(۰۳ تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۲۳ ب.ظ)Mehrdadkl7 نوشته شده توسط: (03 تیر ۱۳۹۷ ۱۱:۵۰ ق.ظ)sina72 نوشته شده توسط: (02 تیر ۱۳۹۷ ۰۵:۲۲ ب.ظ)Mehrdadkl7 نوشته شده توسط: چه سکوت عجیبی شده
کجان بچه ها پس؟
تابستونم رسید
سلام
اقا امروز رفتم پلیس ۱۰+ گفت تا اخر تیر فرصت داری
احتمالا اعزامت ۶/۱ باشه
گفتم می تونم درخواست تمدید بدم بیوفته ۸/۱ که بتونم دانشگاه ثبت نام کنم گفت چون یک سال استفاده کردی نه
حالا نمی دونم جواب درست داد یا نه چون شلوغ بود
یعنی باید بریم اموزشی بعد وسطش بیام ثبت نام ؟
والا تا جایی که من میدونم ربطی به اون یک سال نداره ولی فردا میرم پلیس + ۱۰ میپرسم بت میگم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
حرف الکی زده بنظرم
اصلا اگه یه دانشجو از اون یک سالش استفاده نکرده باشه که احتیاجی به تمدید نداره
اون که اصلا یک سال وقت داره
منم همین فکرو می کنم حرفایی که می زنن یه مقدار دو پهلوهه
من دو جا رفتم یه جا اول گفت اعزام شدی اوجا مرخصی بگیر بعد گفتم نمیشه تمدید کرد گفت چرا تمدید هم میشه
جا دوم گفت تمدید نمیشه
برای همین شک کردم
البته این تمدید که شما میگی فک نمی کنم این جوری باشه که مخصوص کسایی باشه که یکسالشون تموم شده
برای کسایی که یک سالشون تموم نشده که می دونم می تونن تمدید کنند
مثلا من تازه فارغ تحصیل شدم کارای سربازی انجام می دم تاریخ اعزامم هم ماه بعده ، می بینم این ماه برام یه مشکلی پیش اومده میرم ۲ ماه تمدید می کنم
برای کسایی مثل ما که یک سالشون تموم داره میشه یه مقدار مشخص نیست برای همین حرفاشون خوب مشخص نیست
در کل بنظرم این تمدید ربطی به قبل یک سالو بعدش نداره
یعنی وقتی دفترچه پست کردی غیبت هم نخوردی تاریخ اعزام هم معلومه اون موقع در خواست تمدید بدی دیگه به یکسال نگاه نمی کنم که
به غیبت داری یا نه نگاه می کنن دیگه
(۰۳ تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۲۳ ب.ظ)Mehrdadkl7 نوشته شده توسط: (03 تیر ۱۳۹۷ ۱۱:۵۰ ق.ظ)sina72 نوشته شده توسط: (02 تیر ۱۳۹۷ ۰۵:۲۲ ب.ظ)Mehrdadkl7 نوشته شده توسط: چه سکوت عجیبی شده
کجان بچه ها پس؟
تابستونم رسید
سلام
اقا امروز رفتم پلیس ۱۰+ گفت تا اخر تیر فرصت داری
احتمالا اعزامت ۶/۱ باشه
گفتم می تونم درخواست تمدید بدم بیوفته ۸/۱ که بتونم دانشگاه ثبت نام کنم گفت چون یک سال استفاده کردی نه
حالا نمی دونم جواب درست داد یا نه چون شلوغ بود
یعنی باید بریم اموزشی بعد وسطش بیام ثبت نام ؟
والا تا جایی که من میدونم ربطی به اون یک سال نداره ولی فردا میرم پلیس + ۱۰ میپرسم بت میگم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
حرف الکی زده بنظرم
اصلا اگه یه دانشجو از اون یک سالش استفاده نکرده باشه که احتیاجی به تمدید نداره
اون که اصلا یک سال وقت داره
شاید میخواسته بپیچونه باید اصرار بکنیم که حرف بزنن! ولی بازم میپرسم چون اینجوری شهریورمون میره کلا ولی فکر نمیکنم اینطوری باشه
دمت گرم شما هم بپرس