(۲۰ آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۴۸ ب.ظ)باد نوشته شده توسط: (20 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۱۸ ب.ظ)mat نوشته شده توسط: شما کدومش مشکل داشتید؟
اگه استدلال من نادرسته بگید.
اولا که ما باید توجه کنیم که موضوع درس برنامه سازی نه برنامه نویسی...ما داریم به عنوان یک برنامه ساز عمل میکنیم...
در سوال ۲۸ در درجه اول ما ۱ متغیری که باید ایستا تعریف بشه رو بدون اعلان رها کنیم خطرناکتر از اینکه متغیری رو بدون مقدار دهی اولیه رها کنیم... مشکل مقدار دهی اولیه باsyntax error حل میشه اما مشکل کنترل ایستا run time error میده که این مشکل ساز تره و برنامه نویس باید مراقب اون باشه!چون برنامه نویس باید بر اساس دستور برنامه عمل کنه و چون برنامه ساز این رو پیش بینی کرده باید برنامه نویس نگران درست اعلان کردن باشه....
در سوال ۲۹ حالا از زبان برنامه ساز: برنامه ساز نباید برنامه رو طوری بنویسه که نتونیم مقدار دهی اولیه کنیم چون برنامه هوشمند نیست و بر اساس مقادیر پیشفرض عمل میکنه و ممکن مقادیر پیش فرض منظور ما نباشند مثلا اعداد صحیح از منفی شروع میشه ولی ما مد نظرمون از ۰ شروع شدنه ...پس حالا که همچین برنامه ای ساخته شده چه مشکلاتی رو ببار میاره ؟۱/خطا بیشتر میشه ۲/ تا بیاد کامپایلر بفهمه خطا کجاست یا اینکه خودمون پیداش کنیم هزینه بره...پس اینطوری نیست که مشکلی پیش نیاد بلکه برنامه به این صورت مشکل سازه...
یک جورایی منو یاد صفت زبان خوب میندازه!!!
شرمنده طولانی شد...
امیدوارم منظورمو رسونده باشم من زیاد انشام خوب نیست!!!
----------------------------------------------------------------------------------------
اقای mthsh منظورم مدار منطقی بود!!!
اقای باد من علوم کامپیوتر بودم درس سیستم های اطلاعاتی که مختصری مدار منطقی بود پیش نیاز سیستم عامل بود...اگر اشتباه نکنم...