تالار گفتمان مانشت
در انتظار نتایج نهایی - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷
RE: در انتظار نتایج نهایی - n_amiry - 29 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ

(۲۹ مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۰۲ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط:  اگه تبریز قبول شم کتابامو هدیه می کنمSadدوستان دعا کنید من به تبریز نیاز دارم.میرم سایت دانشگاه تبریز افسوس می خورم چرا از دست دادمشSad ((((انگار دانشگاه هاروارد یا نیویورکه)))))
دعا کنید منم به شماها دعا می کنم.
انشاالله جایی که دوس داری قبول شیSmile

RE: در انتظار نتایج نهایی - codin - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ق.ظ

اگر شریف میارین درسا هم اومده میتونین کم کم روش فکر کنین چی بردارین

RE: در انتظار نتایج نهایی - mehrdad_tclh - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۲ ق.ظ

(۲۹ مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط:  من خیلی استرس دارم.اگه قبول نشم .یا شبانه راه دور بیارم نمی تونم برمSadزندگیم عوض می شه!SadSadSad
یه جور نوشتی احساس میکنم انگار به خودت تلقین کردی اگه ارشد روزانه و جای مورد علاقت قبولی شی موفق میشی و آینده خوبی در انتظارته و اگه شبانه قبول شی و نری خدای ناکرده شکست خورده و ناموفقی!!
در صورتی که اصلا اینطور نیست و کاملا به تلاش ادم بستگی داره ایندش! حالا چه تو ادامه تحصیلات چه تو کار غیر دانشگاهی و آزاد!

RE: در انتظار نتایج نهایی - Amoojan - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۳۷ ق.ظ

(۳۰ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ق.ظ)codin نوشته شده توسط:  اگر شریف میارین درسا هم اومده میتونین کم کم روش فکر کنین چی بردارین
مهندس ما که به فکر نمره ایم چی برداریم با کی برداریم؟! Big GrinTongue
مهندس شما دانشجو ارشدی یا کارشناسی؟ این پروفایلت میگه شما اصلا دانشگاه نمیری که فارغ شدی! Big Grin

در انتظار نتایج نهایی - Amir V - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ق.ظ

(۳۰ مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۳۷ ق.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:  مهندس ما که به فکر نمره ایم چی برداریم با کی برداریم؟! Big GrinTongue
به موقش به من مسیج بده کامل بهت میگم چیکار کنی.

RE: در انتظار نتایج نهایی - master of net - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ب.ظ

(۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ب.ظ)master of net نوشته شده توسط:  بچه ها رتبه های قبولی تو تکمیل ظرفیت و الان چقدر فرق داره؟ یکی با ۲۶۰ روزانه تبریز رو تو تکمیل آورده بود،الان با چند میشه آورد؟
??????!!!!!HuhUndecided

RE: در انتظار نتایج نهایی - npour - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ب.ظ

(۳۰ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ب.ظ)master of net نوشته شده توسط:  
(26 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ب.ظ)master of net نوشته شده توسط:  بچه ها رتبه های قبولی تو تکمیل ظرفیت و الان چقدر فرق داره؟ یکی با ۲۶۰ روزانه تبریز رو تو تکمیل آورده بود،الان با چند میشه آورد؟
??????!!!!!HuhUndecided

چه رشته و گرایشی؟

در انتظار نتایج نهایی - Pegasus - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ب.ظ

راستی بچه ها تکلیفمون چیه وقتی جواب سراسری میاد مثلا یه پردیس یا مجازی قبول شدیم ام یه هفته دیگه جواب آزاد رو میدن؟
ثبت نام بکنیم یا نه؟
اصلا چرا اینا با هم هماهنگ نیستن آخه ما چه گناهی کردیم؟!

RE: در انتظار نتایج نهایی - codin - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ب.ظ

(۳۰ مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۳۷ ق.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:  
(30 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ق.ظ)codin نوشته شده توسط:  اگر شریف میارین درسا هم اومده میتونین کم کم روش فکر کنین چی بردارین
مهندس ما که به فکر نمره ایم چی برداریم با کی برداریم؟! Big GrinTongue
مهندس شما دانشجو ارشدی یا کارشناسی؟ این پروفایلت میگه شما اصلا دانشگاه نمیری که فارغ شدی! Big Grin
یه الگوریتمی هست که میگه یه چند دقیقه صبر کنید هر درسی که با نرخ بالاتری داره پر میشه درسیه که گلاب تره Big Grin
من ترم هام تموم شده الانم کارآموزیمو دارم انجام میدم هنوز کاملا فارغ نشدیم Big Grin

RE: در انتظار نتایج نهایی - Falcon - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۴۴ ب.ظ

(۳۰ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ق.ظ)codin نوشته شده توسط:  اگر شریف میارین درسا هم اومده میتونین کم کم روش فکر کنین چی بردارین

ترم یک معماری بنظرتون چیا باید برداریم یا چی میدن بهمون ؟

در انتظار نتایج نهایی - خانه سبز - ۳۰ مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ ب.ظ

یک سوال ترم ۱ تو دانشگاه هایی مثل شیراز یا صنعتی اصفهان چقدر دست بازه برای انتخاب درس توسط دانشجو؟ بنظرتون عاقلانه هست ۲ تا درس ۶ واحد اجباری و یک درس ۳ واحد اختیاری ترم اول بردارم. یا بیام ۹ واحد اجباری ها رو ترم اول بردارم بدون اختیاری؟

RE: در انتظار نتایج نهایی - codin - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۰۱ ب.ظ

(۳۰ مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۴۴ ب.ظ)Falcon نوشته شده توسط:  
(30 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ق.ظ)codin نوشته شده توسط:  اگر شریف میارین درسا هم اومده میتونین کم کم روش فکر کنین چی بردارین

ترم یک معماری بنظرتون چیا باید برداریم یا چی میدن بهمون ؟
راستش زیاد از معماری خبر ندارم.احتمالا از
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بتونید اطلاعات مفیدی به دست بیارید.

(۳۰ مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ ب.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط:  یک سوال ترم ۱ تو دانشگاه هایی مثل شیراز یا صنعتی اصفهان چقدر دست بازه برای انتخاب درس توسط دانشجو؟ بنظرتون عاقلانه هست ۲ تا درس ۶ واحد اجباری و یک درس ۳ واحد اختیاری ترم اول بردارم. یا بیام ۹ واحد اجباری ها رو ترم اول بردارم بدون اختیاری؟
معمولا اختیاری را با با مشورت استاد تز بر میدارند که مفید تر باشه به نظر من در ترم یک که هنوز موضوع پروژه و استادتون معلوم نیست اختیاری بر ندارید

در انتظار نتایج نهایی - Good! - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۲۲ ب.ظ

سلام.نتایج دوشنبه انشالله میاد
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

فقط نمیدونم تاریخ ثبت نام چرا انقد زوده!نمیذارن فکر کنیم!خدا کنه دانشگاهها خودشون یه تاریخ دیرتر مشخص کرده باشن

در انتظار نتایج نهایی - Riemann - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۲۵ ب.ظ

(۳۰ مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ ب.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط:  شیراز
شیراز که شیر تو شیره!!!

RE: در انتظار نتایج نهایی - reza6966 - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۲۸ ب.ظ

(۳۰ مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۲۲ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط:  سلام.نتایج دوشنبه انشالله میاد

فقط نمیدونم تاریخ ثبت نام چرا انقد زوده!نمیذارن فکر کنیم!خدا کنه دانشگاهها خودشون یه تاریخ دیرتر مشخص کرده باشن
به چی فکر کنید ؟ قبل از انتخاب رشته فکر کردید دیگه Wink