۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال از کتاب پوران
با عرض سلام
دوستان من در سوال زیر، مشکلی با نمودار ندارم. فقط برای محاسبه ی زمان انتظار مشکل دارم. من این جوری می گم که مثلا فرایند P0 به مدت ۱۹ دقیقه پردازشش طول کشیده که از این مدت فقط ۵ دقیقه مفید بوده و پردازنده در اختیارش بوده، پس ۱۴ ثانیه انتظار کشیده. چرا اشتباه هست ؟
با تشکر
دوستان من در سوال زیر، مشکلی با نمودار ندارم. فقط برای محاسبه ی زمان انتظار مشکل دارم. من این جوری می گم که مثلا فرایند P0 به مدت ۱۹ دقیقه پردازشش طول کشیده که از این مدت فقط ۵ دقیقه مفید بوده و پردازنده در اختیارش بوده، پس ۱۴ ثانیه انتظار کشیده. چرا اشتباه هست ؟
با تشکر
۰
ارسال: #۲

RE: سوال از کتاب پوران
(۱۰ فروردین ۱۳۹۶ ۰۴:۵۴ ب.ظ)alimamala نوشته شده توسط: با عرض سلام
با تشکر
سلام
شما درست میگید زمان انتظار میشه ( زمان پردازش - زمان ورود - زمان پایان کار فرآیند )
اما من هرچی به این نمودار نگاه میکنم بنظر میرسه داره زمان بیکاری پردازنده رو حساب میکنه ( که باید بشه ۱۰ - ۱۹ = ۹) ولی همونم برای هر فرآیند جدا در نظر گرفته زمان بیکاری پردازنده رو و در نهایت همه رو تقسیم کرده و متوسط گرفته
کتاب اشتباه نوشته کلا این نمودارشو انگار
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close