گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - zoltrix_66 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۰ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۵ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:پس با این حساب اسمال آقا هم شریف هستش(20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط:آره بابا سوسن خانوم هم شریفی بوده(19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۹ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: برو بکسبروبکس هم مگه کنکور میدن؟ یکی دیگه بود --->اسمال آقا سیبیل سیاه........... |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - good-wishes - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۶ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۰ ب.ظ)minami نوشته شده توسط: ایشالا سال بعد هممون بیایم تو این تاپیک و مایه دلگرمی باشیمانشاا... آمـیـــن : ) آخرین خبر اینه که ساعت ۱۶ شروع میشه توزیع کارت مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - saeidkhan - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۶ ب.ظ
من احساس میکنم به ازمون نیاز هست الان . نیست؟! والا من هر تستی رو هزار بار زدم خیلی واسم تکرارین ولی خیب یه ازمون نیس که الان از خودم بگیرم ببینم کجا خدایی نکرده گیر دارم |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - maryam.raz - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۲ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۰ ب.ظ)minami نوشته شده توسط: چقد وجود رتبه های خوب پارسال تو این تاپیک دلگرمیه، مرسی که وقت میزارید، اسم شریف به آدم انگیزه میدهامسال که من حس میکنم رقابت مانشتی ها خیلی شدیدتر از پارسال شده ، ماشالله همه زرنگ... |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - mojhde - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۲ ب.ظ
از بین دوستان کسی هست که اطلاعات کاملی از سهمیه ۱۰ درصد استعدادهای درخشان داشته باشه؟؟ سایت سنجش که فقط حالت بدون آزمونشو توضیح داده سوال من در مورد با آزمون هستش آیا کسی هست که جوابمو بده که استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان با آزمون چطوریه ؟؟ ممنون |
Re: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sahar-it88 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۲ ب.ظ
کارتااااااا اومده Sent from my ST18i using Tapatalk 2 |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - helena - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ ب.ظ
حوزه ما افتاده دانشگاه خودمون من کنکور کارشناسی هم شهیدبهشتی بودم ... |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - minami - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ ب.ظ
کارتای جدیدمون خوشگل ترن |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - fulgent - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۱ ب.ظ
کارت ها رو این دفعه زودتر گذاشتن برید بگیرید. |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - maryam.raz - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۱ ب.ظ
خداروشکر من همون مهندسی ۲ هستم عجب جاییه |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - neda_Network - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۵ ب.ظ
خداراشکر حوزه ی من عوض نشد(چقد سر این حوزه متلک شنیدم مردم گیرنا) بچه ها عکس شما هم سمت راسته؟ یا من اینجوریم؟ |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sara_omd - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۸ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ ب.ظ)helena نوشته شده توسط: حوزه ما افتاده دانشگاه خودمون حوزه منم شهید بهشتیه جاش خوبه؟ |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - maryam.raz - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۹ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۵ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: خداراشکر حوزه ی من عوض نشد(چقد سر این حوزه متلک شنیدم مردم گیرنا)مال ما هم سمت راسته! فکرکنم این هفته سنجش بیکار بوده گفته بشینیم یه تغییری به کارتها بدیم |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - kati - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۲ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۹ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۵ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: خداراشکر حوزه ی من عوض نشد(چقد سر این حوزه متلک شنیدم مردم گیرنا)مال ما هم سمت راسته! فکرکنم این هفته سنجش بیکار بوده گفته بشینیم یه تغییری به کارتها بدیم اره واسه منم سمت راسته! طبیعیه دیگه؟!!! |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - virtual girl - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۲ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ ب.ظ)helena نوشته شده توسط: حوزه ما افتاده دانشگاه خودمون منم یونی خودمون افتادم همون دانشکده همون سالن روبروی همون کلاس خودمون "بچه های نرم افزار ورودی ۸۶ ! " ماشالا پیرزنی شدم باسه خودم هییییی زندگی چقدر خاطره دارم ! چقدر حااااااااال داد اون دوران ... دانشکده فنی و مهندسی و دخترای داف و پسرای پاف ! خخخخخخ آخ که چقدر دلم درس و دانشگاه میخااااد .... من که بالاخره میرم دانشگاه و ارشدمو میگیرم حالا دیر وزود داره ولی سوخت و سوز نداره ! عاره قربونش |