(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۰۲ ب.ظ)vaki_bayashi نوشته شده توسط: (09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۱۵ ب.ظ)donya09 نوشته شده توسط: اینجا هیچکی شبکه خواجه نصیر و اصفهان و غیره قبول نشده؟هرچی نکاه کردم کسیو ندیدم
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۳۰ ب.ظ)vaki_bayashi نوشته شده توسط: (08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۳۳ ب.ظ)hamid.jamshidi نوشته شده توسط: (08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۲۸ ب.ظ)it866 نوشته شده توسط: بله شغل دارم، از ترم دوم رفتم سرکار، یاد میگیری، همه از صفر شروع میکنن، از شبکه خیلی بهتره، هر که شبکه میخونه در نهایت برای کار میاد سمت امنیت، ولی کسی که رشته دانشگاهیش امنیت باشه رو بیشتر قبول دارند...من هزار بار دیگه برگردم عقب امنیت انتخاب میکنم...
َشما لیسانس هم ایتی بودی؟میشه من رو یکم راهنمایی کنی که چکار باید بکنم؟ میگن استادای اصفهانی سخت گیرن و درسای امنیت سخت . کلا از عصر فقط توی دل مارو دراوردن.برای شروع کمی منو راهنمایی کن قربونت
الان من هیچی همکلاسی ندارم؟ بقیه کجان؟
همیشه فکر میکردم ما پسرا معرفتمون یه چیز دیگه ست
تبریک میگم...منم امنیت اصفهان آوردم.کارشناسی هم همین دانشگاه بودم.راجع به استاداش،که کاملا درس گفتن،فوق العاده سخت گیر،به راحتی میندازن و به راحتی مشروط میکنن.شهرشم خوبه،دانشگاهشم دروازه شیرازه،بهترین نقطه اصفهان.راجع به کنار اومدن با مردمشم که پرسیدین، همه جا خوب و بد داره،نمیشه تعمیمش داد به همه...موفق باشی
شما قبل امنیت اصفهان چی زده بودین؟
الان راضی هستین؟
قبلش دانشگاه هاى تهران بجز مالک اشتر و شاهد رو زدم، شبانه مدرس و امیرکبیرم زده بودم. البته بعد از انتخاب رشته پشیمون شدم شبکه خواجه نصیرو جلوتر زده بودم، خوشبختانه نیاوردم. هدفم امنیت بود
خب پس خوشحالی . بهت تبریک میگم
امینت رو خوب میشناسی؟ با اون همه واحد امنیتی
من که شبکه خواجه نصیر و اصفهان رو میخواستم و نیاوردم و جای دیگه اوردم!
معلوم نیست چرا هیچکی نمیاد بگه من شبکه خواجه نصیر یا اصفهان قبول شدم ببینیم چه رتبه هایی قبول شدن
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۱۴ ب.ظ)vaki_bayashi نوشته شده توسط: (09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۱۰ ب.ظ)sanaz711 نوشته شده توسط: الان سه تا از همکلاسیا اینجان؟
رتبه خودت چند شده؟؟
اره بگین ببینیم رنج رتبه های این دانشگاه چند بوده
بچه های شبکه که در خفا به سر میبرن: