۰
subtitle
ارسال: #۱

نرمالسازی
سلام
لطفا این نمودارو تا سطح BCNF نرمال کنید
مرسی
مرسی
۱
ارسال: #۲

RE: نرمالسازی
(۲۵ آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۰۲ ب.ظ)Bahar_sh نوشته شده توسط: سلام
مرسی
سلام
فکر کنم جوابش این میشه :
(R1(A,C,G
(R2(D,F
(R3(A,B,D,E
در رابطه اول A کلید و C کلید کاندید هست ، در رابطه دوم D کلید و در رابطه سوم A,B کلید هستند
چون C و A هر دو کلید کاندید هستند در رابطه اول و دترمینال همه وابستگی تابعی های ما هم هستند پس در BCNF هستین
بقیه هم به همین صورت هستند
ارسال: #۳

(۲۵ آذر ۱۳۹۳ ۰۶:۵۲ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:(25 آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۰۲ ب.ظ)Bahar_sh نوشته شده توسط: سلام
مرسی
سلام
فکر کنم جوابش این میشه :
(R1(A,C,G
(R2(D,F
(R3(A,B,D,E
در رابطه اول A کلید و C کلید کاندید هست ، در رابطه دوم D کلید و در رابطه سوم A,B کلید هستند
چون C و A هر دو کلید کاندید هستند در رابطه اول و دترمینال همه وابستگی تابعی های ما هم هستند پس در BCNF هستین
ولی به نطرمن در رابطه (R1(A,C,G ، صفت C کلید کاندید است چون A باصفت G وابستگی نداره.پس این رابطه باید به دورابطه (R(A,C و (S(C,G تبدیل بشه.
ارسال: #۴

(۲۵ آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۹ ب.ظ)King2 نوشته شده توسط:A و G با هم وابستگی تابعی دارند از طریق تعدی(25 آذر ۱۳۹۳ ۰۶:۵۲ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:(25 آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۰۲ ب.ظ)Bahar_sh نوشته شده توسط: سلام
مرسی
سلام
فکر کنم جوابش این میشه :
(R1(A,C,G
(R2(D,F
(R3(A,B,D,E
ولی به نطرمن در رابطه (R1(A,C,G ، صفت C کلید کاندید است چون A باصفت G وابستگی نداره.پس این رابطه باید به دورابطه (R(A,C و (S(C,G تبدیل بشه
وقتی داریم A-->C و C-->G پس A-->G
ارسال: #۵

(۲۵ آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:(25 آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۹ ب.ظ)King2 نوشته شده توسط:A و G با هم وابستگی تابعی دارند از طریق تعدی(25 آذر ۱۳۹۳ ۰۶:۵۲ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:(25 آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۰۲ ب.ظ)Bahar_sh نوشته شده توسط: سلام
مرسی
سلام
فکر کنم جوابش این میشه :
(R1(A,C,G
(R2(D,F
(R3(A,B,D,E
ولی به نطرمن در رابطه (R1(A,C,G ، صفت C کلید کاندید است چون A باصفت G وابستگی نداره.پس این رابطه باید به دورابطه (R(A,C و (S(C,G تبدیل بشه
حرف شمادرسته ولی رابطه تعدی درسطح سوم نیست.اشتباه می گم.منظورم اینه که چون A کاندید نیست پس نمیشه گفت BCNF است.
ارسال: #۶

(۲۵ آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۳۴ ب.ظ)King2 نوشته شده توسط:(25 آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:(25 آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۹ ب.ظ)King2 نوشته شده توسط:A و G با هم وابستگی تابعی دارند از طریق تعدی(25 آذر ۱۳۹۳ ۰۶:۵۲ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:(25 آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۰۲ ب.ظ)Bahar_sh نوشته شده توسط: سلام
مرسی
سلام
فکر کنم جوابش این میشه :
(R1(A,C,G
(R2(D,F
(R3(A,B,D,E
حرف شمادرسته ولی رابطه تعدی درسطح سوم نیست.اشتباه می گم.منظورم اینه که چون A کاندید نیست پس نمیشه گفت BCNF است.
وقتی A-->C و C-->G و C-->A هم A کلید کاندید هست هم C
پس عملا C و A رو همه جا میشه بجای هم نوشت
۰
ارسال: #۷

ممنونم از راهنماییتون
ولی توی پاسخنامه مدرسان، سوال آیتی ۸۳ اینجوری نوشته: (D,F) ,(A,G), (A,B,D,E)، (A,C)
چرا A,C,G جدا کرده؟
ولی توی پاسخنامه مدرسان، سوال آیتی ۸۳ اینجوری نوشته: (D,F) ,(A,G), (A,B,D,E)، (A,C)
چرا A,C,G جدا کرده؟
ارسال: #۸

(۲۶ آذر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۶ ق.ظ)Bahar_sh نوشته شده توسط: ممنونم از راهنماییتون
چرا A,C,G جدا کرده؟
اینی که توی کتاب نوشته درسته
چون وابستگی تابعی جزیی میشه جزو کید اصلی به غیر کلید کاندید پس من نباید C رو جدا میکردم ، پس C تو جدول اولمون میمونه و بعدا برای رفتن به BCNF ، A و C رو باهم ببریم تو یک جدول
ارسال: #۹

(۲۷ آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط:شرمنده من متوجه نشدم!!! میشه بیشتر توضیح بدین .(26 آذر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۶ ق.ظ)Bahar_sh نوشته شده توسط: ممنونم از راهنماییتون
چرا A,C,G جدا کرده؟
چون وابستگی تابعی جزیی میشه جزو کید اصلی به غیر کلید کاندید پس من نباید C رو جدا میکردم ، پس C تو جدول اولمون میمونه و بعدا برای رفتن به BCNF ، A و C رو باهم ببریم تو یک جدول
ارسال: #۱۰

(۲۷ آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۲۰ ب.ظ)Bahar_sh نوشته شده توسط:(27 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط:شرمنده من متوجه نشدم!!! میشه بیشتر توضیح بدین .(26 آذر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۶ ق.ظ)Bahar_sh نوشته شده توسط: ممنونم از راهنماییتون
چرا A,C,G جدا کرده؟
چون وابستگی تابعی جزیی میشه جزو کید اصلی به غیر کلید کاندید پس من نباید C رو جدا میکردم ، C تو جدول اولمون میمونه و بعدا برای رفتن به BCNF ، A و C رو باهم ببریم تو یک جدول
در همون مرحله اول برای ابدیل جدول به ۲NF ، چون فقط A به G وابستگی تابعی جزئی داره ، باید جداشون کنیم و ببریم توی یک جدول
مرحله بعد برای تبدیل به ۳Nf باید D و F ببریم توی یک جدول جدا
حالا برای تبدیل به BCNF باید A,C رو ببریم تو یه جدول جدا
ارسال: #۱۱

(۲۷ آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۲۷ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:خیلی ممنون...(27 آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۲۰ ب.ظ)Bahar_sh نوشته شده توسط:(27 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط:شرمنده من متوجه نشدم!!! میشه بیشتر توضیح بدین .(26 آذر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۶ ق.ظ)Bahar_sh نوشته شده توسط: ممنونم از راهنماییتون
چرا A,C,G جدا کرده؟
چون وابستگی تابعی جزیی میشه جزو کید اصلی به غیر کلید کاندید پس من نباید C رو جدا میکردم ، C تو جدول اولمون میمونه و بعدا برای رفتن به BCNF ، A و C رو باهم ببریم تو یک جدول
در همون مرحله اول برای ابدیل جدول به ۲NF ، چون فقط A به G وابستگی تابعی جزئی داره ، باید جداشون کنیم و ببریم توی یک جدول
مرحله بعد برای تبدیل به ۳Nf باید D و F ببریم توی یک جدول جدا
حالا برای تبدیل به BCNF باید A,C رو ببریم تو یه جدول جدا
موضوعهای مرتبط با این موضوع... |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
تشخیص هویت+ عنبیه چشم + مقایسه روشهای نرمالسازی | messi1991 | ۱ | ۲,۱۴۹ |
۰۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۴۶ ب.ظ آخرین ارسال: messi1991 |
|
مشکل با دو فصل آخر پایگاه (وابستگی تابعی و نرمالسازی)؟ | post98 | ۲ | ۳,۰۳۰ |
۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۲۵ ب.ظ آخرین ارسال: Sadi_gh |
|
درخواست خلاصه نموداری بخش نرمالسازی | mostafa2012 | ۰ | ۱,۱۳۰ |
۲۶ دى ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ق.ظ آخرین ارسال: mostafa2012 |
|
فصل نرمالسازی مهندسی آی تی ۸۸ | so@ | ۴ | ۳,۲۵۹ |
۱۸ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ب.ظ آخرین ارسال: so@ |
|
سطوح نرمالسازی | m.t | ۹ | ۸,۴۱۲ |
۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۷ ب.ظ آخرین ارسال: m.t |
|
نرمالسازی تا سطح ۳NF | lotus | ۴ | ۲,۶۸۲ |
۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۵ ب.ظ آخرین ارسال: lotus |
|
سوال از نرمالسازی _تست نصیر | tabassomesayna | ۵ | ۳,۵۸۸ |
۲۷ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۲۳ ق.ظ آخرین ارسال: javad94 |
|
مفهوم کلید - نرمالسازی و حافظ وابستگی (کنکور ۸۴) | hosshah | ۲ | ۲,۱۹۴ |
۲۴ دى ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ب.ظ آخرین ارسال: hosshah |
|
نرمالسازی(کامپیوتر ۸۳) | tarane1992 | ۶ | ۲,۸۱۹ |
۲۲ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۲۹ ب.ظ آخرین ارسال: tarane1992 |
|
سوال از نرمالسازی | tarane1992 | ۳ | ۲,۰۷۰ |
۰۸ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۱۲ ب.ظ آخرین ارسال: hoomanab |
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close