صرفا درد و دل بود و اصلا باز کردن یه بحث نبود لذا اگر دوستان عزیز مخصوصا خانم های محترم ناراحت شدند عذرخواهی میکنم و فکر میکنم در این مورد زیاد بحث شده و چون بحث های ما شرایط و پیش نیازهای بحث کردن رو نداره اساسا به جایی هم نمیرسه پس من از این بحث انصراف میدم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - **sara** - 01 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۱۵ ب.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۰۶ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: بحثی نبود که. من گفتم من در جواب یکی از دوستان گفتم همچین چیزی هست خانما همه اعتراض کردن که نیست. باز دست شما درد نکنه که حداقل این مساله رو تایید کردید![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
من کی تایید کردم![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
تکذیب می کنم آقا تکذیییب : ))))))
اینکه شما می فرمایید همه یا اکثر دخترها اینطور هستند رو نه آقا قبول نمی کنیم![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
مسئله اون دخترهایی هستند که شما خواستگارشون هستید ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
شانستون پیش اونا کمه البته منظورم پسرهایی هست که این تجربیات تلخ رو داشتند![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 01 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۳۸ ب.ظ
این بحثا جز کوچیک کردن شخصیت مرد و زن چیز دیگه ای به ارمغان نداره.
وقتی اینجور بحثا اینجا پیش میاد تصورم اینجوریه![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
در این جور مواقع میشیم دو گروه که هر گروه قصد داره گروه مقابلو بکوبه و تو اینجور بحثاست که آدما ادبشونو نشون میدن.
مخلص کلام این که کفویت رو در نظر بگیرید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 01 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۰۶ ب.ظ
الان بی ادبه منم دیگه ؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Aurora - 01 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۳۲ ب.ظ
...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - tabassomesayna - 01 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۰۸ ب.ظ
مهندسان یاری:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۰۸ ب.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۴۹ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط: اگر فکر می کنید که مسئله پول برای طرف مقابلتون مهمه پس بیشتر تلاش کنید
ریمان همون اولش جوابِ این رو داد که! عوض تلاش کردن صبر میکنیم اون زنگ خطر خوشگله به صدا در بیاد ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۰۶ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: الان بی ادبه منم دیگه ؟ ![Cool Cool](images/smilies/cool.gif)
آره بهت گفتن بی ادب
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 01 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۱۸ ب.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۰۸ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: ریمان همون اولش جوابِ این رو داد که! عوض تلاش کردن صبر میکنیم اون زنگ خطر خوشگله به صدا در بیاد ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
: ))))))
عه شما هم؟؟
شما که دیگه میخوای بری اونور آب این طرز فکر به کلاس کاری اونور نمیخوره ها![Cool Cool](images/smilies/cool.gif)
یه تجدید نظری بکنید![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
مطمئنن دوستانی که تا الان کاسب نشدن همون موقع زنگ خطرم چیزی کاسب نمیشن چون همیشه حالت بهتری وجود داره!
: ))))
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 01 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۲۱ ب.ظ
من به خاطر حوصله نداشتن دیگه ادامه نمیدم اما بدانید و آگاه باشید تجربه شخصی دارم در این مورد (پولکی بودن دختر و/یا خانواده اش)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 01 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۳۴ ب.ظ
این بحثا شبیه کل انداختن واسه استقلال پرسپولیسه...سرانجام نداره
نهایتا امیدوارم همه اعضای این تاپیک به زوووودی زوووودی ازدواج کنن اونم ازدواجی که خیلی بهتر از تصوراتشون باشه
بگو الهی آمین!
![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۳۹ ب.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۱۸ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: : ))))))
عه شما هم؟؟
شما که دیگه میخوای بری اونور آب این طرز فکر به کلاس کاری اونور نمیخوره ها![Cool Cool](images/smilies/cool.gif)
یه تجدید نظری بکنید![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
نه بابا من رو چه به این حرفا خواستم ریمان رو هل بدم وسط گیسکِشی :'))
اهههههه یه پست بخوایم بدیم وسطش بیست بار ارور میده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - **sara** - 01 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۴۱ ب.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۲۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من به خاطر حوصله نداشتن دیگه ادامه نمیدم اما بدانید و آگاه باشید تجربه شخصی دارم در این مورد (پولکی بودن دختر و/یا خانواده اش)
شما به خاطر شخصیت خوبتون مطمئنا جواب بله رو می گیرید. از همون کسی که دو طرفه لیاقت هم رو دارید و مناسب همدیگه هستید
شاید کمی زمان ببره
|