(۰۷ آبان ۱۳۸۹ ۱۲:۳۳ ق.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: (06 آبان ۱۳۸۹ ۰۹:۳۰ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: خوب واقعا یه نظر من منطقی نیست اگه واسه کامپیوتر می خونین صبحش IT شرکت کنید! چون یه کنکورشم آدمو خسته می کنه چه برسه به دو تا! تازه کنکور کامپیوتر ۲ روزه باید واسه روز دوم هم یکم انرژی نگه دارین. ولی حالا هیچی صد در صد نیست که شاید امسال IT یه روز دیگه باشه. بهتره بچه هایی که سال پیش کنکور دادن بیان نظر بدن ببینین ۲ تا رو دادن یا یکی و اونایی که دو تا رو دادن سر کنکور دومی می تونستن فکر کنن یا نه! به نظر من که دو تا کنکور تو یه روز کار خیلی سخت و اشتباهیه!
آخه می دونین از یه طرف هم وقتی به کارنامه های سال های گذشته نگاه می کنیم می بینیم بیشتر کسایی که تو مهندسی کامپیوتر رتبه خوب آوردن IT هم شرکت کرده بودند و حتی رتبه بهتری هم تو IT آوردن . ولی نمی دونم اون سالها هم ۲ تا کنکور تو ۱ روز بوده یا نه ؟ شما می دونین ؟ کلا درمورد این موضوع نظرتون چیه ؟
از دوستانی هم که سال های گذشته بودند و الان تو سایت عضو هستند مثل mahdieh-z و اعضای دیگه که رتبه های خوب هستند هم درخواست می کنیم راهنمایی کنند .
سالای قبل از سال پیش این مدلی بود
۵شنبه عصر: IT
جمعه عصر: کامپیوتر روز اول (زبان - ریاضی - مشترک)
شنبه صبح: کامپیوتر روز دوم(تخصصی ها)
احتمالا چون می خواستن شنبه هیچ آزمونی نباشه این کارو کردن که ۵شنبه صبح IT باشه و ۵شنبه عصر و جمعه صبح کامپیوتر
اکثر کسایی که من میشناسم کنکور IT رو شرکت نکردن. من امسال خیلی کسی رو سراغ ندارم که دو تا کنکور رو خوب داده باشه! ممکنه استثنائا چند نفر باشن ولی فکر نمی کنم در مورد اکثریت صدق کنه! حالا بازم بچه خودشون باید بیان بگن. اون کارنامه هایی که شما دیدین اگه همونایی باشه که منم دیدم مال سال پیش نیست مال سالای قبل تره!
یه موضوع دیگم هست که من تجربشو ندارم ولی خوبه بهش فکر کنین: اگه اول ازمون IT رو دادین و سوالا رو اون طور که می خواستین نتونستین جواب بدین فکر نمی کنین تو کنکور دومتون استرس و نگرانی بیشتری پیدا می کنین (البته عکس این موضوع هم صادقه)
(۰۷ آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۲۵ ق.ظ)leilast نوشته شده توسط: (06 آبان ۱۳۸۹ ۰۷:۰۶ ق.ظ)yasemi نوشته شده توسط: من هر دو رو ثبت نام میکنم البته من برای IT خوندم و نرم افزار رو هم شرکت میکنم البته همین جوری !!!!
نقل قول: به نظرم شرایط شما و همه ITها خیلی ایده آله . چون همه انرژی تون رو تو کنکور IT تخلیه می کنید بعد نهایتش کنکور مهندسی کامپیوتر که هدف اصلی تونم نیست، خراب می کنین . خوش بحالتون . اگه منم واسه IT خونده بودم مشکلی نبود .
چرا شرایط IT ها ایده آله ,مگه چه فرقی میکنه؟
ما هم اگه بخوایم دو تا کنکور تو یه روز بدیم خسته میشیم
پارسال کنکورIT صبح بود ولی یادمه سال قبلش کامپیوتر صبح بود
نه همیشه IT قبل کامپیوتر بوده تا اونجایی که من یادمه!
خوب وقتی کنکور خودتو داده باشی دیگه نگرانی نداری با خیال راحت می ری سر جلسه کنکور بعدی واسه همین شرایط واستون خیلی بهتر از بچه های کامپیوتره!