۰
subtitle
ارسال: #۱

صفت ساده
با سلام
دوستان من قبلا فکر میکردم صفت ساده درمقابل صفت مرکب و چندمقداری قرار داره ولی اینگار اینجور نیست
کسی میدونه منظور از صفت ساده چیه؟
دوستان من قبلا فکر میکردم صفت ساده درمقابل صفت مرکب و چندمقداری قرار داره ولی اینگار اینجور نیست
۰
ارسال: #۲

RE: صفت ساده
(۰۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: با سلام
صفت ساده : یعنی تحزیه ناپذیر (atomic) هس! مثل معدل دانشجو==>>> نمیشه معدل رو که دوتیکه یا سه تیکه کرد!!!!
صفت مرکب : یعنی میشه تیکه تیکه کرد...=>> مثل آدرس ... ==>> تیکه هاش این هاهستن کشور،شهر خیابان .. که هرکدوم رو میشه براش یک ستون گرفت و یا اینکه کل آدرس توی یک ستون باشه!
موفق وموید!
التماس دعا
ارسال: #۳

(۰۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۶ ب.ظ)mostafa2012 نوشته شده توسط:(01 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: با سلام
صفت ساده : یعنی تحزیه ناپذیر (atomic) هس! مثل معدل دانشجو==>>> نمیشه معدل رو که دوتیکه یا سه تیکه کرد!!!!
صفت مرکب : یعنی میشه تیکه تیکه کرد...=>> مثل آدرس ... ==>> تیکه هاش این هاهستن کشور،شهر خیابان .. که هرکدوم رو میشه براش یک ستون گرفت و یا اینکه کل آدرس توی یک ستون باشه!
موفق وموید!
التماس دعا
جان برادر
حالا خوبه خودم عرض کردم که منظور نویسنده ها (مثل مقسمی) چیزی مثل اتمیک نیست(یعنی برعکس ترکیبی و چندمقداری)
ارسال: #۴

(۰۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط:(01 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۶ ب.ظ)mostafa2012 نوشته شده توسط:(01 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: با سلام
موفق وموید!
التماس دعا
جان برادر
حالا خوبه خودم عرض کردم که منظور نویسنده ها (مثل مقسمی) چیزی مثل اتمیک نیست(یعنی برعکس ترکیبی و چندمقداری)
همینه دیگه ....بیدقتی یعنی این!!!!! خدا بخیر بگذرونه سرجلسه کنکور چ بی دقتیایی بکنیم!!۱
والا من تو مدرسان همین ک گفتم دیدم توی منابع دیگه مثل دیتDATE هم فک کنم همین بود!
انشاءالله هیچکی بی دقتی نکنه .... صلوات!!!
ارسال: #۵

چیزی ک منم میدونم همینه ک برعکس تجزیه شدنیه یعنی اتمیک باشه
ببخشید میشه بپرسم چی نوشتن ک شما میگید منظورشون این نیست ممنون
ببخشید میشه بپرسم چی نوشتن ک شما میگید منظورشون این نیست ممنون
ارسال: #۶

ارسال: #۷

فکر میکنم منظورشو اشتباه متوجه شدید
نوشته:
"در رابطه ی یک به چند ، کلید خارجی در طرف چند فقط یک فیلد ساده ی اطلاعاتی است ولی در طرف یک کلید اصلی (یا فرعی) می باشد."
بنظر من منظورش اینه ک دیگه تو رابطه طرف چند، صفت کلید اصلی طرف یک، کلید اصلی نیست و یک فیلد ساده هست (کلید خارجی)
منظورش این نیست ک صفت کلید، صفت ساده نیست.
یعنی مثلا فقط میخواسته بگه کلید نیست
نوشته:
"در رابطه ی یک به چند ، کلید خارجی در طرف چند فقط یک فیلد ساده ی اطلاعاتی است ولی در طرف یک کلید اصلی (یا فرعی) می باشد."
بنظر من منظورش اینه ک دیگه تو رابطه طرف چند، صفت کلید اصلی طرف یک، کلید اصلی نیست و یک فیلد ساده هست (کلید خارجی)
منظورش این نیست ک صفت کلید، صفت ساده نیست.
یعنی مثلا فقط میخواسته بگه کلید نیست
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close