۰
subtitle
ارسال: #۱

قواعد ایستا و پویا
سلام
خسته نباشییننن
بچه ها کسی میتونه کامل توضیح بده سوال رو ؟
گزینه ۴ درست انتخاب شده
ولی من چیز دیگه ای در میارم که در گزینه ها نیست!!!
با تشکرررررررررر
خسته نباشییننن
بچه ها کسی میتونه کامل توضیح بده سوال رو ؟
گزینه ۴ درست انتخاب شده
ولی من چیز دیگه ای در میارم که در گزینه ها نیست!!!
با تشکرررررررررر
۰
ارسال: #۲

RE: قواعد ایستا و پویا
فک کنم تو گزینه ۴ اشتباه تایپی وجود داره و باید به جای ۸ بذاره ۱۸
شما چند بدست میاری؟
شما چند بدست میاری؟
ارسال: #۳

(۱۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۰۹ ب.ظ)mahshar_370 نوشته شده توسط: فک کنم تو گزینه ۴ اشتباه تایپی وجود داره و باید به جای ۸ بذاره ۱۸برای داینامیک من ۱۶ به دست اوردم میشه راه حلتون بگین؟؟؟
شما چند بدست میاری؟
به جای j چند میزارین؟
من طبق توابعی که قبلا فراخوانیشون کرده ۲ میزارم و my_func از تابع S که فراخوانیش کرده حساب میکنم!
فک کنم اشتباه میکنم
ممنون
ارسال: #۴

(۱۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۱۰ ب.ظ)mahyamk نوشته شده توسط:(13 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۰۹ ب.ظ)mahshar_370 نوشته شده توسط: فک کنم تو گزینه ۴ اشتباه تایپی وجود داره و باید به جای ۸ بذاره ۱۸برای داینامیک من ۱۶ به دست اوردم میشه راه حلتون بگین؟؟؟
شما چند بدست میاری؟
به جای j چند میزارین؟
من طبق توابعی که قبلا فراخوانیشون کرده ۲ میزارم و my_func از تابع S که فراخوانیش کرده حساب میکنم!
فک کنم اشتباه میکنم
ممنون
روشتون که درسته
متغیر j اول مقدار ۱ رو داره که بعد با دستور j=i مقدارش میشه ۲
شاید تو فراخوانی my_func ها به جای متغیر i,j دقت نمیکنین.آخه خودمم اول اشتباه کردم فک کردم j متغیر دوم تابع هست...
اگه این مشکل رو هم ندارین بگین تا کامل حلش کنم واستون
ارسال: #۵

(۱۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۱ ب.ظ)mahshar_370 نوشته شده توسط: [quote='mahyamk' pid='331776' dateline='1422891615']خیلی ممنون از وقتی که میزارین
روشتون که درسته
متغیر j اول مقدار ۱ رو داره که بعد با دستور j=i مقدارش میشه ۲
شاید تو فراخوانی my_func ها به جای متغیر i,j دقت نمیکنین.آخه خودمم اول اشتباه کردم فک کردم j متغیر دوم تابع هست...
اگه این مشکل رو هم ندارین بگین تا کامل حلش کنم واستون
ممنون بله به این نکته اش دقت نکرده بودم ولی باز هم به عدد ۱۸ نمیرسم به هیچ وجه!!! (کمتر از ۱۸ میشه==۱۳)
ی سوال وقتی یک تابعی فراخوانی میشه تمام متغیرهای اون هم به تابع بعدی فرستاده میشه؟؟ مثلا برای همین j این متغیر محلی تعریف شده در T موقع فراخوانی R و بعد هم S ,P این متغیر فرستاده میشه باهاش ؟؟
اگه در این صورت باشه موقع چاپ j اول ۲ هست تابع my_func صدا زده میشه (اونی که قبلا فراخوانی کرده p رو این تابع رو حساب میکنه که میشه S به جای پارامتر اول در تابع S ، ۳ قرار میگیره و پارامتر دوم ۲ )
my_func=j+I*4 که میشه ۱۱
در نهایت چاپ نهایی متغیر جی که مقدار دو داره جمع میشه و ۱۳ چاپ میشه
میشه بگین کجاشو دارم اشتباه میرم؟
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close