|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 13 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۵۴ ق.ظ
................................
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - software94 - 13 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۵۷ ق.ظ
همچین میگه خواستگاری سنتی بود،انگار الان همه تو ایران چتی خواستگاری میکنن
بابا خواستگاری همین دیگه،سنتی نداره که حالا هی کلاس خارج رفتنش و بزار
الان یعنی پول مهم نیست دیگه؟همه رو گفتی جز اوضاع مالی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 13 آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۰ ق.ظ
به قول بزرگترا ازدواج مثل کفش خریدن نیست اگه امروز خریدی و دیدی پاتو میزنه فرداش بری عوضش کنی(شاید تو بعضی از کشورها بشه به راحتی کفش رو عوض کرد ولی ایران به این سادگی نیست، اگه هم بخوای عوض کنی تاوان زیادی باید بدی)
این شما هستید که قراره یه عمر زندگی کنید پس تصمیم نهایی با شماست و هیچ کس دیگه ای حق نداره نظر خودشو به شما تحمیل کنه، حتی پدر و مادر
هر چند که چای داغ نریختید روشون ولی اینجوری که شما از اقا داماد تعریف کردین به نظر پسر خوبی میان
اگه مطمئنید که به درد شما نمیخوره میتونید منطقی با خانواده صحبت کنید و راضی شون کنید ولی اگه نه، فقط میخواید خونه پدر بمونید و خرج بذارید رو دستشون و بهونه بیارید که راضی نمیشن
انشااله هر چی خیره اتفاق بیافته
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 13 آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۹ ق.ظ
....................................
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A L I - 13 آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۱۵ ق.ظ
وجود واسطه در خواستگاری های سنتی که طرفین اولین بار همدیگه رو می بینن خیلی خوبه.
معمولا ده دقیقه بعد از اینکه خواستگاران از خونه میرن . هر دو طرف میتونن بهش زنگ بزنن و تکلیفشون معلوم شه. البته هر دو طرف بهش میگن باید فکر کنیم ولی مثل مقدماتی جام جهانی میمونه با توجه به تعداد گلهای زده و خورده و شرایط بازیهای در پیش میشه فهمید که از مرحله مقدماتی به مرحله بعدی میریم یا نه.
ایشالا هر چی خیره برای شما و همه خواستگاران و خواستگاری شوندگان پیش بیاد.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 13 آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۱۵ ق.ظ
خارج حتمی شد!!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - software94 - 13 آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۱۷ ق.ظ
هی نگو ازش خوشم نیومد یه وقت فردا جواب مثبت بدی میاد مانشتو چک میکنه یه وقت
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 13 آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۰ ق.ظ
.........................................
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pezhman.m-AI - 13 آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۲ ق.ظ
سلام به همه، ما اومدیم.....
من هنوزم تو شوک جمعیتی ام که اومده بود. واقعا جمعیت زیاد بود، اصن باور نکردنی بود. انصافا جاتون خالی خیلی خوش گذشت. کلا عراقیا خیلی ایرانیارو تحویل میگرفتن. من خودم باورم نمیشد انقد به ایرانیا احترام بذارن. خیلی ابهت داشتیم اونجا
تو مسیر پیاده روی صحنه های جالبی میدیدیم... همه یک اسم داشتن: زائر امام حسین(ع).
مهمترین چیزی که این سفر واسه من داشت این بود که اگه خدا بخواد بعد از ارشد و خدمتم، چند سال برم نجف زندگی کنم. خیلی تصمیمم جدیه.. ایشالا جور بشه.
یک نکته هم بگم، بچه ها خداییش قدر ایران رو بدونید. بخدا ما تو کشور خیلی خوبی داریم زندگی میکنیم ولی قدرشو نمیدونیم. شاید بعضی از دوستان بگن من دارم ایران رو با عراق مقایسه میکنم و این حرف رو میزنم نه با یک کشور اروپایی یا آمریکا. ولی باور کنید کنید اینطوری نیست، ایران خیلی کشور خوبیه و واقعا اگه ملتمون یک همتی داشته باشن میتونیم خیلی بهتر بشیم و پیشرفت کنیم. ولی تا زمانیکه فقط غر بزنیم و هیچ کاری انجام ندیم و از خودمون شروع نکنیم، وضعمون بهتر نمیشه. در هر صورت من یک موی ایران و ایرانی رو به کل دنیا نمیدم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 13 آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۴ ق.ظ
(۱۳ آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۲ ق.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: مهمترین چیزی که این سفر واسه من داشت این بود که اگه خدا بخواد بعد از ارشد و خدمتم، چند سال برم نجف زندگی کنم. خیلی تصمیمم جدیه.. ایشالا جور بشه.
یک نکته هم بگم، بچه ها خداییش قدر ایران رو بدونید. بخدا ما تو کشور خیلی خوبی داریم زندگی میکنیم ولی قدرشو نمیدونیم. شاید بعضی از دوستان بگن من دارم ایران رو با عراق مقایسه میکنم و این حرف رو میزنم نه با یک کشور اروپایی یا آمریکا. ولی باور کنید کنید اینطوری نیست، ایران خیلی کشور خوبیه و واقعا اگه ملتمون یک همتی داشته باشن میتونیم خیلی بهتر بشیم و پیشرفت کنیم. ولی تا زمانیکه فقط غر بزنیم و هیچ کاری انجام ندیم و از خودمون شروع نکنیم، وضعمون بهتر نمیشه. در هر صورت من یک موی ایران و ایرانی رو به کل دنیا نمیدم.
برادر ما همین الان تصمیم گرفتیم بریم خارج!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - software94 - 13 آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۷ ق.ظ
(۱۳ آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۴ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (13 آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۲ ق.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: مهمترین چیزی که این سفر واسه من داشت این بود که اگه خدا بخواد بعد از ارشد و خدمتم، چند سال برم نجف زندگی کنم. خیلی تصمیمم جدیه.. ایشالا جور بشه.
برادر ما همین الان تصمیم گرفتیم بریم خارج!
خیلی خوب بود این تیکه
درست بلافاصله بعد پست شما بود ))))
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A L I - 13 آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۷ ق.ظ
(۱۳ آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۰ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: انشاا دامادیه شماروببینیییییییییییییم و شماهم بیاین اینجا جریان خواستگاری رفتنتون تغریف کنین .
انشاا همه جوونا خوشبخت بشن.. حس مادربزرگی بهم دست داد
امشب همینجوری اومدم یه سری اینجا بزنم اعتماد بنفسم از دست رفت. تا نروم خارج یه مدرکی بگیرم خواستگاری نمیرم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pezhman.m-AI - 13 آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۴۱ ق.ظ
(۱۳ آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۴ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: برادر ما همین الان تصمیم گرفتیم بریم خارج!
ایشالا بسلامتی.. خیلی عالیه، کسی که دوست داره بره باید بره چون اگه بمونه اذیت میشه. حداقل چیزی که برات داره اینه که میری میبینی اونجا چه خبره.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۳ آذر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۳ ق.ظ
(۱۳ آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۱۳ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: وای نه وستاااااا چهرش ک خوشم نیومدونمیاد وکلا اصلا ب دلم ننشسته ونمیشینه ب دلم کلا نمیتونم ازدواج کنم اصلا امادگی وشرایطش روندارم کلا اصلا نمیشه
وای
![[تصویر: 391528_blinksmiley.gif]](https://img.manesht.ir/391528_blinksmiley.gif)
مینروا تو مسلمون نیستی:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
[attachment=19545]
Codin اگه این پست رو نگا میکنی، تو همون جِــفِرسون خودمون نیستی خودتو لو نمیدادی!!؟ دیدم یه جا اسمت رو گفتند، بعد لیست گروه هوش رو امروز نگا میکردم فقط یدونه از اونا داشت
(لیست چند سال دانشکده رو گرفتم دنبال یه اسم خاص هستم که کارشناسی هم امیرکبیر بوده باشه... یادته که؟ چقدر هم آشنا زیاده )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 13 آذر ۱۳۹۴ ۰۵:۳۹ ق.ظ
(۱۳ آذر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۳ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (13 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۱۳ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: وای نه وستاااااا چهرش ک خوشم نیومدونمیاد وکلا اصلا ب دلم ننشسته ونمیشینه ب دلم کلا نمیتونم ازدواج کنم اصلا امادگی وشرایطش روندارم کلا اصلا نمیشه
وای
![[تصویر: 391528_blinksmiley.gif]](https://img.manesht.ir/391528_blinksmiley.gif)
مینروا تو مسلمون نیستی:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
Codin اگه این پست رو نگا میکنی، تو همون جِــفِرسون خودمون نیستی خودتو لو نمیدادی!!؟ دیدم یه جا اسمت رو گفتند، بعد لیست گروه هوش رو امروز نگا میکردم فقط یدونه از اونا داشت
(لیست چند سال دانشکده رو گرفتم دنبال یه اسم خاص هستم که کارشناسی هم امیرکبیر بوده باشه تا اون "دانشگاه معتبر آمریکایی" ببینم چقدر واقعیت داره. یادته که؟ چقدر هم آشنا زیاده )
اره خودمم . امیرکبیریه قضیش چیه من یادم نمیاد؟ فکر کنم جایی به امین اشاره کردم که UIUC رفته نمیدونم 
|