|
|
صفت ساده - نسخهی قابل چاپ |
|
صفت ساده - ehsansjs - 01 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ ب.ظ
با سلام دوستان من قبلا فکر میکردم صفت ساده درمقابل صفت مرکب و چندمقداری قرار داره ولی اینگار اینجور نیست کسی میدونه منظور از صفت ساده چیه؟ |
RE: صفت ساده - mostafa2012 - 01 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۶ ب.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: با سلام صفت ساده : یعنی تحزیه ناپذیر (atomic) هس! مثل معدل دانشجو==>>> نمیشه معدل رو که دوتیکه یا سه تیکه کرد!!!! ![]() صفت مرکب : یعنی میشه تیکه تیکه کرد...=>> مثل آدرس ... ==>> تیکه هاش این هاهستن کشور،شهر خیابان .. که هرکدوم رو میشه براش یک ستون گرفت و یا اینکه کل آدرس توی یک ستون باشه! موفق وموید! ![]() التماس دعا |
RE: صفت ساده - ehsansjs - 01 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۶ ب.ظ)mostafa2012 نوشته شده توسط:(01 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: با سلام جان برادر ![]() حالا خوبه خودم عرض کردم که منظور نویسنده ها (مثل مقسمی) چیزی مثل اتمیک نیست(یعنی برعکس ترکیبی و چندمقداری) |
RE: صفت ساده - mostafa2012 - 01 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۲۶ ب.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط:(01 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۶ ب.ظ)mostafa2012 نوشته شده توسط:(01 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: با سلام همینه دیگه ....بیدقتی یعنی این!!!!! خدا بخیر بگذرونه سرجلسه کنکور چ بی دقتیایی بکنیم!!۱ والا من تو مدرسان همین ک گفتم دیدم توی منابع دیگه مثل دیتDATE هم فک کنم همین بود! انشاءالله هیچکی بی دقتی نکنه .... صلوات!!! |
|
RE: صفت ساده - nazanin2020 - 01 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۱۹ ب.ظ
چیزی ک منم میدونم همینه ک برعکس تجزیه شدنیه یعنی اتمیک باشه ببخشید میشه بپرسم چی نوشتن ک شما میگید منظورشون این نیست ممنون
|
RE: صفت ساده - ehsansjs - 01 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۴۰ ب.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۱۹ ب.ظ)nazanin2020 نوشته شده توسط: چیزی ک منم میدونم همینه ک برعکس تجزیه شدنیه یعنی اتمیک باشه وای زیاد دیده بودما!؟ مثلا مقسمی ص۷۱ صفت ساده رو تو اون قسمت برعکس صفت یا کلید کاندید دونسته |
|
RE: صفت ساده - nazanin2020 - 01 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۱ ب.ظ
فکر میکنم منظورشو اشتباه متوجه شدید نوشته: "در رابطه ی یک به چند ، کلید خارجی در طرف چند فقط یک فیلد ساده ی اطلاعاتی است ولی در طرف یک کلید اصلی (یا فرعی) می باشد." بنظر من منظورش اینه ک دیگه تو رابطه طرف چند، صفت کلید اصلی طرف یک، کلید اصلی نیست و یک فیلد ساده هست (کلید خارجی) منظورش این نیست ک صفت کلید، صفت ساده نیست. یعنی مثلا فقط میخواسته بگه کلید نیست
|