RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MiladCr7 - 07 فروردین ۱۳۹۴۰۱:۳۴ ق.ظ
(۰۷ فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۳۳ ق.ظ)IT Expert نوشته شده توسط: حیفه که از دستش بدیم. مربی خوبی بود واسه تیم.
هر چند از لحاظ بازی چیز خاصی نداریم ولی منم موافقم کاشکی میموند
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar salehi - 07 فروردین ۱۳۹۴۰۱:۳۹ ق.ظ
چرا آقایون این همه اطلاعات عمومی دارن واقعا؟!!!
مثلا یه بار که من یه سوال در مورد زمانی که طول می کشه تا اجرام آسمانی که از فضا وارد اتمسفر زمین شدن به سطح زمین برسن از داداشم پرسیدم واسش جواب دقیق و علمی داشت .
و کلا تو هر زمینه ای که سوال می پرسی یه جوابی داره همیشه.
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MiladCr7 - 07 فروردین ۱۳۹۴۰۱:۴۳ ق.ظ
کلا علاقه ما به کارای عمومی ( که درس شاملش نمیشه معمولا ) بیشتره.فوتبال که دیگه تو خون اقایونه
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - احسان مومنی - ۰۷ فروردین ۱۳۹۴۰۹:۱۴ ق.ظ
خدا جون نوکـــرتــــم
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - abji22 - 07 فروردین ۱۳۹۴۱۱:۰۸ ق.ظ
(۰۷ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۵۴ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط:
(07 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۴۷ ق.ظ)abji22 نوشته شده توسط: خوزستان کجابود؟گناوه ازشهرهای استان بوشهره
من فکر میکردم خوزستانه ... گناوه همونجایی هست که جنس ارزونه دیگه ؟ آخه ما عید ها که میریم اهواز بعضی وقت ها فامیل ها میگن بریم گناوه خرید کنیم
اره چندروز تعطیلات ما از خونه در نمیایم شهر خییییلی شلوغ میشه
ازبچه های مانشت هرکی میخواد بیاد دعوت من
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - خانه سبز - ۰۷ فروردین ۱۳۹۴۱۲:۰۵ ب.ظ
سرررررررررده
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 07 فروردین ۱۳۹۴۰۱:۱۷ ب.ظ
شروع یه کار تحقیقاتی جدید از صفر، تو عید چقد سخته
لامصب حکم شکنجه رو داره
راستی، شروع شدن کلاه قرمزی رو به طرافداراش تبریک میگم
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - farhud - 07 فروردین ۱۳۹۴۰۱:۳۴ ب.ظ
آمدهام که سر نهم، عشق تو را به سر برم
ور تو بگوییاَم که نی، نی شکنم شکر برم
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 07 فروردین ۱۳۹۴۰۲:۲۹ ب.ظ
محمد ابن زکریای رازی در جوانی مثل خیلی ها عاشق طلا بود، پس به کیمیاگری پرداخت و به چشم درد مبتلا شد.
پزشکی برای معالجه چشمان رازی ۵۰۰ سکه طلا از او گرفت و به او گفت: کیمیا این است نه انچه تو در جستجوی آنی.
رازی دست از کیمیاگری کشید پزشکی خواند و الکل را کشف کرد.
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 07 فروردین ۱۳۹۴۰۴:۲۰ ب.ظ
یه پیشنهاد تهران گردی برای دوستان
باغ گیاه شناسی در پیکان شهر
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
تور مجازی رو تو این لینک ببینید
آدرس مجموعه: اتوبان تهران _ کرج، خروجی پیکانشهر، آزادشهر، بیست متری سرو آزاد، بلوار باغ گیاهشناسی ملی ایران. تلفن تماس: ۰۲۱۴۴۵۸۰۲۸۲-۵
مسیرهای دسترسی به باغ گیاهشناسی ملی ایران از طریق مترو، ایستگاه متروی ایران خودرو و ایستگاه متروی وردآورد می باشد.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(۰۷ فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۲۹ ب.ظ)fo-eng نوشته شده توسط:
محمد ابن زکریای رازی در جوانی مثل خیلی ها عاشق طلا بود، پس به کیمیاگری پرداخت و به چشم درد مبتلا شد.
پزشکی برای معالجه چشمان رازی ۵۰۰ سکه طلا از او گرفت و به او گفت: کیمیا این است نه انچه تو در جستجوی آنی.
زکریا هم دست از علاقه اش کشید
هی دنیا...
حالا سندیت داره یا همینطوری یه متن هستش؟؟
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - explorer - 07 فروردین ۱۳۹۴۰۴:۴۳ ب.ظ
(۰۷ فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۲۹ ب.ظ)fo-eng نوشته شده توسط:
انریکه هم همش عاشقانه و دپرس میخوند تا اینکه با پیت بول آشنا شد و باقی ماجراها...
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - targol - 07 فروردین ۱۳۹۴۰۵:۳۹ ب.ظ
(۰۶ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ ب.ظ)shayesteb نوشته شده توسط: واقعا نمیدونم چطوریه آدم وقتی تصمیم میگیرم که لاغر کنه یا ورزش کنه همون موقع هوس همه غذاهای خوشمزه (که معمولا چرب و چیلین) نمیزاره ادامه بده تازه از حالت عادی هم بدتر دلش میخواد بخوره (انگار قحطی بیاد آدم هول میشه بیشتر بخوره)
رژیم سخت نگیرید،خیلی بده
رژیم لاغری روی زیبایی اثر خیلی بدی میگذاره
من گرفتم پشیمون شدم حالا باید بخاطر خطوطی که تو صورتم در اثر لاغری بوجود اومده تو این سن برم بوتاکس کنم
تازه همشم باید حرف دیگران رو تحمل کنم که با دیدین من با یه حالت مشمئز کننده ای میگن "وای.. چرا اینقدر عوض شدی" یا "وای... چرا اینقدر پیر شدی"
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 07 فروردین ۱۳۹۴۰۶:۳۶ ب.ظ
اگرم بخاطر تعطیلات روزای هفته از دستت در بره، دلگیری عصر جمعه خودش یاداوری میکنه که جمعه ست!
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - zahra_ce87 - 07 فروردین ۱۳۹۴۰۶:۴۹ ب.ظ
(۰۶ فروردین ۱۳۹۴ ۰۴:۴۹ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط:
(06 فروردین ۱۳۹۴ ۰۴:۴۲ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: من همین الان ...
بدترین موردش اینه وقتی میخوای بشینی و به سالی که قراره شمعشو فوت کنی فکر کنی میبینی هیچ کاری نکردی که بخاطرش احساس خوبی داشته باشی
امیدوارم شما امروز به گذشته فکرنکنید
نمیدونم چطور برای خیلیا روز تولد بهترین روز زندگیشونه
برای من که نیست
برا منم روز تولدم روز بیخودیه رو اعصابه اصلا دوست ندارم مخصوصا وقتی تقویم ورق میزنی می بینی سرجات وایسادی
(۰۶ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ ب.ظ)shayesteb نوشته شده توسط: واقعا نمیدونم چطوریه آدم وقتی تصمیم میگیرم که لاغر کنه یا ورزش کنه همون موقع هوس همه غذاهای خوشمزه (که معمولا چرب و چیلین) نمیزاره ادامه بده تازه از حالت عادی هم بدتر دلش میخواد بخوره (انگار قحطی بیاد آدم هول میشه بیشتر بخوره)
هر موقع هم میخوای چاق بشی بی اشتهایی میاد سراغت از همه غذاها بدت میاد همون یه ذره غذایی که قبلا میخورد برات میشه کوهه غذا!
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 07 فروردین ۱۳۹۴۰۷:۲۱ ب.ظ
(۰۷ فروردین ۱۳۹۴ ۰۴:۲۰ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط:
(07 فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۲۹ ب.ظ)fo-eng نوشته شده توسط:
زکریا هم دست از علاقه اش کشید
هی دنیا...
حالا سندیت داره یا همینطوری یه متن هستش؟؟
دست از علاقه اش کشید و به علاقه بزرگترش تن داد!
گاهی تغییر مسیر لازم و واجب هست! همین تغییر جهت ها زندگی آدم ها رو دگرگون می کنه.
چند روز قبل هم داشتیم می گفتیم هیچ کار خدا بی حکمت نیست!
در ویکی پدیا هم جستجو کردم که نوشته بود :
قوی بمانید چون همه چیز بهتر خواهد شد. شاید اکنون هوا طوفانی باشد، اما تا ابد باران نخواهد بارید.
لبخند بزن؛
برآمدگی گونه هایت توان آن را دارد که امید رفته را بازگرداند،
تجربه ثابت کرده است که گاه قوسی کوچک ، میتواند معماری بنایی را نجات دهد ...