|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۷ ق.ظ
بچه ها سالاد توپی...سالاد توپی بچه ها
درست کنین خیلی اسونه خوشمزه هم هست
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۴۰ ق.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۵ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: یه مقداری (و فقط یک مقداری) میتونه تأثیر داشته باشه، به هر حال اینکه هر مرحله از رشد جنین توو چه فصل و چه شرایط محیطی بوده میتونه توو بعضی رفتارا مثل رودرنج بودن و ... تأثیر داشته باشه، اما تأثیر ژنتیک (ارثبری از والدین) و صفات اکتسابی (نوع تربیت و خانواده و محیطی که بچه تووش رشد میکنه) اونقدر زیاد هست که اثر ماه تولد در مقابلش نزدیک به صفر هست.
این فالها و ... الکی هستند. یه بار یه مطلب روانشناسی در این مورد میخوندم که نوشته بود توو حالت عادی ۵۰ درصد چیزهایی که نوشتن درست در میاد (به هر حال مثلاً طرف یا زودجوش هست یا calm، یا مهربون هست یا نیست)، اما نکتهش اینجا بود که حتی اگه ۳۰ درصد مطالبی که نوشته درست باشه هم، طرف اون ۳۰ درصد رو bold میکنه و حتی به صورت لحظهای خودش رو با اون ۷۰ درصد نادرست تطبیق میده! برام جای سؤاله که بیشتر مشتریهای این چیزا و فال و ... هم خانمها مخصوصاً دخترها هستند.
آهان
خب اینو میشه قبول کرد
شرایط محیطی و فصلی و غیره رو
هرچند تاثیرش به نظر منم خیلی خیلی کمه.
خب من همیشه یه سوالی دارم مثلا اونایی که هفت ماهه به دنیا اومدن تکلیفشون چیه.فرقی با نه ماهه هایی که تو همون ماه به دنیا اومدن دارن از نظر همون خصوصیات مربوط به ماه تولد یا نه.
ولی به قول شما وقتی کسی میخوندشون همون سی درصد رو میبینه و خودش رو با اون سی درصد ارزیابی میکنه و باور میکنه این طالع بینی ها رو.
در حالیکه خیلی از صفات بین همه آدم ها مشترکه مثل همین مهربانی یا زودرنج بودن و .. که شما هم اشاره کردید بهش.
دقیقا. دخترها خیلی طرفدار فالن
و خیلی هم هزینه میکنند براش! انواع فال .. فال قهوه..تاروت.. شمع.. یا از این اسم های عجیب غریب! خودشون میرن که هیچ بقیه رو هم ترغیب میکنند به فال و القا میکنند که فالگیر هرچی در موردشون گفت درسته!
برا خود من هم عجیبه این قضیه. :| همین مونده یکی بیاد از تو فنجون قهوه من ، آینده ام رو استخراج کنه! 
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۸ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: پوونه من اوایل اعتقاد نداشتم ولی دیدم انصافن درسته!
دست کم راجع ب خودم ک درست بود
دست شما درد نکنه 
آخه چی ِ اینا درسته؟
کسی ک اینا رو نوشته یه چینیه. چینیه چطور میدونست که برا ماه های شمسی باید طالع بینی بنویسیه؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ali136750 - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۴۲ ق.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۷ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: بچه ها سالاد توپی...سالاد توپی بچه ها
به به متاسفانه من که بلد نیستم زیاد آشپزی اما تو خوردن حسابی مهارت در حد لالیگا .....دهنمون آب افتاد اساسی .....
اونی که بلدن درست کنین برای ما هم تعریف کنین از لذیذیش
(کی این زبان فارسیام قراره درست شه خدا می دونه ...خدا می دونه ای خدا )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۴۳ ق.ظ
من اصلن ب هیچ نوع فالی اعتقاد ندارم
ولی فال حافظ جان رو خیلی دوس دارم مخصوصن اینکه خودتم تو حافظیه باشی
به به...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۴۴ ق.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۶ ق.ظ)ali136750 نوشته شده توسط: مگه مسابقه ست ؟ مسابقه کی با کی ؟ یکی باید گزارشگری (البته گزارشگر با سابقه ۱۰۰۰ سال مفید)کنه ؟
+حالا با وجود گذشت این همه سال از این ویژگی ها باز هم هنوز طرفدارهای خاص خودشون رو دارن .....شاید به خاطر ویژگی های رویایی ...
بقول به اون بازیگر که وقتی یکی ازش تعرف می کنه یهو میگه همه ساکن فقط تو صحبت کنن.....حالا واقعا دلنشین این فالا
مسابقه نیس
رقابته 
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
پست اول این تاپیک رو بخونید.
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۷ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: بچه ها سالاد توپی...سالاد توپی بچه ها
من دلم شام خواست! :دی
گشنه ام شد خب 
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۴۳ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: من اصلن ب هیچ نوع فالی اعتقاد ندارم
ولی فال حافظ جان رو خیلی دوس دارم مخصوصن اینکه خودتم تو حافظیه باشی
به به...
به فال حافظ هم اعتقادی ندارم
حضرت حافظ جان بیشتر از همه با این فال هاش من رو سر کار گذاشته بود یک زمانی
ما هم گفتیم عمرا دیگه بیایم دکون شما!
جهت سرگرمی ولی هر وقت حس و حالم شاعرانه بود از دیوانش یه شعر انتخاب میکنم و میخونم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bahar_HS - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۰۰ ق.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۲۱ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: توی عمرم یکجا این همه دیوونه بازی رو تجربه نکرده بودم !!!!
خب حالا تعریف کنید ببینیم چه خبر بوده!
بعضی ها فرصت تجربه کارهای هیجان انگیز رو ندارند،حداقل می تونیم بشنویم و شنیدنی هیجان رو تجربه کنیم!
اصلا هم خل نیستم!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۴۰ ق.ظ
من هر چی میپسندم، بقیه میخرن... نامردا
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bahar_HS - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۰ ق.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۴۰ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: من هر چی میپسندم، بقیه میخرن... نامردا
شوهر دختر عموم خیلی دوست داره یونیک لباس بپوشه؛
بنده خدا یه بار رفته بود تهران،کلی گشته بود تا بالاخره لباس موردنظر رو یافته و خریده بود؛اومد شهرمون دید پسرخاله ش هم از تهران همون رو خریده!قیافه ش رو خودتون تصور کنید!فکر کنم این جوری شده بود!
پ.ن: باید شکلک ها بیشتر بشن تا بتونیم احساساتمون رو بهتر به تصویر بکشیم!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ب.ظ
من دنبال یونیک بودن نیستم که
مثلا از عید به اینور من دو تا کفش و دو تا مانتو پسندیدم که بخرم، آبجیم و عروسمون زحمتش رو کشیدن میگم دیگه نظر من رو بپرسید لو نمیدم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۲ ب.ظ
markdown را نیز دوست دارم. خروجیش تر و تمیز تره از نوت های خودم. ضمن اینکه حساب و کتاب داره. واسه گیت هابم به کار میاد.
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: مثلا از عید به اینور من دو تا کفش و دو تا مانتو پسندیدم که بخرم
یا خدا!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۶ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۰ ق.ظ)Bahar_HS نوشته شده توسط: (10 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۴۰ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: من هر چی میپسندم، بقیه میخرن... نامردا
شوهر دختر عموم خیلی دوست داره یونیک لباس بپوشه؛
بنده خدا یه بار رفته بود تهران،کلی گشته بود تا بالاخره لباس موردنظر رو یافته و خریده بود؛اومد شهرمون دید پسرخاله ش هم از تهران همون رو خریده!قیافه ش رو خودتون تصور کنید!فکر کنم این جوری شده بود!
پ.ن: باید شکلک ها بیشتر بشن تا بتونیم احساساتمون رو بهتر به تصویر بکشیم!
منم یه بار رفتم کفش بخرم و خیلی تو کفش پسندیدن حساسم . از بیرون ویترین یهکفش رو پسنیدم با فروشنده حرف زدم . خانم داییم داخل مغازه بود متوجه من شد نگاه کردم دیدم همون نمونه کفش دستشه   اونم دید نمونه کفش دستمه . و تو ذهنمون تین میچرخید که ای وای اگه من بردارم شاید خانوم دایی هم برداره و اونم فکرمیکرد اگه کفش رو بخره من هم میخرم . کفشامون شبیه هم میشه
هیچی دیگه هیچ کدومون نخریدیم
قیافه من برای خداحافظی با کفش 
قیافه خانوم داییم    
قیافه فروشنده بعد از گذاشتن کفشا رو ویترینش 
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۷ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (10 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: مثلا از عید به اینور من دو تا کفش و دو تا مانتو پسندیدم که بخرم
یا خدا!

خب نخریدم که من فقط خوشم میاد
جای دخترا خالی دیروز یه صندل دیدم ۱۷۵ تومن، عاشقش شدم اما گرونه :|
فکر کنم آقای بلک الان بیهوش بشن و قید ازدواج رو بزنن 
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۲ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: را نیز دوست دارم. خروجیش تر و تمیز تره از نوت های خودم. ضمن اینکه حساب و کتاب داره. واسه گیت هابم به کار میاد.
ماشالله آقای بلک هر روز یه چی جدید...دیگه داره حسودیم میشه.....
یه راهنمایی بدید چه جوری هر روز سراغ یه چی جدید میریدمن که به هیچی نمیرسم دچار رکود شدم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hatame - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۳ ب.ظ
تورو خدا با احساس بچه های مردم بازی نکنید 
منم دلم خرید می خواد مخصوصا مانتو تابستونه وااااااااااااای 
من و خواهرم ۹۹٪ مواقع لباسامون یه جوره (
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Somayeh_Y - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۵ ب.ظ
اینقدر مانتو مانتو نکنید دلم خون شد 
منم یه مانتو خنک تابستونی میخوام. یکی بره برام بخره. خودم وقت نمی کنم برم خرید.
|