۰
subtitle
ارسال: #۱

چگونگی محاسبه عدد به توان منفی در vhdl
با سلام.
دوستان میخواستم بدونم روشی که بتوانیم عددی دهدهی را در توان منفی ضرب کنیم(مثلا ۱۰ به توان -۸) در VHDL چگونه است؟
چون این کار که انجام میدهیم در ضرب منفی خطا میدهد و ضرب منفی را به عدد اعشاری تبدیل کردیم.و مجدد برای ضرب در عدد اعشاری خطا ایجاد میشود.
ممنون
دوستان میخواستم بدونم روشی که بتوانیم عددی دهدهی را در توان منفی ضرب کنیم(مثلا ۱۰ به توان -۸) در VHDL چگونه است؟
چون این کار که انجام میدهیم در ضرب منفی خطا میدهد و ضرب منفی را به عدد اعشاری تبدیل کردیم.و مجدد برای ضرب در عدد اعشاری خطا ایجاد میشود.
ممنون
۰
ارسال: #۲

RE: چگونگی محاسبه عدد به توان منفی در vhdl
این چطور بچه مثبت؟ (یوزرتون شبیه یوزر Bache Mosbat بود اشتباه گرفتم :دی)
کد:
library IEEE;
use IEEE.STD_LOGIC_1164.all;
use IEEE.MATH_REAL.ALL;
use IEEE.STD_LOGIC_UNSIGNED.ALL;
use IEEE.NUMERIC_STD.all;
entity float is
port(
input1 : in std_logic_vector(7 downto 0);
output1 : out real
);
end float;
architecture float of float is
signal myint : real;
begin
myint <= REAL(TO_INTEGER(unsigned(input1)));
output1 <= (1.0/(10 ** (2))) * myint;
end float;
۰
ارسال: #۳

(۱۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۱۷ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: با سلام.من دیگه با VHDL نمینویسم چون سر و تهاش مشخص نیست که به چی سنتز میشه اما اگه توان رو به صورت کسر انجام بدید کارتون راه نمیفته؟ مثلاً ۱۰ به توان منفی ۸ رو بنویسید "یک تقسیم بر ۱۰ به توان ۸"؟ برای نگه داشتنش هم فکر کنم از نوع دادهی real باید استفاده کنید.
ممنون
ارسال: #۴

(۱۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۴۳ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط:(18 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۱۷ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: با سلام.من دیگه با VHDL نمینویسم چون سر و تهاش مشخص نیست که به چی سنتز میشه اما اگه توان رو به صورت کسر انجام بدید کارتون راه نمیفته؟ مثلاً ۱۰ به توان منفی ۸ رو بنویسید "یک تقسیم بر ۱۰ به توان ۸"؟ برای نگه داشتنش هم فکر کنم از نوع دادهی real باید استفاده کنید.
ممنون
سلام.ممنون از پاسختون
وقتی تقسیم تقسیم کنیم.عدد اعشاری بدست می آید و اعشاری را هم نمیخوند.
خطایی هم که وجود دارد در عکس میتونید مشاهده کنید
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close