![]() |
بن بست-ای تی ۸۳ - نسخهی قابل چاپ |
بن بست-ای تی ۸۳ - shamim_70 - 30 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۱ ب.ظ
سلام نمودار حالت سیستمی ک دارای ۴وضعیتs,t,u,v و ۲پردازنده p1,p2 است به صورت زیر است.دراین سیستم کدام گزینه زیر درست نیست؟ مرسی اگ توضیح بدین این نمودار چیو میگه؟؟ |
RE: بن بست-ای تی ۸۳ - shamim_70 - 02 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۰۲ ب.ظ
یعنی یکی بلد نیس اینو سوالو حل کنه؟!!!!!!!!!!!!! ![]() |
RE: بن بست-ای تی ۸۳ - khordad.girl - 02 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۴۰ ب.ظ
جواب میشه گزینه ۳ فک کنم ببین فرایند ۱ تو حالت T متوقف شده ولی بن بست نیست چون راه گریز هست... منتظر چیزی نیست و اینکه میتونه با فلش ۲ به بقیه حالت ها گذر داشته باشه مثلا از v به u بره و برگرده سرجای قبل. ولی فرایند ۲ در حالت های U و v کلا گیر افتاده و هیچ فلش برگشتی نیست....پس بن بسته... اگه متوجه نشدی بگو تا بیشتر توضیح بدم ![]() |
پاسخ : RE: بن بست-ای تی ۸۳ - shamim_70 - 19 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ق.ظ
(۰۲ دى ۱۳۹۳ ۰۳:۴۰ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: جواب میشه گزینه ۳ فک کنمتوضیحاتت خلاف جواب سواله!! جواب گزینه ۳هست یعنی در حالت Tفرایند۱در حالت بن بست هست ولی شما میگی متوقف شده و بن بست نیس! من فک میکنم فرایند۱درT منتظر تافرایند ۲از حالتTبره ب حالتsیا بره به Vتا از اونجا دوباره بتونه راهی پیدا کنه و اجرا بشه!!ولی فرایند ۲منتظر فرایند۱نمیشه!پس نباید درTدچار بن بست بشه! ولی چرا خودش این گزینه رو زده!؟ میشه یشتر توضیح بدین! |
RE: بن بست-ای تی ۸۳ - khordad.girl - 19 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ب.ظ
(۱۹ دى ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:(02 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۴۰ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: جواب میشه گزینه ۳ فک کنمتوضیحاتت خلاف جواب سواله!! گفته کدام گزینه صحیح نیست! گزینه ۳ میشه جواب! تقریبا مطمئنم که بن بست نیس حالت T1 ولی کاملا واضحه که فرایند ۱ به t وارد شده ولی ازش خارج نشده...پس ۱ در t متوقف شده ولی با کمک s هنوزم میتونه در جریان باشه ینی متوقف شده و بن بست نیست اما به شکل که نگاه میکنیم میبینیم ۲ به u v وارد شده ولی ازشون خارج نشده هیچ جوره هم نمیتونه ازشون خلاص بشه نمیتونه تو گرافمون بچرخه....من فک میکنم جواب پارسه غلطه چون پوران هم گفته که ۳ . توضیحاتشو چک کردم گفته ۱ و ۲ درسته...پس ۳ صحیح نیست |
RE: بن بست-ای تی ۸۳ - shamim_70 - 21 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ب.ظ
اره راس میگی! میگم چرا این زده ۳ ،۳ک درس نیس دی: من اگ سوالای کنکورم همینجور جواب بدم قطعا رتبه ۱میشم دی: مرسی خانمی فرستاده شده از SM-T211ِ من با Tapatalk |