|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khordad.girl - 20 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ق.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ق.ظ)IT Expert نوشته شده توسط: (19 اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۴۶ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط: رفتم مانتو بگیرم ؛ هیچکدومشون با من هپی نبودن!
یا کوتاهن , یا اگه قدشون بلنده آستینشون سه ربعه! گاهاً ۲ربعه؛ اتفاقا امروز ۱ ربع هم دیدم!!
اگه آستینشون تمام باشه , الزاما قدشون ناقصه و اگه این ۲ در یک مانتو جمع شوند یقیناً آن مانتو تعداد گلهایش از تعداد گلهای باغ گل بیشترمی باشد!! ؛انقدر هم پولک و سنگ و گیپور و... چسبوندن بهشون که تو نمیتونی خود مانتو رو ببینی!
بعبارتی اگه اونو بپوشی انگار باغچه پوشیدی!
الان نشستم فک میکنم اگه من پیرهن مردونه بگیرم بپوشم خیلی قشنگتره , ساده تره و اتفاقاً حجابشم بیشتره!
آقایون پیراهن مردونه خوب کجا دارن؟؟!!! :|
این حقیقت تلخ رو خیلی بامزه مطرح کردین.
حالا من تونستم مانتویی پیدا کنم که بلند باشه، آستیناش کامل باشه، ساده باشه. تنها مشکلش اینه که خیلی تنگه، آدم روش نمی شه هر جایی بپوشش.
حالا من مانتوی قد مناسب و آستین بلندی که سایزشم خوب باشه یافتم منتها جلوش بازه :دی اونم هرجایی نمیشه پوشید!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samane .gh - 20 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ق.ظ
زندگی ، وزن نگاهی است که در خاطره ها می ماند
شاید این حسرت بیهوده که بر دل داری
شعله گرمی امید تو را، خواهد کشت
زندگی در همین اکنون است
زندگی شوق رسیدن به همان
فردایی است، که نخواهد آمد
تو نه در دیروزی، و نه در فردایی
ظرف امروز، پر از بودن توست
شاید این خنده که امروز، دریغش کردی
آخرین فرصت همراهی با، امید است
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 20 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ق.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: (20 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ق.ظ)IT Expert نوشته شده توسط: (19 اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۴۶ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط: رفتم مانتو بگیرم ؛ هیچکدومشون با من هپی نبودن!
یا کوتاهن , یا اگه قدشون بلنده آستینشون سه ربعه! گاهاً ۲ربعه؛ اتفاقا امروز ۱ ربع هم دیدم!!
اگه آستینشون تمام باشه , الزاما قدشون ناقصه و اگه این ۲ در یک مانتو جمع شوند یقیناً آن مانتو تعداد گلهایش از تعداد گلهای باغ گل بیشترمی باشد!! ؛انقدر هم پولک و سنگ و گیپور و... چسبوندن بهشون که تو نمیتونی خود مانتو رو ببینی!
الان نشستم فک میکنم اگه من پیرهن مردونه بگیرم بپوشم خیلی قشنگتره , ساده تره و اتفاقاً حجابشم بیشتره!
حالا من تونستم مانتویی پیدا کنم که بلند باشه، آستیناش کامل باشه، ساده باشه. تنها مشکلش اینه که خیلی تنگه، آدم روش نمی شه هر جایی بپوشش.
حالا من مانتوی قد مناسب و آستین بلندی که سایزشم خوب باشه یافتم منتها جلوش بازه :دی اونم هرجایی نمیشه پوشید!
بهترین راه اینه که بدین براتون بدون
من که چندین ساله مانتو که سرکار یا جاهای رسمی یا خیابون و دانشگاه میپوشم رو به سلیقه خودم که هم ساده و شیک و با اندازه متناسب باشه میپوشم
با این که چادر میپوشم ولی بازم انتخاب یه مانتو برام سخته
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bache Mosbat - 20 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۰۳ ب.ظ
دقیقا مانتوهای آستین بلند و بلند جدیدا دکمه ندارن. منم با اینکه چادر سرم میکنم ولی مانتوی مناسب به زور گیر میارم. دیروز رفتم کلاس خیاطی ثبت نام کردم بالاخره نمیدونم یه نفر که صفر از خیاطی بلده میتونه تو چند ماه مانتو بدوزه یا نه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 20 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۱۲ ب.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۵۶ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: این یعنی منم!!! واقعا خودمم!!! این وقت شب من هنوز بیدارم
به من که خوش گذشت وستا جان، تا باشه از این شب نشینی های مجازی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 20 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ب.ظ
چرا سال ۹۳ اینطوری بود؟ واقعا کسی هست ۹۳ براش خوب بوده باشه؟ اتفاقای بدی براش نیوفتاده باشه؟
چرا واقعا چرا؟
خدایا خواهش میکنم ۹۴ هوامونو بیشتر داشته باش، من دیگه تحمل تکرار حتی یک ثانیه ی ۹۳ رو ندارم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - tabassomesayna - 20 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ب.ظ
واقعا" مانتو های بیرون اینجوریه ؟!
پس خوش به حال خودم که دو تا خیاط تو خونه دارم و چند ساله اصلا" از بیرون مانتو نخریدم! مدل از من دوخت از اونا !
(۲۰ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط: چرا سال ۹۳ اینطوری بود؟ واقعا کسی هست ۹۳ براش خوب بوده باشه؟ اتفاقای بدی براش نیوفتاده باشه؟
بستگی داره اتفاق بدو چی بگیم .. نیمه اول وحشتناک بود ولی طبق این جمله که پایان شبه سیه سفبید است نیمه دوم عالی بود
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - alirezaei - 20 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ ب.ظ
حس و حال خوب هم داشتنی است هم ساختنی.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Autumn.Folio - 20 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۲۸ ب.ظ
(۱۹ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۱۳ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: عجب سالی بود سال ۹۳! اتفاقاتی افتاد که اگه تو کتاب داستان بود می گفتم نویسندش قوه تخیل خوبی داره..
انشالله که این اتفاقات تخیلی خوب بوده و تداومش رو تو سال ۹۴ ببینی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - happy07 - 20 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۳۲ ب.ظ
دقیقا این برنامهی منم هست برای سال جدید، مطمئن ام میتونیم، مانتو که هیچ لباس مجلسی هم تو همین مدت یاد میگیریم  
(۲۰ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۰۳ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: دقیقا مانتوهای آستین بلند و بلند جدیدا دکمه ندارن. منم با اینکه چادر سرم میکنم ولی مانتوی مناسب به زور گیر میارم. دیروز رفتم کلاس خیاطی ثبت نام کردم بالاخره نمیدونم یه نفر که صفر از خیاطی بلده میتونه تو چند ماه مانتو بدوزه یا نه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 20 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۵۳ ب.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ق.ظ)IT Expert نوشته شده توسط: (19 اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۴۶ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط: رفتم مانتو بگیرم ؛ هیچکدومشون با من هپی نبودن!
منم میخواستم مانتو بخرم اکثرا کوتاه و بدون دکمه بود !!!!! مانتوئه دارییییییییییم .ب چ انگیزه ای مانتو بدون دکمه میدورن اخه! (۲۰ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۴۵ ق.ظ)zahra_ce87 نوشته شده توسط: بهترین کار اینه یه ذره خیاطی یادبگیریم برا خودمون بدوزیم من دارم خودم میدوزم از مغازه مدل دیدم طبق سلیقه خودم عوضش کردم .
یتی بریم کلاس خیاطی بعد چندماه راحت یه مانتو میتونم بدوزم واسه خودم؟!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 20 اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: (20 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۵۳ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: یتی بریم کلاس خیاطی بعد چندماه راحت یه مانتو میتونم بدوزم واسه خودم؟!!
آره حالا منم به همین دلیل الان دو سری خودم مانتو دوختم برای خودم 
حدس بزنید چیکار کردم؟؟
یه مانتو داشتم که از مدلش راضی بودم بعد الگوی همونو انداختم رو پارچه یه مانتو دوختم بعدش دیدم خوبه چند ماه بعدشم دوباره همون مدل یه مانتوی دیگه با پارچه ی دیگه خیلی خوب هم قدش هم استینش هم اینکه جیب داره که خیلی برام مهمه این جیب 
البته مادرم خیاطی بلده اشکال داشتم می پرسیدم 
ولی واقعا هدف این مانتوهای جلو باز چیه. مثلا مانتو می پوشیدی که پوشیده باشه وگرنه خوب ادم پیرهن با شلوار می پوشه دیگه.
چقد خوووووووووب
فکرخوبیهااااا ایول هنرمندینااااااااا.منم جیب خیلی مهمه برام بدون جیب مانتونمیشه .
اره واقعا، همین کم مونده با شلوار وپیراهن بیان بیرون : ))) !!!مانتوها واقعا بد شده یا خیلی کوتاهه یا بدون دکمه مانتو ک نیستتتتت ،الانم ک دیگ شلوار رفته کنار همه جوراب شلواری میپوشن تو خیابون!!!!!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - happy07 - 20 اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۲۴ ب.ظ
دقیقا اینم یکی دیگه از ایدههای من نسبت به مانتوهامه که الگوشون خوبه، که وقتی ایشالا خیاطی یاد گرفتم، این حرکت رو روی پارچههای دیگه بزنم این جمله خیلی خوب بود: "دوباره همون مدل یه مانتوی دیگه با پارچه ی دیگه "
(۲۰ اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: آره حالا منم به همین دلیل الان دو سری خودم مانتو دوختم برای خودم 
حدس بزنید چیکار کردم؟؟
یه مانتو داشتم که از مدلش راضی بودم بعد الگوی همونو انداختم رو پارچه یه مانتو دوختم بعدش دیدم خوبه چند ماه بعدشم دوباره همون مدل یه مانتوی دیگه با پارچه ی دیگه خیلی خوب هم قدش هم استینش هم اینکه جیب داره که خیلی برام مهمه این جیب 
البته مادرم خیاطی بلده اشکال داشتم می پرسیدم 
ولی واقعا هدف این مانتوهای جلو باز چیه. مثلا مانتو می پوشیدی که پوشیده باشه وگرنه خوب ادم پیرهن با شلوار می پوشه دیگه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 20 اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ب.ظ
یه اقا داوطلب بشه پست مردونه بزاره ار مبحث مانتو خارج شیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - abji22 - 20 اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ ب.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۰۳ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: دقیقا مانتوهای آستین بلند و بلند جدیدا دکمه ندارن. منم با اینکه چادر سرم میکنم ولی مانتوی مناسب به زور گیر میارم. دیروز رفتم کلاس خیاطی ثبت نام کردم بالاخره نمیدونم یه نفر که صفر از خیاطی بلده میتونه تو چند ماه مانتو بدوزه یا نه.
وای همه چادرین که،منم چادریم  
من قبل از کنکور رفتم کلاس خیاطی،مامانم میگه از عوارض ازدواج نکردنه کلاس رفتنت مامانم خیلی اپن ماینده
ولی من از این مانتوهای بدون دکمه خوشم میاد خیلی شیکن
واقعا نمیدونستم این اعتبارا اینقدلذت داره ،میرم اعتبار جدید میبینم کلی ذوق میکنم
واقعا چقدکم توقعما
حالا یکی ببینشون میگه جریان چیه
|