بیستمین کنفرانس مهندسی برق کشور با حضور جمعی از اساتید، صاحبنظران و محققان داخلی و خارجی و حضور پرفسور فضلالله رضا به عنوان نخستین فارغ التحصیل مهندسی برق دانشگاه تهران در دانشکده تربیت بدنی این دانشگاه آغاز به کار کرد.
به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر محمود کمرهای، رییس پردیس دانشکدههای فنی دانشگاه تهران اظهار کرد: بر اساس آمار رسمی موجود در کشور چهار میلیون دانشجو در کشور در حال تحصیلاند که از این میان حدود ۱۷ درصد آنها (۷۰۰هزار نفر) در رشتهی مهندسی برق و ۱۰ درصد آنها (۴۰۰ هزار نفر) در رشتهی مهندسی کامپیوتر تحصیل میکنند که این امر نشان دهندهی جایگاه و اهمیت رشتههای مهندسی برق وکامپیوتر درکشور هستند.
وی افزود: این کنفرانس رشتههایی مانند مهندسی پزشکی، برق و کامپیوتر را در برمیگیرد که امیدواریم با نمایشگاههای تخصصی و کارگاهها محیط مناسبی برای تبادل نظر میان محققان و مدیران ارشد فراهم شود.
همچنین دکتر جلیل راشد محصل، دبیر بیستمین کنفرانس مهندسی برق کشور در خصوص چگونگی داوری مقالات خاطرنشان کرد: فرآیند داوری مقالات به گونهای بود که ابتدا به صورت الکترونیکی سه داور برای هر مقاله تعیین شده و سپس در دو جلسهی کمیتهی علمی در دانشگاههای سراسر کشور به ارزیابی آنها پرداختیم و نهایتا با برگزاری جلسات متعدد جمعبندی به داوران مقالات انتخاب شد.
وی برگزاری ۲۴ سخنرانی مدعو توسط اساتید مجرب، برگزاری ۹ کارگاه آموزشی با زمینههای متنوع، برگزاری میزگرد تخصصی بازنگری، برنامههای آموزشی مهندسی برق در ایران و جهان، ارزیابی الکترونیکی کنفرانس و مقالات، ارائه گرنت ویژه به یاد مرحومان دکتر لوکس و دکتر شیوا برای تسهیل شرکت دانشجویان در کارگاهها وکنفرانس را از ویژگیهای بیستمین کنفرانس مهندسی برق کشور برشمرد.
دبیر بیستمین کنفرانس مهندسی برق کشور با اشاره به ثبت اولیه دو هزار و ۷۵ مقاله تصریح کرد: در ابتدا ۱۲۱ مقاله توسط کمیته علمی به دلیل عدم تطابق فرمتهای ظاهری و محتوایی مقالات ارائه شده با موضوعات کنفرانس رد شده و ۱۲ مقاله نیز به دلیل عدم رعایت اصالت اثر مورد پذیرش قرار نگرفتهاند.
وی ادامه داد: نهایتا هزار و ۸۰۰ مقاله برای داوری مورد پذیرش قرار گرفته که ۳۸۰ مقالهی آن برای ارائه شفاهی در ۸۲ نشست علمی و ۲۵۰ مقاله برای ارائه به صورت پوستر انتخاب شد. راشد محصل در پایان با اشاره به مخابرات، الکترونیک، کنترل، قدرت، مهندسی پزشکی وکامپیوتر به عنوان محورهای اصلی بیستمین کنفرانس مهندسی برق کشور خاطرنشان کرد: مقالات ارائه شده از ۱۰ دانشگاه برتر کشور مانند دانشگاههای صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت، خواجهنصیرالدین طوسی، تربیت مدرس، فردوسی مشهد، تهران، شیراز، صنعتی اصفهان و صنعتی شریف مورد پذیرش قرار گرفتند و از میان ۳۱ کارگاه آموزشی پیشنهادی ۱۹کارگاه مورد پذیرش قرار گرفت که با ادغام آنها ۹ کارگاه در روزهای همایش ارائه خواهد شد.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.