|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 09 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۳۳ ب.ظ
آزمون مزاج شناسی
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mahyamk - 09 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۳ ب.ظ
به طرز عجیبی چند روزه استرس دارم!!!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mehdi.m2 - 09 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۵ ب.ظ
(۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۰ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط: آقا این چه وضعشه؟
من هربار پامو میزارم تو مانشت پیغام خصوصی یکی از کاربر میاد واسه من! 
یه بار واسه کاربر Menrva میاد، یه بار کاربر explorer یه بار ... فقط تاحالا واسه Admin نیومده! 
پ.ن: هیچ نگران نباشید! اطلاعات محرمانه همه شما نزد ما محفوظه! مدیونید اگه فکر کنید حتی یک ثانیه به باز کردنشون فکر میکنم! 
عجب اکانتی داری ها  
اکانتت چند؟؟؟
حالت سفارشی هم داره؟؟؟؟
مثلا بگی این اطلاعات این کاربر رو میخوام؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - str93 - 09 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۹ ب.ظ
یه بار واسه کاربر Menrva میاد، یه بار کاربر explorer یه بار ... فقط تاحالا واسه Admin نیومده! 
پ.ن: هیچ نگران نباشید! اطلاعات محرمانه همه شما نزد ما محفوظه! مدیونید اگه فکر کنید حتی یک ثانیه به باز کردنشون فکر میکنم! 
همین چند لحظه پیش تا سایت باز شد دیدم منو با با شما اشتباه گرفته
پ.ن: شما هم نگران نباشید سریع رفرش زدم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - neilabak - 09 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۷ ب.ظ
آقا ما یه آزمون استخدامی دادیم ، ۳ سال پیش!!۴ بار مصاحبه رفتیم ، قبول شدیم بالاخره .۶ ماهه هر ماه که زنگ میزنم میگه تا آخر متاه استخدام میشین .امروز زنگ زدم میگه کد استخدامیاتون اومده تا آخر ماه استخدامین .میگم مال منم اومده ؟ آقاهه میگه آره.میگم شما که اسم منو نمیدونی چیه! میگه خب بگو چیه؟!!!
الان من چ کار کنم ؟؟من اسکلم؟؟؟ (
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 09 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۸ ب.ظ
(۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۷ ب.ظ)neilabak نوشته شده توسط: آقا ما یه آزمون استخدامی دادیم ، ۳ سال پیش!!۴ بار مصاحبه رفتیم ، قبول شدیم بالاخره .۶ ماهه هر ماه که زنگ میزنم میگه تا آخر متاه استخدام میشین .امروز زنگ زدم میگه کد استخدامیاتون اومده تا آخر ماه استخدامین .میگم مال منم اومده ؟ آقاهه میگه آره.میگم شما که اسم منو نمیدونی چیه! میگه خب بگو چیه؟!!!
الان من چ کار کنم ؟؟من اسکلم؟؟؟ (
بلانصبت ، دیروز رفتم یه شرکتی به عنوان کارشناس شبکه استخدام بشم آقا این مدیر فنی ازم مصاحبه گرفت در پاسخ دادن به سوالاتش کم نیاوردم آقا بعد قرار شد مدیرعامل اصلی شرکت ازم مصاحبه کنه هر چی بهش از مباحث تخصصی شبکه می گفتم متوجه نمی شد خواست حالمو بگیره گفت چقدر زبان بلدی گفتم خوب بلدم گفتش یه مختصر توضیحی در مورد شغلت بگو آقا ما شروع کردیم به انگلیسی حرف زدن همه خندبدن من اولش خواستم جدی باشمدیدم نه کار از کار گذشته به قول گفتنی خراب کردم دی دم آب از سرم گذشته منم شروع کردم به خندیدن و قهقهه زدن حتلشونو گرفتم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - happy07 - 09 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۱ ب.ظ
اتفاقا من و دوستم محدثه (mohaddeseh70) امروز داشتیم به همین قضیه فکر میکردیم و قصدش رو عجیب داشتیم  
(۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۵ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: سلام خدا
لطفا از طرف من بزن پس کله چند نفر
متشکرم
|
Re: RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - farhud - 09 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ ب.ظ
من چند بار با نام شما وارد شدم.
نگران نباشید، برای پیام خصوصیها دسترسی نمیده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 10 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۳ ق.ظ
دوستان کتاب "بی شعوری" رو تا آخر خوندین؟
خوب بود؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 10 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ق.ظ
(۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۳ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: دوستان کتاب "بی شعوری" رو تا آخر خوندین؟
خوب بود؟
اینروزا همه بیشعوری میخوونن. جریان چیه؟!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 10 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ ق.ظ
: )) خیلی باحال گفتین.
وای لو رفتم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 10 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۸ ق.ظ
سلام و صب همگی به خیر ، آقا دیشب خواب دیدم نتایج کنکور اومده و سریع به دوستم زنگ زدم که آقا نتیجه اومده اونم گفت من از استرس نمی تونم نتایج رو نگاه کنم منم تبلتو برداشتم که برم سایت سنجش آقا تبلت وصل نمی شد به اینترنت و من الانم موندم در تفسیر این خوابم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khordad.girl - 10 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۷ ق.ظ
(۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۸ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: سلام و صب همگی به خیر ، آقا دیشب خواب دیدم نتایج کنکور اومده و سریع به دوستم زنگ زدم که آقا نتیجه اومده اونم گفت من از استرس نمی تونم نتایج رو نگاه کنم منم تبلتو برداشتم که برم سایت سنجش آقا تبلت وصل نمی شد به اینترنت و من الانم موندم در تفسیر این خوابم 
منم دیشب خواب دبدم نتایج اومده و من تو دوتا رشته آی تی و کام رتبه م شده ۱۵۷۸!! بعد رتبه مجاز تا ۱۵۷۶ بود.. هیچی دیگه بدبخت شدم تو خواب :\
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hotmail - 10 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۰ ب.ظ
سلام
معجزه ای که هر سال رخ می دهد معجزه شکاف هر ساله خانه کعبه در ۱۳ رجب.معجزه ای که بدخواهان تحمل نمی کنند و تلاش در مخفی نمودن ان دارند
جدای از این بحث ،شیعه و اهل تسنن باور دارند که معجزه شکاف کعبه یقینی است و تولد حضرت علی (ع) در داخل کعبه انجام گرفت کسی نمی تواند منکر آن باشد .
خداى اعلى می فرماید: من نام او را از نام خود گرفتم و به ادب خود تادیبش نمودم و غامض علم خود را به او آموختم و او است که بتها را در خانه من می شکند و او است که در بام خانهام اذان می گوید و مرا تقدیس و تمجید می کند خوشا به حال کسى که او را دوست دارد و فرمان بردار او است و بدا به حال کسى که او را دشمن دارد و نافرمانى او کند.[شیخ صدوق، امالی]
عکس ها در سایت
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ghazal dl - 10 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۸ ب.ظ
(۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۷ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: (10 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۸ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: سلام و صب همگی به خیر ، آقا دیشب خواب دیدم نتایج کنکور اومده و سریع به دوستم زنگ زدم که آقا نتیجه اومده اونم گفت من از استرس نمی تونم نتایج رو نگاه کنم منم تبلتو برداشتم که برم سایت سنجش آقا تبلت وصل نمی شد به اینترنت و من الانم موندم در تفسیر این خوابم 
منم دیشب خواب دبدم نتایج اومده و من تو دوتا رشته آی تی و کام رتبه م شده ۱۵۷۸!! بعد رتبه مجاز تا ۱۵۷۶ بود.. هیچی دیگه بدبخت شدم تو خواب :\
خیلی جالبه واسم که شماها انقد استرسشو دارید! حتی خوابم واسش میبینید
کاش منم یکم امید میداشتم به رتبه م تا یکم استرس بگیرم لاقل ! آدم انقد بیخیال آخه
|