|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sara9009 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۵ ب.ظ
...............
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Avril89 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۱۱ ب.ظ
چرا واقعا پذیرش نفتو واسه خانما کنسل کردن 
فکر نمیکنم خارج از کشور اینطور باشه!! دلم میخواست برم نفت بخونم دلیل خاصی هم نداره فقط دلم دوج میخواد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۱۶ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۱۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: اینو خوندم اصن یه طوری شدم !
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
Me too
:|
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۲۹ ب.ظ
یه کلاسی میرفتم، هر دفعه نزدیک ۱۵۰ نفر اینا بودیم، همه میخواستن برن
طرف دکتری دانشکاه تهران بود، ۱۰ سال بود هیئت علمی بود، میگفت میخوام برم، خسته شدم، شاکی از جو حاکم تو محیط علمی بود ومن به شخصه دیدم، دانشجوی ارشدی که با رتبه نه چندان خوب، استادش برای دکتری پذیرفتش و اونایی که خوب بودن موندن تو حسرت و کلی چیز دیگه
بچه هایی که تو صف کنکور له شده بودن و ...
من هم همیشه خوشم میومد رفتن رو تجربه کنم، اما فکر نکنم بتونم و با روحیه ام سازگار باشه
دیدم دخترخانومی رو که دکتری ای سخت افزار داشت و موقعیت خوب، اما تو امریکا نمونده بود و برگشته بود
هیچ دو نفری شرایطشون مشابه نیست ولی دیدن ظاهر چیزهای خوب بدون تجربه سختی تا رسیدن به اون مرحله، همیشه وسوسه انگیزه
وای انقدر گوجه سبز خوردم حالم داره بد میشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۱۲ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۲۹ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: من هم همیشه خوشم میومد رفتن رو تجربه کنم، اما فکر نکنم بتونم و با روحیه ام سازگار باشه
راه نرفته رو نمیشه حدس زد که چطوریاس.
من خودم که دوست دارم برم درس بخونم بعدش حق انتخاب اینو داشته باشم که بمونم یا برگردم.
آآآآآه این سد بتنی کنکور اگه برا من میشکست چی میشد. حداقل تکلیفم با خودم مشخص میشد تا حالا :/
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Somayeh_Y - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۵۸ ب.ظ
دیوان حافظ توی قفسه کتاب هام هست. ولی در این لحظه دلم میخواد یکی دیگه یه شعر از حافظ بگه برام
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۱۱ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۱۲ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: راه نرفته رو نمیشه حدس زد که چطوریاس.
ولی با توجه به شناختی که از خودمون داریم میشه یکم حدس زد، من خودم از زخم خورده های کنکورم یه دوسالی همش تبریز قبول میشدم ولی نرفتم، الان میگم خداروشکر با این روحیه من جای دور نرفتم
دختردائیم تا یه هفته داره برای همیشه میره امریکا، من انقدر ناراحتم... من آدم غربت نیستم
نه اصرار نکنید من همین جا میمونم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Avril89 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۳۱ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۱۱ ب.ظ)negar_89 نوشته شده توسط: چرا واقعا پذیرش نفتو واسه خانما کنسل کردن 
فکر نمیکنم خارج از کشور اینطور باشه!! دلم میخواست برم نفت بخونم دلیل خاصی هم نداره فقط دلم دوج میخواد 
ای بابا ای بابا چقدر همچی شیرتوشیر شده قابل ذکر است که بگم منظورم از رفتن همین ایران بود همین دانشکده نفت اهواز
ولی حیف که دیگه نمیشه
................
آقا این جاوا یعنی واقعا سخته؟؟!! مخم ترکید تو قسمت اپلتش :|||
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۰ ب.ظ
امروز رفتم با اولین درآمدم خریدکردم. خیلی حس خوبی داشتم.....
خدا را شکر
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - raakhshan - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۳ ب.ظ
دلممممم خیلی گرفته خدا.اخه ...........مصلحت بگیرمش............اگر مصلحت بود پس چرا ........نمیدونم چی بگم.فقط اصلا دوست نداشتم این اتفاق بیفته.خدایا چرا افتاد؟ چرا؟ دیگه خسته شدمممم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۹ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۰ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: امروز رفتم با اولین درآمدم خریدکردم. خیلی حس خوبی داشتم.....
خدا را شکر
واقعا آفرین داره، خانمی که میتونه رو پا خودش وایسته استقلال بیشتری داره
فقط امیدوارم لواشک و آلوچه نخریده باشین
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۲ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۹ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: واقعا آفرین داره، خانمی که میتونه رو پا خودش وایسته استقلال بیشتری داره
فقط امیدوارم لواشک و آلوچه نخریده باشین
ممنون.
نه آدم پولی که با زحمت به دست میاره را اینجور راحت خرج نمی کنه.یه چی خوب خریدم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hatame - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۳ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۰۴ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: (30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۵۸ ب.ظ)Somayeh_Y نوشته شده توسط: دیوان حافظ توی قفسه کتاب هام هست. ولی در این لحظه دلم میخواد یکی دیگه یه شعر از حافظ بگه برام
باصدای من بخونش
زلف بر باد مده تا ندهی بر بادم
ناز بنیاد مکن تا نکتی بنیادم
می مخور با همه کس تا نخورم خون جگر
سر مکش تا نکشد سر به فلک فریادم
زلف را حلقه مکن تا نکنی در بندم
طره را تاب مده تا ندهی بر بادم
یار بیگانه مشو تا نبری از خویشم
غم اغیار مخور تا نکنی ناشادم
رخ برافروز که فارغ کنی از برگ گلم
قد برافروز که از سرو کنی آزادم
شمع بر جمع مشو ور نه بسوزی مارا
یاد هر قوم مکن تا نروی از یادم
شهره ی شهر مشو تا ننهم سر در کوه
شور شیرین منما تا نکنی فرهادم
رحم کن بر من مسکین و به فریادم رس
تا به خاک در آصف نرسد فریادم
حافظ از جور تو حاشا که بگرداند روی
من از آن روز که در بند توام آزادم
من عاشق ای غزلم واقعا فوق العاده بود مرسی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۳ ب.ظ
امروز یه روز کاملا غیر عادی بود برای من.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Avril89 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۴۷ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۳۱ ب.ظ)negar_89 نوشته شده توسط: اپلتش
اپلت دیگه نخون، دورانش تموم شد 
اپلت مال سالهای ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۰ اینجاها بوده 
واااااااااقعا عجب فیلم آموزشى نامردى شما پیشنهاد میکنى من از رو چى یاد بگیرم؟ همین فیلم آموزشى قسمت مقدماتیش خوب بود الان این واسه سطح متوسطشه؛ بنظرتون از رو کتاب بخونم یا فیلم
|