۰ subtitle ارسال: #۱ ۱۶ دى ۱۳۹۳, ۰۸:۱۹ ب.ظ Ametrine پرسیده: این رابطه بازگشتی از چه روشی حل میشه؟ از چه روشی حل میشه؟ T(n)=3T(n35)n2
۰ ارسال: #۲ ۱۶ دى ۱۳۹۳, ۰۸:۲۲ ب.ظ MiladCr7 پاسخ داده: RE: این رابطه بازگشتی از چه روشی حل میشه؟ سلام فک کنم با قضیه اصلا بشه حلش کرد
ارسال: #۳ ۱۶ دى ۱۳۹۳, ۰۸:۲۹ ب.ظ Ametrine پاسخ داده: RE: این رابطه بازگشتی از چه روشی حل میشه؟ (۱۶ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: سلام فک کنم با قضیه اصلا بشه حلش کرد آره، چه ساده بود اصن حواسم نبود. من حذف کنم تاپیک رو پس
۰ ارسال: #۴ ۱۶ دى ۱۳۹۳, ۰۸:۳۶ ب.ظ sharareh_moradi پاسخ داده: RE: این رابطه بازگشتی از چه روشی حل میشه؟ نه چطوری این رو با قضیه اصلی میشه حل کرد؟؟؟
ارسال: #۵ ۱۶ دى ۱۳۹۳, ۰۸:۴۱ ب.ظ Ametrine پاسخ داده: RE: این رابطه بازگشتی از چه روشی حل میشه؟ (۱۶ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۳۶ ب.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط: نه چطوری این رو با قضیه اصلی میشه حل کرد؟؟؟ خب n2 رو میشه 12n نوشت. حالا طبق قضیه اصلی nlog33 که میشه n n = n هست پس T(n)=θ(f(n)) پس جواب نهایی میشه: T(n)=θ(nlogn)
ارسال: #۶ ۱۶ دى ۱۳۹۳, ۰۸:۵۱ ب.ظ sharareh_moradi پاسخ داده: RE: این رابطه بازگشتی از چه روشی حل میشه؟ (۱۶ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۴۱ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط: (16 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۳۶ ب.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط: نه چطوری این رو با قضیه اصلی میشه حل کرد؟؟؟ خب n2 رو میشه 12n نوشت. حالا طبق قضیه اصلی nlog33 که میشه n n = n هست پس T(n)=θ(f(n)) پس جواب نهایی میشه: T(n)=θ(nlogn) پس اون پنج چی میشه؟؟؟؟
۰ ارسال: #۷ ۱۶ دى ۱۳۹۳, ۰۸:۵۴ ب.ظ MiladCr7 پاسخ داده: RE: این رابطه بازگشتی از چه روشی حل میشه؟ از اون عدد ۵ میشه صرف نظر کرد چون تاثیری نداره
ارسال: #۸ ۱۶ دى ۱۳۹۳, ۰۸:۵۸ ب.ظ sharareh_moradi پاسخ داده: RE: این رابطه بازگشتی از چه روشی حل میشه؟ (۱۶ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۵۴ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: از اون عدد ۵ میشه صرف نظر کرد چون تاثیری نداره ممنون