(۱۰ خرداد ۱۳۹۷ ۰۷:۵۴ ب.ظ)شیرین۱۹۹۳ نوشته شده توسط: سلام دوستان.من رتبه ۱۵۲ معماری شدم.به نظرتون کجا قبول میشم؟میگن امسال هیچی قابل پیش بینی نیست.خودم فقط اصفهانو تهران میزنم.ولی نمیدونم اولویتامو چه جوری انتخاب کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام، این و تاپیک های مشابه تا حدی کمک میکنه:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
میتونین هم تو سایت بگردین کاربر هایی که دانشجوی معماری کامپیوتر اند(سمت راست مینویسه)، بشون میل بدین(پیام خصوصی هم شاید بدین واسشون میل شه، ولی میل مطمئن تره فک کنم) و بپرسین که دانشگاهشون چطوریه و ... حتی میتونین برین حضوری دانشگاه ها رو ببینین... یه راه دیگه هم تلگرامه، مثلا من همین الان سرچ کردم "گروه تلگرام دانشگاه خواجه نصیر"، بعدش به یه کانال تلگرام رسیدم که تو اطلاعاتش لینک زیر رو گذاشته بود، که واسه گرایش شبکه های ۹۵ خواجه نصیره، حالا میتونین از یه نفر بپرسین گروه معماری دارن یا نه، معماری کسی رو میشناسه یا نه ، و ...
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
اینستاگرام هم همینطوره احتمالا، توی اینستاگرام راحت میشه سرچ کرد، مثلا سرچ کنین "خواجه نصیر" یا "معماری خواجه نصیر" یا ...
خلاصه این انجمن به نظرم اونقدر شلوغ نیست که کسی راهنمایی کنه، واسه همین اگه براتون مهمه خودتون میتونین راجع به دانشگاه ها تو فروم ها و شبکه های اجتماعی از بچه ها بپرسین، یا مثلا دعوتشون کنین به این انجمن که بیان بچه هارو راهنمایی کنن.