۰
subtitle
ارسال: #۱

بن بست-ای تی ۸۳
سلام
نمودار حالت سیستمی ک دارای ۴وضعیتs,t,u,v و ۲پردازنده p1,p2 است به صورت زیر است.دراین سیستم کدام گزینه زیر درست نیست؟
مرسی اگ توضیح بدین این نمودار چیو میگه؟؟
نمودار حالت سیستمی ک دارای ۴وضعیتs,t,u,v و ۲پردازنده p1,p2 است به صورت زیر است.دراین سیستم کدام گزینه زیر درست نیست؟
مرسی اگ توضیح بدین این نمودار چیو میگه؟؟
۰
۰
ارسال: #۳

RE: بن بست-ای تی ۸۳
جواب میشه گزینه ۳ فک کنم
ببین فرایند ۱ تو حالت T متوقف شده ولی بن بست نیست چون راه گریز هست... منتظر چیزی نیست و اینکه میتونه با فلش ۲ به بقیه حالت ها گذر داشته باشه مثلا از v به u بره و برگرده سرجای قبل. ولی فرایند ۲ در حالت های U و v کلا گیر افتاده و هیچ فلش برگشتی نیست....پس بن بسته...
اگه متوجه نشدی بگو تا بیشتر توضیح بدم
ببین فرایند ۱ تو حالت T متوقف شده ولی بن بست نیست چون راه گریز هست... منتظر چیزی نیست و اینکه میتونه با فلش ۲ به بقیه حالت ها گذر داشته باشه مثلا از v به u بره و برگرده سرجای قبل. ولی فرایند ۲ در حالت های U و v کلا گیر افتاده و هیچ فلش برگشتی نیست....پس بن بسته...
۰
ارسال: #۴

پاسخ : RE: بن بست-ای تی ۸۳
(۰۲ دى ۱۳۹۳ ۰۳:۴۰ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: جواب میشه گزینه ۳ فک کنمتوضیحاتت خلاف جواب سواله!!
جواب گزینه ۳هست یعنی در حالت Tفرایند۱در حالت بن بست هست ولی شما میگی متوقف شده و بن بست نیس!
من فک میکنم فرایند۱درT منتظر تافرایند ۲از حالتTبره ب حالتsیا بره به Vتا از اونجا دوباره بتونه راهی پیدا کنه و اجرا بشه!!ولی فرایند ۲منتظر فرایند۱نمیشه!پس نباید درTدچار بن بست بشه!
ولی چرا خودش این گزینه رو زده!؟
میشه یشتر توضیح بدین!
ارسال: #۵

(۱۹ دى ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:(02 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۴۰ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: جواب میشه گزینه ۳ فک کنمتوضیحاتت خلاف جواب سواله!!
جواب گزینه ۳هست یعنی در حالت Tفرایند۱در حالت بن بست هست ولی شما میگی متوقف شده و بن بست نیس!
من فک میکنم فرایند۱درT منتظر تافرایند ۲از حالتTبره ب حالتsیا بره به Vتا از اونجا دوباره بتونه راهی پیدا کنه و اجرا بشه!!ولی فرایند ۲منتظر فرایند۱نمیشه!پس نباید درTدچار بن بست بشه!
ولی چرا خودش این گزینه رو زده!؟
میشه یشتر توضیح بدین!
گفته کدام گزینه صحیح نیست! گزینه ۳ میشه جواب!
تقریبا مطمئنم که بن بست نیس حالت T1 ولی کاملا واضحه که فرایند ۱ به t وارد شده ولی ازش خارج نشده...پس ۱ در t متوقف شده ولی با کمک s هنوزم میتونه در جریان باشه ینی متوقف شده و بن بست نیست اما به شکل که نگاه میکنیم میبینیم ۲ به u v وارد شده ولی ازشون خارج نشده هیچ جوره هم نمیتونه ازشون خلاص بشه نمیتونه تو گرافمون بچرخه....من فک میکنم جواب پارسه غلطه چون پوران هم گفته که ۳ . توضیحاتشو چک کردم گفته ۱ و ۲ درسته...پس ۳ صحیح نیست
۰
ارسال: #۶

اره راس میگی!
میگم چرا این زده ۳ ،۳ک درس نیس دی:
من اگ سوالای کنکورم همینجور جواب بدم قطعا رتبه ۱میشم دی:
مرسی خانمی
فرستاده شده از SM-T211ِ من با Tapatalk
میگم چرا این زده ۳ ،۳ک درس نیس دی:
من اگ سوالای کنکورم همینجور جواب بدم قطعا رتبه ۱میشم دی:
مرسی خانمی
فرستاده شده از SM-T211ِ من با Tapatalk
موضوعهای مرتبط با این موضوع... |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
۸۳۸ نرم افزار- محل قبولی؟ | عشقم هوش مصنوعی | ۰ | ۱,۸۲۴ |
۱۰ خرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۱۵ ق.ظ آخرین ارسال: عشقم هوش مصنوعی |
|
بن بست کامپیوتر ۹۵ | Hopegod | ۱۶ | ۱۴,۱۰۸ |
۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۸:۴۹ ب.ظ آخرین ارسال: mahshid_dd |
|
دانشگه های مجاز با رتبه ۸۳۸۴ هوش و رتبه ۸۷۳۲ ای تی(شبکه) | roshi65 | ۲ | ۳,۰۲۰ |
۱۶ خرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۵۸ ب.ظ آخرین ارسال: roshi65 |
|
بن بست | mmm1374 | ۱ | ۱,۸۰۸ |
۱۴ اسفند ۱۳۹۵ ۰۴:۱۸ ب.ظ آخرین ارسال: arash691 |
|
بن بست IT95 | Never.forget | ۱ | ۱,۸۰۱ |
۱۳ دى ۱۳۹۵ ۰۸:۵۸ ب.ظ آخرین ارسال: husen |
|
بن بست | irpersian20 | ۰ | ۱,۶۱۲ |
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۵ ق.ظ آخرین ارسال: irpersian20 |
|
۸۳۶ شبکه ۹۸۰ تجارت | betty_m | ۰ | ۱,۱۵۷ |
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۲ ق.ظ آخرین ارسال: betty_m |
|
علت عدم بن بست در قفل گذاری درختی | --masumeh | ۱ | ۲,۵۷۸ |
۱۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ب.ظ آخرین ارسال: zibaziba |
|
سوال در مورد بن بست | tm.viper | ۱۳ | ۶,۶۶۸ |
۱۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۹ ب.ظ آخرین ارسال: mostafa2012 |
|
بن بست مهندسی کامپیوتر ۹۱ | bluebaran | ۲ | ۲,۵۴۴ |
۱۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۱۷ ب.ظ آخرین ارسال: bluebaran |
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close