این رابطه بازگشتی از چه روشی حل میشه؟ - نسخهی قابل چاپ |
این رابطه بازگشتی از چه روشی حل میشه؟ - Ametrine - 16 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۱۹ ب.ظ
از چه روشی حل میشه؟ [tex]T(n)=3T(\frac{n}{3} 5) \frac{n}{2}[/tex] |
RE: این رابطه بازگشتی از چه روشی حل میشه؟ - MiladCr7 - 16 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ب.ظ
سلام فک کنم با قضیه اصلا بشه حلش کرد |
RE: این رابطه بازگشتی از چه روشی حل میشه؟ - Ametrine - 16 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۲۹ ب.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: سلام فک کنم با قضیه اصلا بشه حلش کردآره، چه ساده بود اصن حواسم نبود. من حذف کنم تاپیک رو پس |
RE: این رابطه بازگشتی از چه روشی حل میشه؟ - sharareh_moradi - 16 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۳۶ ب.ظ
نه چطوری این رو با قضیه اصلی میشه حل کرد؟؟؟ |
RE: این رابطه بازگشتی از چه روشی حل میشه؟ - Ametrine - 16 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۴۱ ب.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۳۶ ب.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط: نه چطوری این رو با قضیه اصلی میشه حل کرد؟؟؟خب [tex]\frac{n}{2}[/tex] رو میشه [tex]\frac{1}{2}n[/tex] نوشت. حالا طبق قضیه اصلی [tex]n^{\log_3^3}[/tex] که میشه [tex]n[/tex] n = n هست پس [tex]T(n)=\theta(f(n))[/tex] پس جواب نهایی میشه: [tex]T(n)=\theta(nlogn)[/tex] |
RE: این رابطه بازگشتی از چه روشی حل میشه؟ - sharareh_moradi - 16 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ب.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۴۱ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط:(16 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۳۶ ب.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط: نه چطوری این رو با قضیه اصلی میشه حل کرد؟؟؟خب [tex]\frac{n}{2}[/tex] رو میشه [tex]\frac{1}{2}n[/tex] نوشت. پس اون پنج چی میشه؟؟؟؟ |
RE: این رابطه بازگشتی از چه روشی حل میشه؟ - MiladCr7 - 16 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۵۴ ب.ظ
از اون عدد ۵ میشه صرف نظر کرد چون تاثیری نداره |
RE: این رابطه بازگشتی از چه روشی حل میشه؟ - sharareh_moradi - 16 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۵۸ ب.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۵۴ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: از اون عدد ۵ میشه صرف نظر کرد چون تاثیری نداره ممنون |