|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۵ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: حتمالا اون آهنگ با اینی که من گفتم فرق داره ...
لیریک همونه
مال بی جورکم گوش بدید ببینید فرقشون چیه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar salehi - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۵ ب.ظ)IT Expert نوشته شده توسط: یکی از دلایل اصلی اینکه همیشه آرزو داشتم یکی از مقاطع تحصیلیم رو تو شریف بگذرونم این بوده که اونطوری هر کاری کنی می ذارن به حساب شریفی بودنت.
چه هدف بلندی
شما که شریفی هستین احتمالا خوب درک می کنید منظورمو.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۰ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط: (20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۵ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: حتمالا اون آهنگ با اینی که من گفتم فرق داره ...
لیریک همونه
مال بی جورکم گوش بدید ببینید فرقشون چیه
هرچی میگردم نیست ... لینکشو دارید ؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ب.ظ)IT Expert نوشته شده توسط: شما که شریفی هستین احتمالا خوب درک می کنید منظورمو.
کاربر وستا دیگه فایده نداره، همه خوندنش. این چی بود آخه.
یعنی الان من هر کاری می کنم میذارن به حساب مدرکم؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۳ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یعنی الان من هر کاری می کنم میذارن به حساب مدرکم؟
نه خیر
میذارن به حساب شریفی بودنتون
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar salehi - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۵ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ب.ظ)IT Expert نوشته شده توسط: شما که شریفی هستین احتمالا خوب درک می کنید منظورمو.
کاربر وستا دیگه فایده نداره، همه خوندنش. این چی بود آخه.
یعنی الان من هر کاری می کنم میذارن به حساب مدرکم؟
بذارید براتون قضیه رو باز کنم. مثلا ما اون اساتید شریفی ای که داشتیم اگه شلخته بودن، اگه راه می رفتن با خودشون حرف می زدن می خندیدن، اگه حواس پرت بودن و ... می ذاشتیم به حساب شریفی و نابغه بودنشون.
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۳ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: (20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یعنی الان من هر کاری می کنم میذارن به حساب مدرکم؟
نه خیر
میذارن به حساب شریفی بودنتون
آفــــــــــــــــــرین پونه جان. خوشم می یاد خوب می گیری چی می گم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۹ ب.ظ
استرس دادن به کاربرا هم به حساب همون میذارید؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar salehi - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۱ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: استرس دادن به کاربرا هم به حساب همون میذارید؟
بله، این یه اصل کلیه. همه چی رو شامل می شه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۲ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۱ ب.ظ)IT Expert نوشته شده توسط: (20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: استرس دادن به کاربرا هم به حساب همون میذارید؟
بله، این یه اصل کلیه. همه چی رو شامل می شه.
پس اصل خوبیه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۱ ب.ظ
از هر چیزی واسه خودم پله درست میکنم؛برای دوباره ایستادن…
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bahar_HS - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۵۱ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۱ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: از هر چیزی واسه خودم پله درست میکنم؛برای دوباره ایستادن…
چقدر جمله قشنگی بود! ممنون.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Sadi_gh - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۵۱ ب.ظ
داشتم اخبار میخوندم که این خورد به پستم ، عکس هاش فوق العاده زیبااااااااااست
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bahar_HS - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۵۹ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۵۱ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: خواهرم زنگ زده میگه سایت زده ۲۲ ام نتایج میاد :|منم بهش گفتم اون برای خیلی وقت جوابا ۲۸ ام میاد بنده خدا باور کرد ولی عذاب وجدان نذاشت این قضیه طول بکشه، بهش گفتم اره ۲۲ ام میاد :| هیچی دیگه سپرده که روز نتایج خانواده رفتار منو تحت نظر داشته باشن:|الان دیگه نمیتونم یواشکی نتیجه رو ببینم یکی این سایت سنجشو هک کن تاریخو اعلام نتایجو بزن ۲۸ ام
آفاق! تو نمی تونی یه دقیقه آروم بگیری؟ همش باید یکی رو اذیت کنی؟آخه این درسته دختر خوب؟؟؟؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۴ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۲ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: اگر شلوغ کاریه منو ببین صدقه میدی
من صدقه رد کردم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۷ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۴ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: (20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۴ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: من صدقه رد کردم
چقدر صدقه دادی ببینم چند تا بلارو ازت دور کنم
چقدرشو نمیدونم , هرچی پول تو دست آوا مچاله شده بود رو انداختم صندوق صدقات!
آوا بیا شفاف سازی کن واسشون
|