|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 19 فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۰۰ ب.ظ
(۱۹ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۵۵ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: (19 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۰۱ ق.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: بعدش هم آفاق جان ,عزیزم , به سبزه نیست که , به نیّته ؛ نیّت!
آخه من یکی از دوستام یکی از همکاری داداشش که چینی بود ازش خواستگاری کرده بود بعد در طی یه سری تحقیقات فهمیدیم گندمای سبزه شون واراداتی از چین بوده  آره نیت خیلی مهم خیلی  اصن این کار یه کار دلی 
خیلی باحال گفتی : )))))
آخیش خیالم راحت شد .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۱۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۰۳ ب.ظ
(۱۹ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: (19 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۰۱ ق.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: بعدش هم آفاق جان ,عزیزم , به سبزه نیست که , به نیّته ؛ نیّت!
میگما پس من خیالم راحت باشه؟ مطمئنین به سبزه نیست؟ به نیت هست؟. اولین سالیه سبزه گره نزدم بختم بسته نشه یموقع 
نه خیالت راحت , منم گره نزدم , یعنی میخواستم ثابت کنم اینا همش خرافاته , فقط میترسم اون ثابت نشه من ضایع شم!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 19 فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۰۸ ب.ظ
(۱۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۰۳ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: (19 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: (19 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۰۱ ق.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: بعدش هم آفاق جان ,عزیزم , به سبزه نیست که , به نیّته ؛ نیّت!
میگما پس من خیالم راحت باشه؟ مطمئنین به سبزه نیست؟ به نیت هست؟. اولین سالیه سبزه گره نزدم بختم بسته نشه یموقع 
نه خیالت راحت , منم گره نزدم , یعنی میخواستم ثابت کنم اینا همش خرافاته , فقط میترسم اون ثابت نشه من ضایع شم!
مثل من، من یجورایی لج کردم ، خواستم یه امتحانی هم کنم ببینم چی میشه یبارگره نزنم .قبلش که اینهمه گره میزدم هیچی نشد ازگره ها هیچی ندیدم .
احساس میکنم این گره زدن بدتر توی اون کاریاهرنیت وارزویی داری گره ایجاد میکنه بدتر بخت ادم بسته میشه یاهرچی که نیت وارزو میکنی بسته میشه حالا امسال رو گره نزدم ببینم چه نتیجه ای میده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 19 فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۴۹ ب.ظ
بحث های اخیر من رو این شکلی میکنه
پ.ن: بابا دخترای خوب، اینجا آقایونم هستنااا، خو یه خورده کلاس بگذارید الان ته دلشون میگن دخترا چه هولن بابا قشنگ که فکر کنید، شماها همه قصد ادامه تحصیل دارید یخورده فکر کنید
(۱۸ فروردین ۱۳۹۴ ۰۶:۱۷ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: عشق یعنی غیر تو از همه خستم
یعنی میگی مواظبت هستم
انقدر گوش دادمش، حالم داره بهم میخوره... یکی یه آهنگ جدید بده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نارین - ۱۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳ ب.ظ
(۱۸ فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: همین الان یکی از بچه های مانشت خبر نامزدی شو داد, خیلی خـــــــــــــــــــوشحال شدم , از همینجا هم بدون ذکر نام بهش تبریک میگم مجددا ![[تصویر: 345872_w23.gif]](https://img.manesht.ir/345872_w23.gif)
بسیار بسیار ممنونم شما لطف دارید دوست عزیز 
مثل اینکه این سبزه گره زنی خیلی طرفدار پیدا کرده دوستان همگی تشریف بیارین اینجا هم شیرینی بخورید هم ام یه کلاس آموزش سبزه گره زدن حضوری براتون بزاریم  
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 19 فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۱۳ ب.ظ
(۱۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۴۹ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: بحث های اخیر من رو این شکلی میکنه
پ.ن: بابا دخترای خوب، اینجا آقایونم هستنااا، خو یه خورده کلاس بگذارید الان ته دلشون میگن دخترا چه هولن بابا قشنگ که فکر کنید، شماها همه قصد ادامه تحصیل دارید یخورده فکر کنید
(۱۸ فروردین ۱۳۹۴ ۰۶:۱۷ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: عشق یعنی غیر تو از همه خستم
یعنی میگی مواظبت هستم
انقدر گوش دادمش، حالم داره بهم میخوره... یکی یه آهنگ جدید بده
.
اقایون جو گیرنشین . ما دخترا قصد ازدواج نداریم فقط حرفشه 
اینم یه اهنگ جدید تقدیم به شما با عشق 
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
-------
این هم خیلی قشنگه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(۱۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳ ب.ظ)نارین نوشته شده توسط: بسیار بسیار ممنونم شما لطف دارید دوست عزیز 
مثل اینکه این سبزه گره زنی خیلی طرفدار پیدا کرده دوستان همگی تشریف بیارین اینجا هم شیرینی بخورید هم ام یه کلاس آموزش سبزه گره زدن حضوری براتون بزاریم   
واااااااااااای مبارکههههههههه یه عالمهههههههه خییلی خیلی زیاد خوشحالم براتون انشاا خوشبخت بشین وبه پای هم پیربشین خیلییییییی مبارکههه![[تصویر: 345929_2uge4p4.gif]](https://img.manesht.ir/345929_2uge4p4.gif) ![[تصویر: 345929_loveshower.gif]](https://img.manesht.ir/345929_loveshower.gif)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mehdi.m2 - 19 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۳۸ ب.ظ
(۱۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳ ب.ظ)نارین نوشته شده توسط: بسیار بسیار ممنونم شما لطف دارید دوست عزیز 
منم بهتون تبریک میگم ایشالله خوشبخت بشید و پای هم پیر بشید
من یاد نمی گیرم باید سال بعد خودتون برای من گره بزنید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۱۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۴۴ ب.ظ
(۱۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۴۹ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: بحث های اخیر من رو این شکلی میکنه
وستا جـان ,آقایون که خودین, مـــــــــــــــــــــــرد نمیبینم , دقت کن , مـــــــــــــــــــــــــــرد! 
بچه ها دیگه خبرای ازدواج رو به سمع نظرتون نمیرسونم, یکم سنگین باشید خب, آفاق چه خبرته؟! بابا تو هنوز سنی نداری زشته بیای اینا رو بخونی , اصلاً تقصیر منه اون بالای کامنتم شرط سنی نذاشتم واسه خوندنش! 
شرط سنی , یا مثلاً شرط قبولی ارشد , هرکی ارشد قبول شه میتونه ازین کامنتا بخونه! والا!
همینکارا رو کردید که دختر خاله ی ۱۴ ساله ی من راهکار میده به مامانم که چطوری باید جوونا ازدواج کنن! :| هرجور حساب کردم تو تُنگ ماهی جا نمیشدم وگرنه الان اینجا نبودم! :| :| :|

در انتها باید عرض کنم اینا همش نتیجه ی مبحث پرطرفدار مانتو بود! اشاره ی مستقیم هم نمیکنم , شیرینی ما فراموش نشه فقط!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - golsa20 - 19 فروردین ۱۳۹۴ ۰۶:۲۰ ب.ظ
بچه ها من به دلایلی از خوندن واسه دانشگاه آزاد منصرف شده بودم ولی حالا دودل شدم و عذاب وجدان دارم به نظرتون از الان بخونم قبول میشم ؟؟؟؟به نظرتون یه نفر که هنوز کار نداره بره دانشگاه آزاد ارشد بخونه کار درستیه ؟؟؟؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نارین - ۱۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۷:۰۳ ب.ظ
(۱۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۱۳ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: واااااااااااای مبارکههههههههه یه عالمهههههههه خییلی خیلی زیاد خوشحالم براتون انشاا خوشبخت بشین وبه پای هم پیربشین خیلییییییی مبارکههه![[تصویر: 345929_2uge4p4.gif]](https://img.manesht.ir/345929_2uge4p4.gif) ![[تصویر: 345929_loveshower.gif]](https://img.manesht.ir/345929_loveshower.gif) ![[تصویر: 345929_19.gif]](https://img.manesht.ir/345929_19.gif)
ممنونم عزیزم شما لطف دارید 
(۱۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۲۰ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: به به نارین عزیززززززززززززززززز تبریک مجدددددددددددد خیلی خوشحال شدم انشالله دونفره بهترینارو بسازید 
عروس مانشتی ندیده بودم که دیدم حالا نفر بعدی کیه زنگها برای که به صدا درمی آید 
حالا دیدید چوخ ممنون ....
(۱۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۲۰ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: خب مهندسی بیا بگو گره ها باید چه حالتی زده بشه ؟چه جور باید نیت کرد آخه زهرا گفت به نیت 
گفتم که آفاق جان اینجوری نمیشه باید حضوری بیایید یادتون بدم . اما مختصر میگم > والا من امسال نیت خاصی واسه این امر نکردم موقع گره زدن سبزها چندتا چیزو با هم توی دلم گفتم و چندتا سبزه گره زدم بعد داداشمو دیدم داره نیگاه میکنه گفتم بیا بزن تا شاید بخت تو هم باز شد گفتم تو یکی بزن به نیت من منم بلند گفتم اینم به نیت باز شدن بخت داداشم به نیت خودش ....
نتیجه : اینکه به نیت یه فرد دیگه ای که دوستش دارید یا چند نفر دیگه سبزه گره بزنید تا مثل من بخت خودتون وا بشه .... 
(۱۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۲۰ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: مبارکه عروس خانم 
ایشالله خوشبخت بشید 
سپاسگذارم Aurora جان . پناه بر خدا ایشاا... اما هنوز عروس نشدم نامزدیم فعلا بی لباس عروس پوشیدن که اصلا نمیشه 
(۱۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۳۸ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط: منم بهتون تبریک میگم ایشالله خوشبخت بشید و پای هم پیر بشید
من یاد نمی گیرم باید سال بعد خودتون برای من گره بزنید 
تشکر شما نگران نباشید مهندس سال بعد خودم قشنگ و ویژه یه نسخه خوب براتون میپیچم و گره میزنم فقط یادم بندازید یه وخ فراموشم نشه 
(۱۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۴۴ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: اشاره ی مستقیم هم نمیکنم , شیرینی ما فراموش نشه فقط!
بعله دیگه کاملا مشخص بید .... تشریف بیارید اینجا ما در خدمتیم شیرینی که جای خود دارد ما سور هم میدیم بهتون ....
در نهایت برای همه دوستای گل مانشت آرزو میکنم به همین زودیا خبر خوش نامزدی و ازدواج شما را هم تک تک یا نه چرا تک تک همه با هم بشنویم و ما هم مثل شما نازنین ها خوشحالی کنیم براتون منکه الان خودم بیشتر از حس خوشحالی توی شوکم  . نگید اقا نمیشه همین الان همگی با هم بگید ایشالا به قول قدیمیا یهو دیدی مرغ آمین در راه بود و صدای شما را شنید عاغا خدا بخواد هیچی سخت و ناممکن نیس حتی همین خبر دسته جمعی دوستان مانشتی ....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - didar - 19 فروردین ۱۳۹۴ ۰۷:۱۰ ب.ظ
دلم گرفته ای دوست، هوای گریه با من
گر از قفس گریزم، کجا روم، کجا من؟
کجا روم؟ که راهی به گلشنی ندارم
که دیده بر گشودم به کنج تنگنا من
نه بستهام به کس دل، نه بسته دل به من کس
چو تخته پاره بر موج، رها... رها... رها... من
ز من هرآن که او دور، چو دل به سینه نزدیک
به من هر آن که نزدیک، از او جدا جدا من
نه چشم دل به سویی، نه باده در سبویی
که تر کنم گلویی، به یاد آشنا من
ز بودنم چه افزون؟ نبودنم چه کاهد؟
که گویدم به پاسخ که زندهام چرا من؟
ستارهها نهفتم، در آسمان ابری
دلم گرفتهای دوست ، هوای گریه با من
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - zahra_ce87 - 19 فروردین ۱۳۹۴ ۰۷:۱۱ ب.ظ
نارین جان تبریک میگم.براتون آرزوی خوشبختی و شادکامی دارم و اینکه از گل بهم نازک تر نگین
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 19 فروردین ۱۳۹۴ ۰۷:۴۵ ب.ظ
در ادامه ی صحبتای گره زده و نزن، من امسال یه سنگ رو در زمین چال کردم با نیت تنبلی میترسم اشتباهی نیمه گمشده بوده باشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 19 فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۱۸ ب.ظ
هالا مادرید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 19 فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۲۳ ب.ظ
یکی از دوستام میگه وقتی ناراحتم یاحوصله ندارم هرموقع بهت زنگ میزنم اینو گوش میدم کلی میخندم 
همه میگن این چه اهنگ پیشوازیه مگه بچه ای  
خیلی دوسش دارم اهنگ پیشوازم رو 
این اهنگ پیشواز ایرانسل منه : 
اهنگ کاملش 
اینم یه اهنگ دیگش که دوست دارم 
|