|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 20 اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۵۵ ب.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۳۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: به نظر من ازدواج برای دانشجوها هم فرصته هم تهدید. بسته به توان مدیریت زندگی اونها داره تا اون رو به فرصت تبدیل کنن یا تهدید. من ترجیح میدم به جای اینکه جلوی ازدواجمو بگیرم تا درس بخونم، توان مدیریتمو ببرم بالا (البته الان که فارغ شدم دیگه از تحصیل)
پس چرا ازدواج نمی کنی ؟؟؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 20 اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۵۷ ب.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۵۵ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (20 اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۳۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: به نظر من ازدواج برای دانشجوها هم فرصته هم تهدید. بسته به توان مدیریت زندگی اونها داره تا اون رو به فرصت تبدیل کنن یا تهدید. من ترجیح میدم به جای اینکه جلوی ازدواجمو بگیرم تا درس بخونم، توان مدیریتمو ببرم بالا (البته الان که فارغ شدم دیگه از تحصیل)
من دانشجو نیستم. صحبت من برای دانشجو ها بود. زمانی هم که دانشجو بودم چنین دیدی نداشتم. بعدم شما از کجا میدونی من تو کارش نیستم؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 21 اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۰۰ ق.ظ
دیشب گودبای مجردی یکی از دوستام بود
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 21 اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۰۱ ق.ظ
یه تاپیک بود قبلا در مورد معیارهای ازدواج حرف میزدن میتونست تاپیک مفیدی باشه نمیدونم چرا مدت ها بالا نیستش. مهمترین چیز اینه که آدم قبل این که سمت ازدواج بره معیارهایی که باید طرف مقابلش داشته باشه را در آورده باشه قشنگ مشخص باشه چی میخواد. معیار دقیق و حتی مکتوب!! نداشته باشی یهو میبینی از یکی خوشت اومد که دقیقا مخالف طرز تفکرته ولی چون خوشت اومده از همه خط قرمز هاتم چشم پوشی میکنی.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sara9009 - 21 اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۰۲ ق.ظ
......................
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 21 اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۰۵ ق.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۵۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (20 اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۵۵ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (20 اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۳۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: به نظر من ازدواج برای دانشجوها هم فرصته هم تهدید. بسته به توان مدیریت زندگی اونها داره تا اون رو به فرصت تبدیل کنن یا تهدید. من ترجیح میدم به جای اینکه جلوی ازدواجمو بگیرم تا درس بخونم، توان مدیریتمو ببرم بالا (البته الان که فارغ شدم دیگه از تحصیل)
من دانشجو نیستم. صحبت من برای دانشجو ها بود. زمانی هم که دانشجو بودم چنین دیدی نداشتم. بعدم شما از کجا میدونی من تو کارش نیستم؟
مبارکه .....![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
قسمت جوانان ناکام ازدواج ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
چه جالبه تا بحث ازدواج می شه همه می خوان حرف بزنن همه چه اونایی که دانشجو هستن چه اونایی که می خوان برن گوکل و چه مایی که اصلا تکلیف خودمو با خودم مشخص نکردم چی کارم شبکه کارم !؟ امنیت کارم یا کارگرم جالبه بین اینا هی سویچ می کنم ! چه ربطی داشت خخخخ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MShariati - 21 اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۱۵ ق.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۴ ۰۹:۰۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من پسرایی رو میشناسم که یکی از شرایطشون حجابه. اونم از نوع چادر.
از این نظر مردم، حتی مردم یک شهر، به اقشار مختلفی تقسیم میشن؛ ولی در کل من فکر میکنم الآن اکثریت پسرهای جامعهی ما (حتی خیلی از کسایی که به خاطر طینت پسر بودنشون به بیحجاب محل میزارن) وقتی بحث جدی باشه، با حجاب و حتی از نوع چادری رو در اولویت میزارن.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 21 اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۲۷ ق.ظ
همیشه یکی از گلایه هام به خدا این هست که چرا مستقیم و چشم در چشم با آدم حرف نمیزنه، چرا نمیشه صداشو شنید و نگاهشو دید، دستاشو گرفت : ((( واقعا چرا!!؟؟
خدا تنها کسیه که بدون اینکه نگران قضاوتش باشی یا اینکه حرفات و کارات رو بعدا به روت بیاره میتونی باهاش حرف بزنی، اونم هر حرفی بدون خجالت... ایکاش میشد که خدا حرف بزنه
دلم یه همچین دوست خدایی میخواد، حداقل اگر خدا حرف نمیزنه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۱ اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۴۳ ق.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۳۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: به نظر من ازدواج برای دانشجوها هم فرصته هم تهدید. بسته به توان مدیریت زندگی اونها داره تا اون رو به فرصت تبدیل کنن یا تهدید. من ترجیح میدم به جای اینکه جلوی ازدواجمو بگیرم تا درس بخونم، توان مدیریتمو ببرم بالا (البته الان که فارغ شدم دیگه از تحصیل)
بلک ولی یادمه توو یه پستی گفته بودی درسها/تمرینها اونقدر سخت یا وقتگیر هست که آدم حتی وقت نمیکنه در کنارش یه تخصص دیگه یاد بگیره یا کار پارهوقت داشته باشه، بعد منم اومدم گفتم نه اونقدرا سخت نیست میشه مدیریت کرد، بعد تو گفتی چرا شاید معماری راحت باشه و هوش سختتر هست و فلانی که کارشناسی شریف بود هم میگه نمیشه وقت کرد و اینا الان که درس خودت تموم شده از دور میگی لنگش کن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 21 اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ق.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۴۳ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: بلک ولی یادمه توو یه پستی گفته بودی درسها/تمرینها اونقدر سخت یا وقتگیر هست که آدم حتی وقت نمیکنه در کنارش یه تخصص دیگه یاد بگیره یا کار پارهوقت داشته باشه، بعد منم اومدم گفتم نه اونقدرا سخت نیست میشه مدیریت کرد، بعد تو گفتی چرا شاید معماری راحت باشه و هوش سختتر هست و فلانی که کارشناسی شریف بود هم میگه نمیشه وقت کرد و اینا الان که درس خودت تموم شده از دور میگی لنگش کن ![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif)
خوب اولا همه دانشگاه ها و رشته ها به یه اندازه کار نمی کشن. اهداف هم فرق می کنه، یکی میخواد شاگرد اول بشه ولی یکی فقط مدرکشو میخواد. بعد اصلا خود ارشد با لیسانس فرق داره اوضاعش. در کل اگه بحث مالی رو بذاریم کنار (مثلا از طرف پدر برای یه زندگی حداقلی ساپورت بشن) میشه با مدیریت متاهلی هم ارشد گرفت.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 21 اسفند ۱۳۹۴ ۰۱:۳۳ ق.ظ
برای ساعتی همه اومدن تو گود و نظر دادن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 21 اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ب.ظ
به به چه بحث پرشوری اینجا در حال پیگیری هست ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
خدایا این جوونای عاشق رو حفظ بفرماااا ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
به اون خانم هایی که میگن برخی ها چادری بودنشون و یا کم آرایش کردنشون رو مسخره میکنن باید بگم که خیلی از پسرا از یه دختر ساده خوششون میاد. بنظرم اگر کسی مهمترین دغدغه اش ظاهره خیلی راحت ردش کنید!!
ظاهر چیزی هست که تکراری میشه و آدم بهش عادت میکنه اما کسی نمیتونه بگه به اخلاق بد، توهین، عدم تفاهم، عدم درک متقابل، عدم اعتماد و ... عادت میکنه!!!
البته ظاهر و حجاب هم واقعا مهمه اما بنظرم اولویت حداقل ۱ تا ۵ نیست
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 21 اسفند ۱۳۹۴ ۰۱:۴۱ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: خیلی از پسرا از یه دختر ساده خوششون میاد.
شخصا دخترای چهار خونه رو بیشتر می پسندم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mostafa122 - 21 اسفند ۱۳۹۴ ۰۲:۰۷ ب.ظ
بعضیها چادر بهشون میاد حسابی . خلق شده برای چادری بودن ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
ولی همه نه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 21 اسفند ۱۳۹۴ ۰۲:۳۳ ب.ظ
شعری از زنده یاد مشفق کاشانی:
ﺯﻧﺪﮔﯽ
ﮐﻠﺒﻪ ﺩﻧﺠﯽﺳﺖ
ﮐﻪ ﺩﺭ ﻧﻘﺸﻪ ی ﺧﻮﺩ
ﺩﻭ ﺳﻪ ﺗﺎ ﭘﻨﺠﺮﻩ
ﺭﻭ ﺑﻪ ﺧﯿﺎﺑﺎﻥ ﺩﺍﺭﺩ....
ﮔﺎﻩ ﺑﺎ ﺧﻨﺪﻩ
ﻋﺠﯿﻦ ﺍﺳﺖ ﻭ
ﮔﻬﯽ ﺑﺎ ﮔﺮﯾﻪ