|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - نسخهی قابل چاپ |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - زهرا سادات - ۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ ق.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ق.ظ)ErPupone نوشته شده توسط: جاده یک طرفه رو که مرتضی پاشایی خونده!!!! اهنگ قشنگیه ![]() ![]() ![]() هول شدم چرا من نوشتم مهدی احمدوند ؟؟ مغز و قلبم یکی نیست
|
Re: RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - ErPupone - 15 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۵۷ ق.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ ق.ظ)زهرا سادات نوشته شده توسط: پیش میاد دیگه! )) حالا من فکر کردم احمدوندم دوباره خونده این اهنگو دوباره!!! ![]() Sent from my GT-I9192 using Tapatalk |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - ali_khoshtip - 15 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ ق.ظ
عشق است آهنگ چکاوک داریوش |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - زهرا سادات - ۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۵۰ ب.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۵۷ ق.ظ)ErPupone نوشته شده توسط:(15 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ ق.ظ)زهرا سادات نوشته شده توسط: پس داشتم مسبب یه شایعه ی توپ می شدمااااا
|
Re: RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - ErPupone - 15 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۰۷ ب.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۵۰ ب.ظ)زهرا سادات نوشته شده توسط: اره آخه زیاد پیش میاد که بعضی آهنگ هارو خواننده های دیگه دوباره بخونن. منم انقدر مطمءن زده بودی رفتم سرچ کردم ببینم واقعا خونده یا نه ![]() ![]() ![]() Sent from my GT-I9192 using Tapatalk |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - tabassomesayna - 20 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۵۲ ب.ظ
آهنگ "یه هفته به عید.." که محسن یگانه واسه پدر شهیدش سروده و خونده .. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. یه عمری رو لبهام پر از خنده بود تا کی باید این نقشو تمرین کنم یا هر سالِ تحویل بگم پیشمی تا کی باید این فکرو تلقین کنم دارم درد و دل می کنم گوش کن چقدر حرف دارم که خالی بشم چه حرفایی رو توو خودم ریختم ببین از نبوده تو چی می کشم میگن سایه ی من شبیه ِ توئه آره تکیه گاهم همین سایه بود ولی از همون بچگی دردِ من نگاهای سنگینِ همسایه بود تهِ هر زمستون یه هفته به عید یه چیزی توو این سینه چنگ میزنه شاید ترکشایی که سهم تو شد یکیشون هنوز کنجِ ذهنِ منه توو این سالهایی که بی تو گذشت همش با خودم از تو حرف میزنم من از آخرین لمسِ آغوشِ تو هنوز بوی باروت میده تنم شاید یادمون نیست اون موقها توی خونه موندن که کاری نبود یا رقصت میونِ یه میدونِ مین واسه عکسای یادگاری نبود یه مشت گل میارم سر خاک تو که تو حس کنی دنیا توو مشتمه دوباره به خوابم بیا حس کنم وجودت هنوز مثلِ کوه پشتمه مثه بچه ها هی زمین خوردم و رو پاهای خستم بلند میشدم کی مردونگی رو بهم یاد داد که از بچگی مرد بار اومدم من از بچگی مرد بار اومدم تهِ هر زمستون یه هفته به عید یه چیزی توو این سینه چنگ میزنه شاید ترکشایی که سهم تو شد یکیشون هنوز کنجِ ذهنِ منه توو این سالهایی که بی تو گذشت همش با خودم از تو حرف میزنم من از آخرین لمسِ آغوشِ تو هنوز بوی باروت میده تنم.. *سال پخش آهنگ ۹۱ هست.. پارسال همین موقع ها **این لینکی که گذاشتم ورژن کنسرتیش هست که به نظرم قشنگ تر از ورژن استودیوییش بود.. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - **sara** - 21 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۶ ق.ظ
آهنگ "Can't Smile Without You" از Barry Manilow تقدیم به شما و تقدیم به کسی که فکر می کنم امشب از من دلخور شد
|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Good! - 21 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ ق.ظ
Frank Sinatra - My Way And now the end is near And so I face the final curtain My friend I’ll say it clear I’ll state my case of which I’m certain I’ve lived a life that’s full I traveled each and every highway And more, much more than this I did it my way Regrets I’ve had a few But then again too few to mention I did what I had to do And saw it through without exemption I planned each charted course Each careful step along the byway And more, much more than this I did it my way Yes there were times I’m sure you knew When I bit off more than I could chew But through it all when there was doubt I ate it up and spit it out, I faced it all And I stood tall and did it my way I’ve loved, I’ve laughed and cried I’ve had my fill, my share of losing And now as tears subside I find it all so amusing To think I did all that And may I say not in a shy way Oh no, oh no, not me I did it my way For what is a man what has he got If not himself then he has not To say the things he truly feels And not the words of one who kneels The record shows I took the blows And did it my way Yes it was my way ترجمه: اینک پایان نمایش، نزدیک است پرده آخر پیش روست و من بی پرده، چیزهایی از خودم خواهم گفت دوست من! چیزهایی که دربارهشان تردیدی ندارم من زندگی سرشاری داشتهام مسافر تمام شاهراهها بودهام و مهمتر از این من رهرو راه خودم بودم پشیمانیهایم اندکاند و آن قدر ناچیز که یادشان نمیکنم من هرآنچه را که باید انجام دادم همه را بدون استثناء من برای هر مرحله از زندگی برنامهای داشتم و در راههای فرعی هر قدم را به دقت برداشتم و مهمتر از این، خیلی مهمتر از این حرفها این کار را به شیوه خودم پیش بردم بله حتما یک وقتهایی هم پیش میآمد که بیش از آنچه لازم بود لقمهها را بجوم و این مال وقتی بود که شک داشتم همه را میخوردم و بالا میآوردم همه اینها را از سر گذراندم ولی همچنان سرم بلند بود و به راه خود وفادار بودم من عشق ورزیدهام، خندیده ام، گریستهام به قدر کافی سهم از ناکامی داشتهام و حالا که اشک ها فرومینشینند گذشتهها مرا به خنده میاندازند فکر این که همه آن کارها را من انجام دادم و شاید همه را بدون خجالت نه! هرگز شرمنده نخواهم بود چون همه آن کارها را به شیوه خودم انجام دادم چون مرد یعنی هرآنچه به دست آورده ـ چیزهایی که با تمام وجود حسشان میکند ـ و اگر خودش نباشد یعنی که مفت باخته مرد کسی نیست که به آسانی به زانو در میآید زندگیام گواه است که من در برابر بادها ایستادم( ضربهها را تاب آوردم) و هرچه کردم به شیوه خودم بود بله به شیوه خودم |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - mhd3 - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۲۵ ب.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ ب.ظ)neilabak نوشته شده توسط: گروه چاتار...آلبوم باران تویی....تو یه هوای سرد...با یه لیوان چای سبز من روزی که آلبومشونو گرفتم چـــــــــــــند ساعت پشت سرهم فقط آهنگاشو گوش میدادم. خیلی خوبن. خیلی عالین. خیلی دوسشون دارم. احسان چطوری این ترانه ها به ذهنش میرسه؟؟ طلوع نگاه، شروع شراب، از مختصات نام توست/ ایمان من در حلقه ی هندسه اندام توست ----------------------------------------------------------------------------------------------- بیا به باران تکیه کن قدم قدم این پرسه را/ بیا بگیر از چهره ام غمو شبو تب هر سه را ----------------------------------------------------------------------------------------------- شمرده تر بگو با من حروف رفتنت تا من بگیرم از دلت همه بهانه ها را ---------------------------------------------------------------------------------------------- آهنگ سازی آرش حرف نداره، صدای آرمان هم که دیگه نیازی به گفتن نداره... هر ۴ تاشون خیلی خوبن ![]() ![]() ![]()
|
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - دلشکسته - ۲۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۳۴ ق.ظ
موزیک "هزار و یک شب من " شادمهر عقیلی. منو میبره به دوران نوجوانی. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. هوای گریه دارم تو این شب بی پناه دنبال تو میگردم دنبال یه تگیه گاه دنبال اون دلی که تنهایی رو میشناسه دستای عاشق من لبریز التماسه هزار و یک شب من پر از صدای تو بود گریه ی هر شب من فقط برای تو بود هزار و یک شب من پر از صدای تو بود گریه ی هر شب من فقط برای تو بود سکوت شیشه ایمو صدای تو میشکنه تو آسمون عشقم شعر تو پر میزنه با تو دل سیاهم به رنگ آسمونه تو بغض من میشکنن شعرای عاشقونه هزار و یک شب من پر از صدای تو بود گریه ی هر شب من فقط برای تو بود هزار و یک شب من پر از صدای تو بود گریه ی هر شب من فقط برای تو بود |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Breeze - 23 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۱۷ ب.ظ
آهنگ " یکی هست " از مرتضی پاشایی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ... |
|
Re: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - ErPupone - 24 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ق.ظ
اهنگ قهوه از بنیامین Sent from my GT-I9192 using Tapatalk |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Xilinx - 02 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۵۹ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: دوستان یه آهنگ خفنه خفنه خفن دارم میخوام براتون بذارم وجدانن همتون سپاس بزنید همه بچه ببینند حالشو ببرین این آهنگ فیلم خط ویژه ست که الان در حال اکرانه
|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Good! - 03 فروردین ۱۳۹۳ ۰۴:۴۴ ق.ظ
The Windmills of Your Mind- Singer:Noel Harrison فوق العاده س.گوش بدید بخوابید
|
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - kati - 12 فروردین ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ب.ظ
آهنگ "دل به دل " و "چرا رفتی" ...... همایون شجریان |