۰
subtitle
ارسال: #۱

آیا این زبان مستقل از متن است؟؟ K<=max(i,j)
سلام
[tex]\{a^ib^jc^k:\: i,j,k>=1,\: k<=\max(i\: ,j)\}[/tex]
اگرم مستقل از متن نیس ، چیه؟؟
[tex]\{a^ib^jc^k:\: i,j,k>=1,\: k<=\max(i\: ,j)\}[/tex]
اگرم مستقل از متن نیس ، چیه؟؟
۴
ارسال: #۲

RE: آیا این زبان مستقل از متن است؟؟
سلام. مستقل از متن غیرقطعیه.
[tex]S\to aAc|BC[/tex]
[tex]A\to aAc|aA|D[/tex]
[tex]B\to aB|a[/tex]
[tex]C\to bCc|bC|bc[/tex]
[tex]D\to bD|b[/tex]
[tex]S\to aAc|BC[/tex]
[tex]A\to aAc|aA|D[/tex]
[tex]B\to aB|a[/tex]
[tex]D\to bD|b[/tex]
ارسال: #۳

ارسال: #۴

(۱۴ دى ۱۳۹۳ ۰۴:۵۶ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط:(14 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. مستقل از متن غیرقطعیه.
[tex]S\to aAc|BC[/tex]
[tex]A\to aAc|aA|D[/tex]
[tex]B\to aB|a[/tex]
[tex]D\to bD|b[/tex]
میشه توضیح بدید گرامرو چطور نوشتید؟
در حالت اول تعداد a و c رو باهم اضافه کردم که مقدار aها بیشتر از cها بشن. بعد بینشون یه تعداد b قرار دادم.
در حالت دوم اول یه تعداد a قرار دادم و جلوشون bها و cها رو باهم اضافه کدوم که تعداد bها بیشتر بشن.
ارسال: #۵

(۱۴ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:(14 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۵۶ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط:(14 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. مستقل از متن غیرقطعیه.
[tex]S\to aAc|BC[/tex]
[tex]A\to aAc|aA|D[/tex]
[tex]B\to aB|a[/tex]
[tex]D\to bD|b[/tex]
میشه توضیح بدید گرامرو چطور نوشتید؟
در حالت اول تعداد a و c رو باهم اضافه کردم که مقدار aها بیشتر از cها بشن. بعد بینشون یه تعداد b قرار دادم.
در حالت دوم اول یه تعداد a قرار دادم و جلوشون bها و cها رو باهم اضافه کدوم که تعداد bها بیشتر بشن.
مرسی دوست عزیز
۰
ارسال: #۷

ارسال: #۸

خواهش میکنم. مثلا شاید بشه اینطور در نظر گرفت که اول تعداد a ها با تعداد c ها مقایسه بشه و همینطور غیرقطعی تعداد b ها با تعداد c ها مقایسه بشه و اگه در آخر،، پشته a یا b داشت یا خالی بود پذیرفته بشه. اگ نامفهوم بود بگید
حالت λ رو نباید در نظر بگیریم. من اولش به اینکه باید بزرگتر مساوی یک باشن دقت نکردم
حالت λ رو نباید در نظر بگیریم. من اولش به اینکه باید بزرگتر مساوی یک باشن دقت نکردم
۰
ارسال: #۹

چطوری با استک اینو تصور کردین؟ا عایا اینطوریه که اولی و دومی با هم پاپ و پوش میشن هرچی موند حالا k ها که میان باید از تفاضل قبلی ها کمتر باشه تعدادش نه؟
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close