این سوال رو استادمون مطرح کردن من این پاسخ رو دادم اما گفتن اشتباهه:
من: برای سنگین ترین وزنه ۱۳۹۰-۱ =۱۳۸۹ و برای دومین سنگین ترین log1390-1 تا مقایسه دیگر نیاز است.به این صورت که ابتدا وزنهها رو به ۶۹۵گروه های دو تایی تقسیم میکنیم و وزنه های هر گروه را با هم مقایسه کرده و وزنه سنگین تر... را جدا میگذاریم (زیر محل قبلی اش) دوباره وزنه های جدا شده رو به گروه های دوتایی تقسیم کرده و روند را تا پیدا شدن سنگین ترین وزنه ادامه می دهیم. اگر وزنهها را هنگام جدا کردن به صورت درختی چیده باشیم که مشخص باشد کدام وزنهها قبلا با این وزنه سنگین مقایسه شده اند آن وزنهها را یک جا جمع کرده و روند فوق را برای آنها ادامه میدهیم که چون تعداد آنها logn است به logn-1 مقایسه نیاز داریم.
استاد: جواب شما اشتباه است.
من: توی این شکل وزنهها رو دو به دو به روشی که گفتم مقایسه میکنیم که در نهایت سبز به عنوان سنگین ترین وزنه انتخاب شده در هر ردیف یک وزنه در مقایسه با وزنه سبز شکست خورده که اونها تنها کاندیداهای وزنه سنگین بعدی هستند که باید با هم مقایسه بشوند.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
استاد: فرض کنید در همان ابتدا که سبز با زرد مقایسه می شود، با وجودیکه زرد کنار گذاشته می شود ولی همان "وزنه سنگین بعدی" باشد آن موقع چه؟
من: زرد کنار گذاشته میشه ولی وقتی سبز به عنوان سنگین ترین وزنه انتخاب شد اونوقت میشه زرد رو کاندید کرد.قبلش نمیشه.
استاد: پس جواب شما درست نیست.