|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - alirezaei - 11 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۲۰ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط: (11 اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۰۲ ب.ظ)solmaz_69 نوشته شده توسط: (11 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ ب.ظ)alirezaei نوشته شده توسط: (11 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۴۳ ب.ظ)alim93 نوشته شده توسط: (11 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ق.ظ)solmaz_69 نوشته شده توسط: معما ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
![[تصویر: 340555_Capture.JPG]](https://img.manesht.ir/340555_Capture.JPG)
این سوال مهدکودک در امریکا در سال ۲۰۰۶ بود![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) با دلیل بگید لطفا
یه راهنمایی لااقل:
به در اتوبوس مربوط نمیشه؟؟؟؟؟
........
گفتم چون قدیمیه و قبلا دیدم جوابشو نگم
بله دقیقا به در مربوط میشه شما فرض کن تو خیابون اون سمت اتوبوسو میبینی که کلا پنجره داره. دیگه حل شدش؛)
جوابتون درست اتوبوس به سمت چپ میره چون این سمت اتوبوس پنجره هاست .
من همچنان میگم این اتوبوس سمت چپ میره چون اون نقطه چین ها خط کشی وسط خیابون هستن ما هم داریم ازین طرف خیابون نگاه میکنیمش ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
متفاوت فکر کنید دیگه مثه من ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
.........
بله متفاووووت ولی میگم بیشتر پیچیده فکر نمیکنی تا متفاوت؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ ب.ظ)alirezaei نوشته شده توسط: بله متفاووووت ولی میگم بیشتر پیچیده فکر نمیکنی تا متفاوت؟![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
این دقیقاً کجاش پیچیده؟؟؟ این نپیچیده، متفاوته ؛ متفاوت
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - alirezaei - 11 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط: (11 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ ب.ظ)alirezaei نوشته شده توسط: بله متفاووووت ولی میگم بیشتر پیچیده فکر نمیکنی تا متفاوت؟![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
این دقیقاً کجاش پیچیده؟؟؟ این نپیچیده، متفاوته ؛ متفاوت ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
....
یعنی الان میخای محل دقیق پیچیدگیشو بدونی!! ؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۵۵ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ب.ظ)alirezaei نوشته شده توسط: (11 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط: (11 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ ب.ظ)alirezaei نوشته شده توسط: بله متفاووووت ولی میگم بیشتر پیچیده فکر نمیکنی تا متفاوت؟![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
این دقیقاً کجاش پیچیده؟؟؟ این نپیچیده، متفاوته ؛ متفاوت ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
....
یعنی الان میخای محل دقیق پیچیدگیشو بدونی!! ؟![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
ما بچه های کامپیوتر رو پیچیدگی تعصب خاصی داریم ؛ دست خودمونم نیست فرقی هم نداره این پیچیدگی مکانی باشه یا زمانی یا هرچیز دیگه!
من میگم این پیچیدگی نداره از مرتبه ی [tex]O(1)[/tex] هست , شما که اصرار دارید داره؛ بگید ببینم اون پیچیدگیش کجاست دقیقاً؟؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - targol - 11 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۰۷ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۵۵ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط: ما بچه های کامپیوتر رو پیچیدگی تعصب خاصی داریم ؛ دست خودمونم نیست فرقی هم نداره این پیچیدگی مکانی باشه یا زمانی یا هرچیز دیگه!
من میگم این پیچیدگی نداره از مرتبه ی [tex]O(1)[/tex] هست , شما که اصرار دارید داره؛ بگید ببینم اون پیچیدگیش کجاست دقیقاً؟؟ ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
شما که اینقدر تحلیل پیچیدگی تون خوبه میشه به منم توضیح بدید؟ ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
مفهوم تتا و امگا و بیگ O
هنوز نتونستم دقیق مفهوم اینا رو متوجه بشم و ربطشون به (T(n
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ب.ظ)solmaz_69 نوشته شده توسط: (11 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط: این دقیقاً کجاش پیچیده؟؟؟ این نپیچیده، متفاوته ؛ متفاوت ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
زهرا جان اون خط چین که خط چینای خیابون نیست عکس اصلی این خط چینو گذاشته بود تا جوابو جدا کنه منم جوابو برش دادم وسوالو گذاشتم شما خیابونو بدون خط چین تصور کن فک کن نشستی داخل ایستگاه اتوبوس![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) به همین سادگی به همین خوشمزگی![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
هل من ناصر ینصرنی؟؟؟؟ ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
بابا شما سوال رو زیر سوال بردید, جواب من دیگه جای خودش
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - alirezaei - 11 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۵۵ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط: (11 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ب.ظ)alirezaei نوشته شده توسط: (11 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط: (11 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ ب.ظ)alirezaei نوشته شده توسط: بله متفاووووت ولی میگم بیشتر پیچیده فکر نمیکنی تا متفاوت؟![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
....
یعنی الان میخای محل دقیق پیچیدگیشو بدونی!! ؟![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
ما بچه های کامپیوتر رو پیچیدگی تعصب خاصی داریم ؛ دست خودمونم نیست فرقی هم نداره این پیچیدگی مکانی باشه یا زمانی یا هرچیز دیگه!
من میگم این پیچیدگی نداره از مرتبه ی [tex]O(1)[/tex] هست , شما که اصرار دارید داره؛ بگید ببینم اون پیچیدگیش کجاست دقیقاً؟؟ ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
بنظرم اگه بخوای طراح سوال خوبی میشی ، هم متفاوت فکر میکنی هم پیچیده. از ما گفتن بود؛)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - azad_ahmadi - 11 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۱۱ ب.ظ
سخته که همه روز عید رو پیش خونواده باشن اما تو نه ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sepideh1373 - 11 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۱۱ ب.ظ
عین مامان منییییییی هی میگه پزشک نشدی ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - zahra_ce87 - 11 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۲۳ ب.ظ
سال رو به اتمامه هنوز اما و اگرهای ما از کامپیوتر خوندن تمام نشد هنوز سنگینی اسم مهندس رو شونه های ماست هنوز ما راه زندگی مون رو پیدا نکردیم هنوز ته دلمون مونده کاش یه تکنیسین بودیم ولی شاغل بودیم هنوز حسرت های ما هست... بازم بگم؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - tohidi4503 - 11 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ب.ظ
صحبت پزشکی شد . داغ این رشته موند تودلم ............. متاسفانه قبول نشدم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 12 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ق.ظ
چندروز نبودم گفتم یه خبر بدم تا دوستام مثل قبل نگران نشن
حال مامانم بد شد یدفعه دیگه رفتیم اورژانس و بستری شدن، خیلی سخت بود دردش با مورفین خوابید، بمیرم براش که تازه درد داره شروع میشه ... امروز ساعت ۱ ترخیص شدیم و فردا صبح دوباره میریم که تو بخش خودشون بستری شن
آقاااااااا خیلی سخته، خیلی... از زندگیم میشه یه فیلم با سبک تراژدی ساخت
یکی از بیمارا که نگرانش بودم، رفت دردناکه واقعا، کسی رو نشانسی و بعد ببینیش و چندروز بعدش بهت بگن برای همیشه رفت.... نمیدونم چه امتحانیه خدا داره میگیره، روزهای سختین
صبحی سرما خوردم اساسیییی، له لِهما ... ایناش به کنار هر چی دکتر و پرستارم آدم رو میبینه میگه چون والدینتون زیر ۵۰ سال بیماری خاص داشتن باید حتما بررسی شید، هیچی دیگه خیلی خوشیم از این به بعدم با توهم همچین بیماری باید سر کنیم، طفلک همراهای دیگه هم میان میگن به تو هم اینطوری گفتن میگم آره نگران نباشید یا تو این علائم و ... رو نداری! روی هر چیزی حساس شدن و کاملا درکشون میکنم
خدایا نمیدونم چی برام نوشتی ولی تو رو حق خداوندیت من رو بیمار نکن، یدفعه بزن مرگ مغزی شم و اعضام هم به درد کسی بخوره، یکی مثل اکرم، که سه سال تو صف پیوند کبد هست و ۶ سالی از من کوچکتر، خداروشکر چیز زیادی از بیماریش نمیدونه از شهرستان اومده بود و زیاد متوجه لهجه اش نمیشدم اما امید تو وجودش زنده بود، دو روز با هم بودیم به من میگفت آجی
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای تو دارم مینویسم تو که دیگه نامه نگاری نمیخوای، نگاهی ...
برم بخوابم که تب و لرز دارم و صبح باید بیدار شم و این چندروزم جای خواب نداشتم به امید خدا همه چی حل میشه
پ.ن :
خدارو شکر میکنم که پزشکی نخوندم هر چند همه میگن ایکاش میخوندی، من با این روحیه دووم نمیاوردم و دوست ندارم دل کسی بشکنه، کار خیلی سختیه باید اعصاب فولادین و دل دریایی داشته باشی تا کسی ازت نرنجه، سخته تو چشای یه آدم نگاه کنی و امیدش رو ازش بگیری، سخته تو حامل خبرای بد باشی، هر چند میتونی خبر تولد نوزادی رو بدی و خوشحالش کنی یا بر عکس خبرای خوب بدی، اما خب سختیای دیگه هم داره
غصه شب عیدم نخورید هر چند نبودن دور هم خیلی سخته اما همین که بدونی بقیه هرجا هستن سلامتن و خیالت از جانبشون راحته واقعا جای شکر داره
اندازه ۶ روزی که نبودم براتون نوشتم با لهجه پسرخاله: مگه چیه![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
دنیا همه هیچ
اهل دنیا همه هیچ
دانی که پس از عمر، چه ماند باقی؟
مهر است و محبت است و باقی همه هیچ ...
مولانا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 12 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ق.ظ
وقتی احساسات یک مهندس را نمی فهمند،
مهندس باس سرش را بالا بگیرِ و لبخند بزنه
.
.
فهمیدن احساس "مهندس" کار هر آدمی نیست!!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - virtual girl - 12 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۲۴ ق.ظ
دوستان جان!جسارتا چنان پزشکی پزشکی میکنین حالا مثلن حتمن قبول میشدین عاخه؟!الکی مثلن حتی )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bahar_HS - 12 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ق.ظ
سلام،
اینقدر پزشکی پزشکی کردید،دیدم دیگه نمی تونم ساکت بمونم! والا
نمی ذارید ساکت بشینم یه گوشه که!
دوستای گلم! یه هفته! آره یه هفته برنامه تون رو با دانشجویان پزشکی که ترم ۵ به بالا هستند یکی کنید،فکر کنید شما هم دانشجوی پزشکی هستید و دقیقا مثل اونا برید سرکلاس،بیمارستان،بخش،شیفت...
من شرایطم طوریه که از نزدیک با این افراد سر و کار دارم!(هی منو مجبور می کنید رازهام رو بگم! )
در کادر اداری دانشگاه علوم پزشکی کار می کنم،دارم می بینم!دانشجویان پزشکی رو می بینم!می بینم که یه ویترین خیلی قشنگ از پزشکی دیدن و حالا یه چیزای دیگه می ببینن؛بگذریم که بعضی هاشون دچار یه خودخواهی و خودشیفتگی شدید و عمیق می شن که دیگه هیچ کس رو آدم حساب نمی کنن.واقعا اینطوری هستند،درسته که ذات آدما مهمه و ربطی به رشته نداره و در رشته خودمون هم هستند کسانی که خیلی از خود متشکر هستند و فکر می کنن که چون از کامپیوتر و برنامه نویسی سردر میارن،از آسمون افتادن پایین!![Angry Angry](images/smilies/angry.gif)
دوستای گلم! هرازچندگاهی یکی میاد می گه پزشکی،همه رو هوایی می کنه! نکنید این کارو! نکن!
مگه رشته ی خودمون چشه!! خیلی هم خوبه! تنها مشکلی که هست ورود به بازار کاره! خیلی هم که بزرگ نیست!!!![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
شوخی کردم! می دونم،خیلی سخته،کلی درس می خونی،کلی امید و آرزو داری،میای تو جامعه و وارد بازار کار می شی،حسابی سرخورده می شی؛اما این سرخوردگی فقط برای نرم افزاری ها و برنامه نویسا نیست!
دوستای گلم ! برای همه هست>
حسرت ها رو بریزید دور!مگه اینکه واقعا نتونید فراموشش کنید! که اینجوری باید برید دنبالش...
یه آرزوی خیلی بزرگی که دارم اینه که در "مانشت" بتونیم این مشکل بزرگ رو با کمک هم و در کنار هم و برای همیشه حل کنیم!
برو بچسب به زندگی ت!![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif)
|