(۲۷ آذر ۱۳۹۶ ۰۲:۱۶ ق.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: توی سایت پارسه باید باشه. ولی خب هزینه پستش گرونه...اگه بتونید دست دومشو گیر بیارید بهتره...(ما شهرستانیا نه جایی برای خرید کتاب ددست داریم توی شهرمون و نه کتاب فروشی ای که کتابای جدید و نو رو بیاره و ما بریم بخریم)
من نمیگم کتاب سیستم عامل پارسه بده...نه اتفاقا خیلی هم خوبه...ولی به نظر من اگه سوالای سیستم راحت و متوسط باشه میشه با همون کتاب جمع و جور تره مقسمی یا پوران یا مدرسان( که اینم باز حجمش خیلی زیاده)هم جواب داد..اگه سوال سخت باشه حتی خود دکتر حقیقت هم شاید نتونه توی اون تایم کم و استرس سر جلسه جواب بده...درسنامه همه کتابا یکیه..فقط یکی داستان نویسیش بیشتره یکی کمتر..اون جواب تشریحی هاست که خیلی خاص میکنه کتاب رو...
تو سایت پارسه موجود نداشت هرچی سایت کتاب فروشی اینترنتی هم می دونستم رفتم موجود نداشتن
منم شهرستانیم و ای کاش یه کتاب فروشی خوب داشتیم که کتاب ها خودم از نزدیک می دیدم این جوری فقط دارم کتاب ها از تعریفی که کردن می خرم و نمیدونم توشون توضیحاتشون چطوری هست
برای من زیاد حجم کتاب مهم نیست بیشتر توضیحات جامع کامل هست که مهمه تو دوران کارشناسی هم خیلی از کتاب مرجع بعضی توضیحاتشون برام گنگ بود به جاش از کتاب های کمک اموزشی استفاده می کردم که توضیحاتشون روانتر بود این توضیحات روان هم مهمه
و صد البتهجواب تشریحی ها هم برام مهمه مثل شما
کلا کتابی می خوام که همه با هم داشته باشه
حالا اگه شما کتاب ها را دیدین با توجه به توضیحاتی که من دادم منابع رشته it به من بگید.
خودم این منابع انتخاب کردم ولی هنوز نگرفتم. خودم با توجه به توضیحاتی که خوندم دارم میگیرم ممنون میشم راهنماییم کنید
زبان: زبانم زیاد خوب نیست شاید تو کنکور سفید گذاشتم ولی اگه کتاب بخوام بگیرم برای زبان عمومی که هیچی برای تخصصی مدرسان یا راهیان ارشد یا پوران
ساختمان گسسته: پوران ابی و نارنجی و ۶۰۰ مسئله
ساختمان داده: پوران یا مقسمی
طراحی الگوریتم: پوران یا مدرسان
نرم افزار: پارسه
شبکه: شبکه هم یه مقدار برام سخته شاید برای این که منبع خوبی در دوران کاشناسی نداشتم - پارسه
مبانی مدیریت: مبانی مدیریت رابینز یا مدیریت آی تی مقسمی
پایگاه داده: پارسه یا مقسمی
هوش: راهیان ارشد
سیستم عامل: پارسه یا راهیان ارشد
اون جا هایی که کلمه یا گذاشتم یا کتاب بهتر سراغ دارید با توجه به توضیحات که دادم به من بگید.سپاس