(۱۷ فروردین ۱۳۹۵ ۰۶:۰۱ ب.ظ)hosein 94 نوشته شده توسط: من ب همین شکل تا سال ۹۰ اومدم
ینی این هفته ۹۰ رو تموم میکنم ب لطف خدا
سلام بچه ها تو این جا میتونیم قسمت هایی که مشکل داریم و بپرسیم؟؟؟؟
هم رفع اشکال گروهی باشه هم جمع بندی
نظرتون چیه؟؟؟
سلام
امیدوارم موفق باشی
یکی از هدف های اصلی من از ایجاد این تاپیک همین بود.
خودم خیلی خوشحال میشدم اگه میتونستم جواب سوالات دوستان رو بدم ولی تو سه چهار تا درس خاص فقط در این حدم.
اگه بچه هایی کنکوری ۹۵ که مسلط تر شدن جواب بدن که خیلی خوبه. در غیر اینصورت اگه سوال هر درس رو تو بخش خودش بپرسی مدیر اون بخش جواب میده. ولی اگه اونجا هم پرسیدی به نظرم بیا لینکشو اینجا بذار.
سلام به همه مانشتی ها
امیدوارم به برنامه ریزی جمع بندی تون تا اینجا خوب عمل کرده باشید. توقعات رو بیخودی بالا نبریم و نجومی برنامه ریزی نکنیم خدا وکیلی...
یه برنامه بریزیم که مطمئن باشیم ۱۰۰% بهش عمل می کنیم و از پسش بر میایم.
نوشتن خیلی خوبه هر کاری تا الان کردیم، هر کاری که میخایم تو این ۳۰ روز انجام بدیم و هر کاری که دیگه باید قیدش رو بزنیم بنویسیم.
تکلیفمون با خودمون مشخص میشه. (چقدر سخته با ضمیر اول شخص جمع چیزی نوشتن !!!!)
من برای هر درس نوشتم که چه فصلایی رو خلاصه و تست رو تموم کردم.
اونهایی رو هم که اصلا نمیخام طرفش برم رو هم مشخص کردم. (که کم هم نیست لامصب
)
حاصلش شد درس ها به تفکیک فصل که باید تستش رو بزنم و جمع بندی کنمش.
این مرحله رو خیلی دوست دارم تا ۲۷ فروردین آزمون جامع اول پارسه تموم کنم. بعد آزمون هم تست های کلی کنکورهای سالهای قبل و رفع اشکال مبحثی از هر درسی که نیاز بود. سعی کردم خیلی آرمانی نباشه برنامه م حالا ببینیم چی میشه
خیلی دوست دارم نظر شما رو هم بدونم در مورد این برنامه، اگر هم دوست داشتید خوشحال میشم برنامه شما رو برای جمع بندی و این یه ماه آخر بدونم. هر کی بیاد بگه چیکار میخاد بکنه تا نظرات همو بدونیم فکر کنم بد نباشه. حالا یا میتونیم کلی در مورد برنامه صحبت کنیم یا وارد جزئیات بشیم ...
منتظریم
موفق باشیم ...