![]() |
آیا این زبان مستقل از متن است؟؟ K<=max(i,j) - نسخهی قابل چاپ |
آیا این زبان مستقل از متن است؟؟ K<=max(i,j) - Imankhani - 14 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ب.ظ
سلام [tex]\{a^ib^jc^k:\: i,j,k>=1,\: k<=\max(i\: ,j)\}[/tex] اگرم مستقل از متن نیس ، چیه؟؟ |
RE: آیا این زبان مستقل از متن است؟؟ - nazanin2020 - 14 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ب.ظ
آره. فکر میکنم مستقل از متن غیر قطعیه |
RE: آیا این زبان مستقل از متن است؟؟ - Imankhani - 14 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ ب.ظ
(۱۴ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ب.ظ)nazanin2020 نوشته شده توسط: آره. فکر میکنم مستقل از متن غیر قطعیه مرسی از جوابتون. ولی به ماشینش که فکر میکنم هیچ جوره نمیتونه i , j از هم مجزا کنه که بعد بخواد با k مقایسه کنه. شما چه فکری میکنید برای ماشینش یا حالا ایدتون چی بوده که مستقل از متنو رو ترجیح میدید؟ |
RE: آیا این زبان مستقل از متن است؟؟ - nazanin2020 - 14 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۰۱ ب.ظ
خواهش میکنم. مثلا شاید بشه اینطور در نظر گرفت که اول تعداد a ها با تعداد c ها مقایسه بشه و همینطور غیرقطعی تعداد b ها با تعداد c ها مقایسه بشه و اگه در آخر،، پشته a یا b داشت یا خالی بود پذیرفته بشه. اگ نامفهوم بود بگید حالت λ رو نباید در نظر بگیریم. من اولش به اینکه باید بزرگتر مساوی یک باشن دقت نکردم |
RE: آیا این زبان مستقل از متن است؟؟ - Jooybari - 14 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ
سلام. مستقل از متن غیرقطعیه. [tex]S\to aAc|BC[/tex] [tex]A\to aAc|aA|D[/tex] [tex]B\to aB|a[/tex] [tex]C\to bCc|bC|bc[/tex] [tex]D\to bD|b[/tex] |
RE: آیا این زبان مستقل از متن است؟؟ - Imankhani - 14 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۵۶ ب.ظ
(۱۴ دى ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. مستقل از متن غیرقطعیه. میشه توضیح بدید گرامرو چطور نوشتید؟ |
RE: آیا این زبان مستقل از متن است؟؟ - Jooybari - 14 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ب.ظ
(۱۴ دى ۱۳۹۳ ۰۴:۵۶ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط:(14 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. مستقل از متن غیرقطعیه. در حالت اول تعداد a و c رو باهم اضافه کردم که مقدار aها بیشتر از cها بشن. بعد بینشون یه تعداد b قرار دادم. در حالت دوم اول یه تعداد a قرار دادم و جلوشون bها و cها رو باهم اضافه کدوم که تعداد bها بیشتر بشن. |
RE: آیا این زبان مستقل از متن است؟؟ - Imankhani - 14 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ب.ظ
(۱۴ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:(14 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۵۶ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط:(14 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. مستقل از متن غیرقطعیه. مرسی دوست عزیز ![]() |
RE: آیا این زبان مستقل از متن است؟؟ - ریحان - ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۴۷ ب.ظ
چطوری با استک اینو تصور کردین؟ا عایا اینطوریه که اولی و دومی با هم پاپ و پوش میشن هرچی موند حالا k ها که میان باید از تفاضل قبلی ها کمتر باشه تعدادش نه؟ |