بچه ها میشه ۱ نفر راهنمایی کنه که من اشتباه یا کم کاریم چی بوده که کنکورو اینقدر بد دادم؟ از اول مهر خوندم همه درسا به جز زبانو خوندم مدیریت هم کتاب مقسمی ولی منفی خوردم دروس مشترکا به جز گسسته رو فول خونده بودم البته از روی کتب تست خیلی فشار روی من هست چون نمیدونم دلیل قبول نشدنم چیه خنگ هم نیستم ضریب هوشیم ۱۴۳ هستش میشه رانماییم کنین
[/quote]
اگه شما مهر شروع کردی من اوائل تیر شروع کردم!
ولی گاهی اوقات مشکل نه از ضریب هوشیه نه از کم خوندن .از عوامل دیگس مثل دوره نکردن و روشهای غلط مطالعه یا گیر دادن به بخشهایی از درس که اهمیت ندارن یا دست کم گرفتن کنکور یا منابع به درد نخور...هزار تا چیز دیگه که آدم به آدم فرق میکنه .و هر کس فقط باید خودش بررسی کنه سوالا رو و ببینه چرا نتونسته بزنه.مثلا درس مدیریت اگه مثل منفی زدید فکر کنم مشکل منو دارین چون من مدیریت خیلی خوندم ولی درست دوره نکردم.مدیریت درس پر نکته ایه ولی من به نکته های چرتش گیر میدادم .یه درسی مثل مدیریت و نرم افزار باید مدام مرور بشه .شاید باور نکنید ولی من مدیریت پارسه رو دو دور کامل خونده بودم و تمام سوالا رو میشد باهاش جواب داد ولی چون روش دوره کردنم اشتباه بود فقط ۲۲ درصد زدم یعنی ۲ تا درست و ۲ تا غلط!مدیریت رو باید هر شب یه ساعت خوند و هر چی خوندی دور ازجون مثل خر حفظ کنی ! من هر شب ۲۰ تا ۳۰ صفحه میخوندم و چون ظاهرا راحته فکر میکردم حتما حفظ شدم.هر هفته هم باید هر چی اون هفته خوندی دوره کنی.
توی دروس مشترک مثل الگوریتم یا درس هوش مشکل من این بود که با توجه به سوالات سالای قبل این دو درس رو خوندم درحالی که حالا میفهمم کاملا اشتبا بوده توی این جور درسا اصلا نباید به کنکورای سالای قبل اعتماد کرد!باید هر چی دستت میاد بخونی از تمرینای آخر فصل گرفته تا هر نکته و تستی که میبینی.
در کل من فهمیدم توی آی تی برای درسای حفظی باید مدام مرور داشته باشی و برای دروس دیگه هم نباید به کنکور سالای قبل خیلی اعتماد کنی.(ولی توی رشته نرم افزار اصلا اینجوری نیست کنکورش خیلی معقوله .حداقل به نظر من که اینجوری اومد .منی که روی آی تی سرمایه گذاری کردم تخمین رتبه نرمم بهتر از آی تی شد!چون هر درسی رو خونده بودم تونستم جواب بدم ولی تو آی تی نه )
در آخر این که خودت با توجه به کنکورت باید تشخیص بدی مشکلت کجا بوده.شاید این حرفایی که من زدم فقط در مورد خودم صدق کنه.
[/quote]
آخه خیلی خوب بلد بودم مطمئنم اگر سال بعد هم بخونم سطح آمادگیم از این بالاتر نمیره یعنی منظورم اینه تو بالاترین سطح آمادگیم به نظر خودم کنکور دادم
در ضمن میشه بگید درصدا رو چجوری باید حساب کرد؟