(۰۱ مرداد ۱۳۹۸ ۰۵:۲۸ ب.ظ)babakaria1366 نوشته شده توسط: (01 مرداد ۱۳۹۸ ۰۱:۴۷ ق.ظ)marvelous نوشته شده توسط: تا اونجا که من با مشاورین صحبت کردم، بازار کار هوش مصنوعی تو ایران به دلیل وجود ارگانهای پزشکی و مهندسی پزشکی و اندام مصنوعی بازار داغی داره، ولی رشته معماری به نسبت گرایش های دیگه بازار کارش تو ایران کمتره، ولی رشته فوق العاده زیبایی هست و به نظرم چشم آدم رو باز میکنه به دنیای دیجیتال.
حالا دیگه این سلیقه شماست که کدوم گرایش رو انتخاب کنی. من که هوش مصنوعی که رویای کودکیم بوده رو انتخاب کردم و با اینکه از یه رشته دیگه اومدم حسابی براش برنامه دارم.
امیدوارم امسال رقبای خوبی باشیم و باهم بزنیم تو گوش کنکور ارشد
موفق باشی
بد نیست بدونی که رشته کارشناسی من اعضای مصنوعیه یا ارتز و پروتز که بازار کارش اشباع شده و تا جایی که من میدونم رشته مهندسی پزشکی و رشته ما که یه جورایی وابسته به پزشکی هستند و از طرفی جزء خود رشته پزشکی حساب نمیشند یه جورایی از این جا رونده و از اونجا مونده شده و هیچ توجهی بهشون نمیشه و حرف اصلی رو مافیای پزشکی میزنه و بس. امیدوارم این حقایق در مورد رشته کامپیوتر و هوش مصنوعی صادق نباشه. رشته کارشناسی شما چیه؟
من راستش دو تا رشته کارشناسی و در یکیشون ارشد هم گرفتم. اول ارشد کارگردانی از دانشگاه تهران گرفتم و بعد دانشجوی آی تی شدم و الانم هستم ولی میخوام امتحان ارشد رو برای هوش مصنوعی بدم و هم آرزوی دوره کودکیم به حقیقت بپیونده و هم اینکه بتونم روی پروژه های روباتیک سینمایی کار کنم.
کاملا در مورد رشته شما درک میکنم، اتفاقا مدیر گروه ما یه حرف حسابی تو عمرش زد و اونم همین چیزی بود که شما اشاره کردین. هوش مصنوعی یه شاخش به پروتز ربط پیدا میکنه. منم علاقه دارم به این چیزا ولی یه شوخی کنم ترمیناتور رو بیشتر دوس دارم. جدای از شوخی روباتیک بازار کارش بیشتر از معماری هست.
من امسال خیال دارم برای همین هوش مصنوعی شرکت کنم. امیدوارم شما هم انتخاب خوبی داشته باشین که مورد علاقتون باشه و موفق باشین