|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - neghab001 - 30 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۳۵ ق.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۳۰ ق.ظ)IT.girll نوشته شده توسط: (30 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۲۷ ق.ظ)neghab001 نوشته شده توسط: (30 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۲۲ ق.ظ)IT.girll نوشته شده توسط: (30 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۶ ق.ظ)captain نوشته شده توسط: (30 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ق.ظ)IT.girll نوشته شده توسط: امروز که داشتم ویس کلاس دکتر یوسفی رو گوش میکردم میگفتن شما ارشد شریف قبول بشین٬ سال اول سرکار برین برجی ده میلیون میدن! خیلی ذهنمو مشغول کرده... دوستان چقد این صحبت حقیقت داره؟! یا استاد اغراق کردن؟!
این حرف از پایه دروغه، دیگه هرکی ندونه ما که می دونیم چه خبره!! بیچاره ها دارن خودشونو می کشن واسه چندین برابر کمتر این پول
تازه اگه با این همه سخت گیری هایی که میشه وقتی هم واسشون بمونه
دروغ که فک نمیکنم البته ولی یعنی کلا دانشجو بهترین دانشگاه کشور بودن هیچ تاثیری در میزان حقوق نداره نه ؟؟هیییچی؟!
============
بیچاره من که هیچ وقت برا پول درس نخوندم - خخخخخخخخ- فک کنم خیلی آدم داغونی باشم . اگه هستمم نگید.خدایی گناه دارم 
نه واقعا منم تا الانش فقط محض جنبه عرفانی قضیه درس میخوندم. و ازین قضیه تاثیر در حقوق و اینا گذشته بودم به کل. ولی خب واقعا برام سوال شد )
=====
عرفان ، نه نه عرفان آدم خوبی نیست،به خاطر رضای خدا بخون.خخخخخ . (شوخی)
حالا از عرفان و جاسم و اینا بگذریم من جدیدا وقتی یه مبحثی رو نمیفهمم مثه خوره به جونم میفته؟؟(مثه الان) جدی میگم،کسی هست اینطوری باشه؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - IT.girll - 30 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۱ ق.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۳۵ ق.ظ)neghab001 نوشته شده توسط: عرفان ، نه نه عرفان آدم خوبی نیست،به خاطر رضای خدا بخون.خخخخخ . (شوخی)
حالا از عرفان و جاسم و اینا بگذریم من جدیدا وقتی یه مبحثی رو نمیفهمم مثه خوره به جونم میفته؟؟(مثه الان) جدی میگم،کسی هست اینطوری باشه؟
))
من که جدیدا شبا خواب مسئله هایی که تو روز نتونستم حل کنم رو میبینم. کابوسه فک کنم )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sanaz777 - 30 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۴ ق.ظ
تناقض شدیدی بین پاییز و زمستون با صبح زود بیدار شدن هست و کاریشم نمیشه کرد :-\
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m007 - 30 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۰۹ ق.ظ
با تشکر از نظرات خوب دوستان
استفاده کردیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A L I - 30 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۳۷ ق.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: لازم به ذکر است که بگم اگر نقل قول کوتاه بزنید ممنون میشم
پیشاپیش از همکاری شما کاربران عزیز سپاسگذارم
با کسب اجازه :
سپاسگزار صحیح است نه سپاسگذار.
(فارسی را پاس بداریم :shy
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bahar_HS - 30 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۴۰ ق.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۳۵ ق.ظ)neghab001 نوشته شده توسط: عرفان ، نه نه عرفان آدم خوبی نیست،به خاطر رضای خدا بخون.خخخخخ . (شوخی)
من جوونی هام اینطوری بودم!
جوونی کجایی که یادت بخیر!هیییی...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۳۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۸ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۳۷ ق.ظ)A L I نوشته شده توسط: (30 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: لازم به ذکر است که بگم اگر نقل قول کوتاه بزنید ممنون میشم
با کسب اجازه :
عجب پاسی هم داشتید!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A L I - 30 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۵۷ ب.ظ
بعضیا همچین تو پیام خصوصی میگن شما تهرانی هستین و امکانات تو شهرستان نیست که آدم میخواد سرش را بکوبه به دیوار.
شما کدام درسی را ویس یا منابع چاپی و کتابش را میخوای که تو شهرستان نیست.
چرا ناشکری آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این تهران تهران که میگید ظرف دو سه ماه اخیر دو طرفش را دو تا سیل برده ، حدود ده بیست نفر هم بر اثر سیل مرده اند.
همین الآن که من خدمت شما هستم مسئولان دارند دنبال یه عروس و داماد میگردند که روز جمعه رفته اند تو طبیعت عکس بگیرند . بعد بارونی که اومد نه از عروس خبری هست نه از داماد. حتی ماشین عروس هم پیدا نشده . میگن فقط یه پلاک کنده شده از ماشین عروس تو سیلاب بدست اومده.
هر دفعه هم یه گوشه شهر میلرزه . که میگن گسل تهران نیست
یعنی خدای ناکرده ۶ ریشتر زلزله بیاد شش هفغت میلیون کشته میدیم.!!
ترافیک هم که روزانه هزاران ساعت وقت ادمها را دود میکنه و ریه هاشون را کثیف.
میگن روزی صد نفر از ۳۵۰ نفری که روزانه تو بهشت زهرا دفن میشن ناشی از آلودگی هوا الودگی آب و بیماریهای قلبی و عصبیه.
یه اطاق بخوای تو این شهر کرایه کنی باید کلی پول بدی.
یکی از مسئولین همین اخیرا" گفت دسترسی به مواد مخدر تو تهران در کمتر از ده دقیقه میسر هستش. 
و الی اخر....... که نمیشه خیلی چیزا را گفت.....
عزیزم تهران۱۲ میلیونی فقط برای ده پانزده هزار نفر عالیه. که یه تعدادیشون فقط تجارتخونه شون تو تهرانه و کارمنداشون تو تهرانن. خودشون یا لواسان هستن یا سوئیس یا امریکا!!!
حالا باز بگو ما محرومیم شما تو تهرانید!!!!!!!!!!!
(۳۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۸ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (30 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۳۷ ق.ظ)A L I نوشته شده توسط: (30 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: لازم به ذکر است که بگم اگر نقل قول کوتاه بزنید ممنون میشم
با کسب اجازه :
عجب پاسی هم داشتید!
عزیز دلم شریفی گرانقدر
پاسداشتن باین نیست که همه واژه ها فارسی باشند. ما حتی وزن شعرهامون هم عربیه.
منظور من از پاسداشتن غلط املایی بود . ریشه بسیاری از کلمات ما در زبانهای دیگه هست.
مثال بزنم؟؟؟
شما میگی : آخ (یعنی درد)
آلمانی میگه : آخ زو(یعنی آهان)    
وقتی حروف الفبای ما فقط ۴ حرف بیشتر از عربی داره معلومه که کلمات مشترک داریم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 30 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۹ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ق.ظ)IT.girll نوشته شده توسط: امروز که داشتم ویس کلاس دکتر یوسفی رو گوش میکردم میگفتن شما ارشد شریف قبول بشین٬ سال اول سرکار برین برجی ده میلیون میدن! خیلی ذهنمو مشغول کرده... دوستان چقد این صحبت حقیقت داره؟! یا استاد اغراق کردن؟!
استاد سر کلاس زیاد شوخی میکنه تا بچه ها بیشتر درس بخونن
دوستان لطفا به چالش نکشید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۳۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۵۷ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ق.ظ)IT.girll نوشته شده توسط: امروز که داشتم ویس کلاس دکتر یوسفی رو گوش میکردم میگفتن شما ارشد شریف قبول بشین٬ سال اول سرکار برین برجی ده میلیون میدن! خیلی ذهنمو مشغول کرده... دوستان چقد این صحبت حقیقت داره؟! یا استاد اغراق کردن؟!
به من که نمیدن ولی یه دوستی دارم به اون هم نمیدن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A L I - 30 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۵۴ ب.ظ
نگاه کردن والیبال هم شده رژه رو اعصاب!!!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afsan_legend - 30 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۲۰ ب.ظ
من که ناامیددددد ...رفتم دانشگاه آزاد ثبت نام کردم. درس و کنکورو گذاشتم کنار..نمیدونم کار درستی کردم یا نه... ولی اصلا دلم راضی نبود به ثبت نام....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - IT.girll - 30 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۵۴ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۹ ب.ظ)A V A نوشته شده توسط: استاد سر کلاس زیاد شوخی میکنه تا بچه ها بیشتر درس بخونن
میدونم عزیز ولی این که گفتم رو اصلا در حالت شوخی نگفتن.
+ ولی واقعا خوب و عالی درس میدن و انسان بسیار خیرخواهی هستن ٬ از همین تریبون از سخاوت و مناعت طبع استاد تشکر میکنم به همراه کلی دعای خیر.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kora - 30 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۰۸ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۵۴ ب.ظ)IT.girll نوشته شده توسط: (30 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۹ ب.ظ)A V A نوشته شده توسط: استاد سر کلاس زیاد شوخی میکنه تا بچه ها بیشتر درس بخونن
میدونم عزیز ولی این که گفتم رو اصلا در حالت شوخی نگفتن.
+ ولی واقعا خوب و عالی درس میدن و انسان بسیار خیرخواهی هستن ٬ از همین تریبون از سخاوت و مناعت طبع استاد تشکر میکنم به همراه کلی دعای خیر.
بعیدم نیست دوستان شریفی برای اینکه دست زیاد نشه کتمان کنن ها شایدم این شریف اون شریف نیست! احتمال آخر اینکه این حقوق ها مال اون وقت هاس که تحریم نبودیم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 30 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۲۲ ب.ظ
خیلی بده که اونقدر کار داشته باشی که نتونی حداقل شبی یه ساعت با خانواده یه فیلم ببینی
این کارا هم که تموم بشو نیست
چه قدر دلم میخواد الان ترم یک دانشگاه بودم
|